Trailery filmowe.
Gdzie się podziały owłosione klaty? Koleś wygląda jak 15-latek - mam uwierzyć, że jest pracownikiem korporacji? Gołe klaty powinny być zarezerwowane dla kobiet i Arnoldów.

Odpowiedz
A ogarnijcie to:

Cytat:Oparty na słynnym bestsellerze Johna le Carré thriller szpiegowski Antona Corbijna, twórcy "Control" oraz "Amerykanina". Film opisuje szczegóły amerykańskiej wojny z terroryzmem za czasów administracji Georga W. Busha oraz metody prania brudnych pieniędzy. Do Hamburga przedostaje się młody Czeczen, bliski śmierci w wyniku tortur. Mężczyzna rości sobie prawo do gigantycznej fortuny zdeponowanej w prywatnym banku. Wzbudza tym zainteresowanie niemieckich i amerykańskich służb. Podczas prób ustalenia jego tożsamości pojawiają się intrygujące pytania. Czy jest on ofiarą opresyjnego systemu czy śmiertelnie groźnym terrorystą, którego kolejny ruch może okazać się tragiczny w skutkach? Rozpoczyna się wyścig, którego stawką jest międzynarodowe bezpieczeństwo.

Corbijn, książka le Carré, heroinista, Dafoe, Rachel! Jaram się.

Odpowiedz
Czytałem książkę - bardzo fajna, ale bardzo kameralna; dosłownie rozgrywa się może w trzech pomieszczeniach i na dwóch ulicach. To, co w niej najlepsze, to dialogi i przedstawienie procedur agencji wywiadowczych. Wyścigu tu raczej nie ma - jest dociekliwość i ścierające się interesy. No ale pewnie w filmie wyścig już się pojawi.

Odpowiedz
(07-06-2013, 01:19)hanys napisał(a):

Ej, kurde zdubbingowali w zwiastunie Josha Hollowaya. PO CHU? Choc to pewnie tylko do zwiastuna bo dźwięku nie skończyli obrabiać.

A film w sumie nawet ok, choć gra chujowy z braci Hemsworth. Jakby grał fajny z braci Hemsworth (Chris) to moznaby ogladac.
(07-06-2013, 09:02)hanys napisał(a): A ogarnijcie to:

Słysze głos Hoffmana i mysle: "My name is Henry Killinger and this is my magic murder bag."
Zwiastun filmu z Timberlakiem. Gemma Arterton gdzies tam sie pojawia swiecac pieknem. Zaskoczylo mnie, ze Ben Affleck gra, choc zapewnial, ze bedzie gral tylko w swoich filmach. Ale gra tego złego wiec moze dlatego. Poza tym malo interesujace.

Odpowiedz

Nie jestem w stanie skomentować.

Odpowiedz
Myślę, że wszystko, co "miało być śmieszne", jest już w trailerze. Łącznie z nieżenującym kawałem o Katniss czytającej "50 twarzy Greja" siostrze - żart dla spostrzegawczych. I chujowymi gagami opartymi na przepoławianiu kogoś jego własnymi gaciami. Ale aktorów znaleźli podobnych na pierwszy rzut oka, to trzeba im oddać.

A Taylor Swift chyba prawdziwa? :o
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
WOW. Ominęło mnie przesunięcie daty premiery z sierpnia tego roku?

Zwiastun fatalny, film całkowicie niepotrzebny, 300 było słabe i to zapowiada się jeszcze gorzej (tylko Eva Green i Lena Headey w obsadzie zachęcają mnie do obejrzenia, ale to chyba za mało).

Odpowiedz
about 300:Rise... ciężko powiedzieć o czym to film, ale jako fan 300 od Snydera chętnie to zobaczę na dużym ekranie! Wygląda miodnie i efekciarsko <ok>. Dla mnie bomba :)

loading podpis...

Odpowiedz
300 lubię, ale to jest takie meh. Niepotrzebnie ciągną serię.

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1-31034
Snowpiercer

Odpowiedz
Powalająca jakość trailera.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Co do "300 Rise", to może upadłem na głowę, ale pomijając okropny monolog z początku, to nawet mi się to podoba. Lubię bitwy morskie, lubię Evę Green. Może się obada.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
"300" wygląda świetnie. Tylko ta Green pasuje tam jak pięść w odbyt.
Jedynka była dobra. Może będzie tylko nieznacznie gorzej.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(13-06-2013, 17:45)shamar napisał(a): "300" wygląda świetnie. Tylko ta Green pasuje tam jak pięść w odbyt.
Hmm... nie mój fetysz, ale Eva Green w każdych ilościach i pod każdą postacią. Dla mnie jej obecność to plus dla każdego filmu.

Odpowiedz
Z jakiegoś powodu mi się to podoba, a wizualnie już teraz bije na głowę pierwszy film.

Odpowiedz
(13-06-2013, 17:52)Craven napisał(a): (...) Eva Green w każdych ilościach i pod każdą postacią. Dla mnie jej obecność to plus dla każdego filmu.

Nie twierdzę, ze to minus ale tej buźki nie widzę w roli wojowniczki-wymiataczki. A jeszcze Lena będzie się naparzać... Niech zgadnę będzie pojedynek bitch vs bitch.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
300 2: 600 wygląda zaskakująco dobrze. Niby wszystko sztuczne jak diabli (a scena z galopującymi końmi gwałci w oczodół), ale... fajne to jest. Choć tytuł i ogólnie pomysł ma jak film straight-to-dvd.

Odpowiedz
(13-06-2013, 17:52)Craven napisał(a): Hmm... nie mój fetysz, ale Eva Green w każdych ilościach i pod każdą postacią. Dla mnie jej obecność to plus dla każdego filmu.

Być może, ale jej pierwsze wejście w tym trailerze woła o pomstę do nieba - wygląda koszmarnie.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
E tam, dobrze wygląda, mnie się podoba. Podobnie jak naprawdę podoba mi się ten trailer i po raz pierwszy żałuję, że przenieśli premierę na marzec.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon