Trailery filmowe.
The Purge - ale bzdura, mniej więcej kalibru In Time. Tak jakby jakiś licealista zaciągnął się trawą i wpadł na GENIALNY pomysł: a co by było, gdyby jeden raz w roku przestępstwa były legalne? Naiwne, głupie i tanie - ostatecznie sprowadzające się do obrony domu. Nie wróżę temu filmowi dobrych ocen.

Odpowiedz
Macie ochotę na trochę żenady?

Najbardziej zdziwiło mnie wprowadzenie do zwiastuna "śmiesznego" fragmentu z pierwszej części, czemu miało to służyć?
a) patrzcie, przecież Grown Ups jednak nie był taki zły jak myślicie i jak źli ludzie wam wmawiają
b) hej, kiedyś chodziliście na komedie z Sandlerem, pamiętacie?

Odpowiedz
(04-04-2013, 10:07)Szaman napisał(a): Macie ochotę na trochę żenady?
Trochę?

Kocham takie zwiastuny. Jestem zbyt sparaliżowany, by wcisnąć stop, dlatego modlę się o szybki koniec. Świata, swój, tego zwiastuna, bez znaczenia.

Odpowiedz
Chyba nie było jeszcze wrzucane, zapowiada się sympatyczny straszak. Mam słabość do tego co robi James Wan, sądzę, że jeszcze wielu zaskoczy, choć pewnie nie tym razem.

Odpowiedz

Kolorowo niemalże do przesady, a di Caprio pewnie znowu nie dostanie Oscara.

Odpowiedz
Są tutaj jacyś fani Jeffa Buckleya?

Odpowiedz
Cytat:a di Caprio pewnie znowu nie dostanie Oscara
Będzie miał szczęście, jeśli załapie się na nominację, znając stosunek Akademii do jego osoby.

Co do samego trailera - Lana Del Rey w tle to jeden z jego niewielu plusów ;)

Odpowiedz
(04-04-2013, 17:29)raven.second napisał(a): di Caprio pewnie znowu nie dostanie Oscara.
To byłoby smutne, gdyby po tylu dobrych rolach miał dostać Oscara za Gatsby'ego.

Odpowiedz
Cytat:Lana Del Rey w tle to jeden z jego niewielu plusów
Nie znam człowieka, bardziej się skupiałem na Carrey Mulligan.

Odpowiedz
Gatsby już teraz prognozowany jest jako jedna z największych porażek finansowych sezonu letniego i po zobaczeniu tego zwiastuna wcale się temu nie dziwię. Koszmarne ujęcia miasta, ogólna sztuczność i przesadne efekciarstwo w filmie który chyba nie miał być odrealnioną bajką (?). Na Oscary również bym się nie nastawiał, w końcu wytwórnia zmieniając datę premiery sama wycofała film z tego wyścigu.

Odpowiedz
Widmo zwiastunów.

Co do Great Gatsby - co Wy palicie? Dla mnie obok Only God Forgives najbardziej oczekiwany film roku. Wizualny majstersztyk z KAPITALNIE dobraną muzyką. Leo pewnie znów zostanie całkowicie zlany, ale Akademia nie raz dała dupy, więc mnie to nie zdziwi.

Odpowiedz
A właściwie to o co w tym filmie chodzi? Gdyż mnie jakoś trailer nie zainteresował. OK plus za Lanę i Florence, minus za Beyonce i tyle.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:A właściwie to o co w tym filmie chodzi?

Przeczytaj książkę, naprawdę warto :)
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
To był sarkazm, że trailer jest tak zrobiony, że właściwie nic o tym filmie z niego nie da się wywnioskować ;) Ale widzę, że i został osobny temat założony.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Książka genialna, zwiastun bardzo dobry. Nie tak sobie to wszystko wyobrażałem, ale muszę przyznać, że pasuje. Co prawda nie przypominam sobie, żeby w książce skakali sobie do gardeł i ryczeli na całe gardło, no ale według hollywoodu jak krzyczą, znaczy że grają coś ważnego.:) No cóż, czekam. Wygląda to naprawdę dobrze.

Odpowiedz

Nie wiem czy było, ale wczoraj widziałem wersje z 1976 i choć mi się nie podobała, to trailer rimejku wygląda fatalnie.

Odpowiedz
Nie wygląda tak źle, no i wreszcie Carrie zrobi im prawdziwą masakrę.

Odpowiedz
To wygląda bardzo słabo. No i te sraczkowate zdjęcia...
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Czyli sądzicie, że przełożyli premierę o 7 miesięcy nie aby jednak zarobić na Halloween a żeby po prostu ratować ten film na stole montażowym? Miałoby by to sens, w końcu kampanię reklamową rozpoczęli na październikowym Comic Conie w Nowym Jorku a teraz muszą ją zaczynać od nowa. Nie wiem, może mam dzisiaj dobry humor ale ten zwiastun jest po prostu przeciętny, jak niczym nie wyróżniający się horror z dobrą obsadą.

Odpowiedz
(05-04-2013, 09:29)Szaman napisał(a): Nie wygląda tak źle, no i wreszcie Carrie zrobi im prawdziwą masakrę.

Chyba inne zwiastuny oglądaliśmy. Tylko Julianne Moore prezentuje się naprawdę dobrze, reszta jest... meh. Pewnie obejrzę dzięki uprzejmości anonimowego źródła, jak nie będę miał nic innego do roboty, ale to wszystko.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon