Trailery filmowe.
Jakby The Rocka było mało to występuje też w tym zwiastunie:

Odpowiedz
Chris Hemsworth - bez toporka to zwyczajny chłystek bez cienia charyzmy.

Odpowiedz
Des, litości. To nie Chris Hemsworth, tylko Liam Hemsworth. Jego brat. Oni nawet nie są podobni (a przynajmniej nie na tyle, by uzasadnić pomyłkę ;)). Jeden wygląda jak Thor i gra u Michaela Manna, a drugi wygląda jak pizda i gra w jakichś słabiznach.

Odpowiedz
Crov, nawet nei widziałem, że to sa jacys bracia Hemsworth ;) Tak myslałem, że coś nie tak, bo Liam ma głos cienki jak p**, nie to co baryton Thora.

Odpowiedz
Polski zwiastun "LEGO Movie" czyli po naszemu "LEGO Przygoda" (ech...) Dubbing żenua nie mówiąc o wycięciu żartów z oryginału np "1980-something Space Guy" zmieniło się w polskiej wersji na "pewien facet którego nie znam" Nosz kur*a!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=88NVVQ9SeL8[/youtube]

Odpowiedz
SUPER Woman? RILI? Jej.

Odpowiedz
To nie jest ani finalny dubbing, ani tym bardziej tłumaczenie, więc szkoda zachodu.

Odpowiedz
Przykład na to jak łatwo zepsuć film. Gdyby ten zwiastun był pierwszym jaki zobaczyłem, na pewno nie zainteresowałbym się filmem.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
mam rozumieć, że nie będzie wersji z napisami - wielkie dzięki, ktokolwiek to dystrybuje
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Brrr... To byłe złe. To było bardzo złe i zabijające ducha pierwszego trailera i moje dziecinstwo!!!
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nowy film Refna, reżysera Drive. Znowu Gosling. Trailer zachęcający.

Odpowiedz
No już się nie mogę doczekać premiery.

Odpowiedz
Co za dzień, najpierw Urwany Film publikuje recenzję tego filmu, a potem pojawia się jego trailer! Jakim cudem?! :)

Odpowiedz
Kurde, świetnie się zapowiada, u nas pewnie w ogóle nie wejdzie :(
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Cytat:Nowy film Refna, reżysera Drive.

Ale wiesz, że ten film ma swój temat, gdzie były wrzucone wszystkie zwiastuny i klipy?
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
A rzeczywiście :) Myślałem, że to jakaś nadchodząca nowość a okazuję się, że film miał już jakiś czas premierę. Na swoją obronę mogę powiedzieć, że w kraju, którym mieszkam będzie miał dopiero premierę za dwa miesiące. Dziwne, że w UK tak późno wchodzi do kin.

Odpowiedz
FILM TYSIĄCLECIA!!!!

"Sharks. Tornado. Sharknado. Nuff said." GENIUSZ. Założę się, że ten tagline to jednocześnie pitch tego filmu i jego cały scenariusz.

Z miejsca 11/10.

Odpowiedz
O nie, Sharknado. Musze to konieczne zobaczyć, to chyba będzie film tysiąclecia. Co za oryginalność.
Cytat:Z miejsca 11/10.
Zgadzam się, chociaż dostał bym jeszcze plusa 11+

Odpowiedz
Ale beznadziejna muza w tym trailerze Only God Forgives, raz, że nijak nie pasuje ani do filmu ani trailera, dwa, że kiepska sama w sobie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon