Trailery filmowe.
Gdyby komuś tak jak mnie ten trailer nie działał podaję linka na YT:

Sam trailer rewelacja, ale wolałbym od razu obejrzeć go w HD :twisted:

Odpowiedz
True, true..

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Czy to jest jeszcze dla dzieci?

A czy to było kiedyś dla dzieci? Jakieś sceny na cmentarzu, stworki wsysające duszę, duchy bez głów i w ogóle...

Zapowiada się ciekawie bez dubbingu polskiego ;-)

Odpowiedz
Będę oryginalny: Zapowiada się syf, z resztą taki sam, jak każda poprzednia część.

Odpowiedz
Będę oryginalny : też chciałbym mieć dar oceniania filmu na podstawie kilkusekundowych urywków :p

Odpowiedz
picek napisał(a):A czy to było kiedyś dla dzieci?

Pytanie retoryczne chyba. Zwlaszcza jesli chodzi o czesc pierwsza i druga.

Khet napisał(a):też chciałbym mieć dar oceniania filmu na podstawie kilkusekundowych urywków :p

Vito mowil tylko, ze zapowiada sie, a zwiastun przeciez cos zapowiada. ;)
Zreszta znam takich, ktorzy potrafia przewidziec jakos filmu npdst trailera.. 8)

Odpowiedz
Jakuzzi napisał(a):Vito mowil tylko, ze zapowiada sie, a zwiastun przeciez cos zapowiada. ;)
Zreszta znam takich, ktorzy potrafia przewidziec jakos filmu npdst trailera.. 8)

Hehe, wiesz, mi ostatnio na inniejszym forum dziecko wyjechało, że w filmie wydarzenia nie będą po kolei, bo tak jest w trailerze.
Ofkoz nie podejrzewam Vita o taki poziom, i w gruncie rzeczy rozumiem o co chodzi :D
CO się tyczy Czary Ognia - rzeczywiście film "trójce" do pięt nie dorastał, ale czy to był aż taki syf ? :P

Odpowiedz
Khet napisał(a):Hehe, wiesz, mi ostatnio na inniejszym forum dziecko wyjechało, że w filmie wydarzenia nie będą po kolei, bo tak jest w trailerze.

Coz, sa fora i sa fora. ;)

Odpowiedz
Cytat:CO się tyczy Czary Ognia - rzeczywiście film "trójce" do pięt nie dorastał, ale czy to był aż taki syf ?

Z początku mnie się podobał, ale im dłużej od seansu, tym wydawał się gorszy. Świetna jest przeróbka jego plakatu - "Harry Potter and the half of the book". Cała prawda... Wycinanie ważnych wątków tylko po to, aby wsadzić 10-minutową sekwencję walki ze smokiem, to czysty debilizm.

Śmiem twierdzić, że dwa razy dłuższą część piątą potną jeszcze bardziej, i taki np. Gary Oldman wypowie jedną kwestię: AAAAA!

Odpowiedz
Podejrzewam, że nie ucieszy Cię fakt, że Zakon jest podobno najkrótszym potterowym filmem ;)

Odpowiedz
Nie lubię całej serii Pottera i jestem uprzedzony. Nie da się zrobić takiego HP, który by mi odpowiadał. Chociaż pewnie i tak pójdę na Zakon Feniksa do kina z kumplami :)

A tak z innej beczki: Co za debil wymyślił, żeby premiera Ultimatum Bourne'a była w ostatni dzień wakacji? No tylko takiego głupka powiesić...

Odpowiedz
Wreszcie trailer w normalnym formacie, również w HD.
http://movies.yahoo.com/feature/harrypotterandtheorderofthephoenix.html

Jeszcze raz: rewelacja.

Odpowiedz
Te nowe sa nawet dluzsze. Ostatnio skarzylem sie na posuche i nareszcie pojawil sie zwiastun, ktory nie dosc, ze ja przelamuje, to jeszcze niezle miazdzy jajca. ;)

EDIT: chociaz brakuje mi kapitalnego motywu z wbijaniem czegostam mlotkiem. Swietnie przeplatal poszczegolne sceny. Szkoda, ze z tego zrezygnowali.

Odpowiedz
hops napisał(a):HAIRSPRAY: a myślałem, że DREAMGIRLS to było dno i kilka metrów mułu... A Travolta pozazdrościł chyba Eddiemu M. i Martinowi L.

Zapowiada sie o niebo lepiej niz 'Dreamgirls'. Szkoda tylko, ze to kolejny remake (choc powinienes sie z tego cieszyc :D). Ale Travolta wyglada tu rozbrajajaco... zreszta w oryginale te role tez gral facet.

Odpowiedz
Nowy potterowy trailer jest świetny i przyznać muszę, że wgniata w fotel ;)
Nie da się tego jakoś ściągnąć ?

Odpowiedz
Da się, da się, mam na dysku od kilku godzin :D

Szybki poradnik:
- ściągasz na dysk plik .qlt
- otwierasz ten plik w notatniku
- jest tam link do trailera
- kopiujemy link do paska adresu
- otwiera się trailer
- wybieramy plik --> zapisz stronę jako

That's all, folks!

Odpowiedz
A ja dla odmiany powiem, że mnie się trailer Harrego nie podoba. W sumie nie wiem czemu... Nie czuję 'tego czegoś'. Może dlatego, że Zakon to najgorsza książka z serii, i podświadomie czuję że z filmem będzie podobnie. :)

Odpowiedz
Zastanawiam się, czemu zmienili ten pierwszy trailer [do którego linka dawał Jakuz]. Wydaje się lepszy bo zawiera więcej scen, chociaż w drugim jest dynamiczniejsza muzyka [taka Swashbucklerowa :) - do Piratów z Karaibów też by pasowała] i fajniej zaplanowana końcówka :)

W sumie nie wiem czemu to piszę :) Takie trailery lubię oglądać!
To jeden z lepszych jakie w tym roku wypuszczono.

Odpowiedz
Przeciez to w tym nowszym jest wlasnie wiecej scen.
Ale nie ma juz motywu z mloteczkiem. :(

Odpowiedz
hops, tamten trailer był międzynarodowy, ten który pokazał się wczoraj na yahoo to trailer amerykański.

Od teraz potterowe filmy będą dla mnie fabularnymi niespodziankami, bo czytałem tylko cztery pierwsze części, a piątej streszczenie z którego pamiętam tylko jedną rzecz :P

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon