Trailery filmowe.
Chyba nikt nie wklejał. Film jako taki może nie wygląda coś szczególnie wybijającego się, ale rola Seyfried zapowiada się rewelacyjnie. Będą nagrody?

Odpowiedz
Jakby co założyłem swego czasu temat, gdyż widziałem ten film na Berlinale:

http://forumkmf.pl/Thread-Lovelace-2013-Re%C5%BC-Rob-Epstein-Jeffrey-Friedman

Film może być, rola Amandy naprawdę dobra, ale czy aż pod nagrody starczy to nie wiem ?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jeff Bridges, Julianne Moore oraz latające i kroczące jebadła. Wygląda jak Hansel and Gretel oraz Solomon Kane, a przynajmniej takie mam skojarzenia.

Odpowiedz
Były już pokazy testowe i większość osób miesza ten film z błotem. Sam obejrzę chyba tylko dla Bridgesa i Julianki.

Odpowiedz
Wyglada raczej jak miks wszystkiego, co bylo zwiazanego z kinem fantasy na przestrzeni ostatnich 10 laty. Nara.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
http://www.traileraddict.com/trailer/filth/international-trailer

Mam duże przeczucie, że to będzie mój nr 1 tego roku.

Odpowiedz
Albertino napisał(a):Sam obejrzę chyba tylko dla Bridgesa i Julianki.
Zrobię podobnie, ale dla Faory. Im więcej Antje tym lepiej.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz

Hm, ciekawe kogo gra Olsen? :/

"Filth" z poprzedniej strony bardziej mnie zaintrygował.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(10-07-2013, 21:54)raven.second napisał(a): Jeff Bridges, Julianne Moore oraz latające i kroczące jebadła. Wygląda jak Hansel and Gretel oraz Solomon Kane, a przynajmniej takie mam skojarzenia.

Nie rozumiem czemu jeszcze nie biorą się w Holly za "Wiedźmina". Za mały potencjał czy jak? Sapkowski nie chce sprzedać praw?
Choć z 2 strony kto chce oglądać Wiedźmina PG. Ale taki "Kane" chyba nie był ugładzony.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Trailer Oldboya zapowiada pozbawiony klimatu i sprowadzony do prostego thrillera film. Czas odświeżyć sobie oryginał.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Rzeczywiście, średnio to wygląda. Ale obsada i reżyser budzą nadzieję na przynajmniej przyzwoity film.

Odpowiedz
Ciekawe czy będą CGI mrówki :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(10-07-2013, 21:54)raven.second napisał(a): Jeff Bridges, Julianne Moore oraz latające i kroczące jebadła. Wygląda jak Hansel and Gretel oraz Solomon Kane, a przynajmniej takie mam skojarzenia.

Wygląda przede wszystkim bardzo, bardzo, bardzo źle, a Bridges chyba grał naraz w tym i tym drugim syfie o duchach, bo wygląda tak samo. Ciekawe czemu nagle zapragnął zniszczyć sobie karierę.

Z kolei Oldboy by mnie fascynował, gdybym nie znał oryginału - wygląda na to, że remake będzie wierną kopią, która dopowie każdy szczegół, więc można sobie darować.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(10-07-2013, 22:55)shamar napisał(a):

Nie rozumiem czemu jeszcze nie biorą się w Holly za "Wiedźmina". Za mały potencjał czy jak? Sapkowski nie chce sprzedać praw?
Choć z 2 strony kto chce oglądać Wiedźmina PG. Ale taki "Kane" chyba nie był ugładzony.
SOLOMON KANE był przede wszystkim efektem miłości do takiego brudnego przygodowego klimatu średniowiecznego. Więc jeżeli podobny WIEDŹMIN się pojawi (a pasowałby taki klimat bardzo, tylko z większą odrobiną humoru, którego przynajmniej growemu Wieśkowi nie brakowało) to za jakieś 10-20 lat, gdy jakiś fan z zagranicy będzie chciał oddać hołd swojemu ulubionemu bohaterowi. Choć nie zdziwie się jak wcześniej Holly się za to weźmie i jednak spróbuje czegoś w PG-13.

Odpowiedz
Cytat:Choć z 2 strony kto chce oglądać Wiedźmina PG. Ale taki "Kane" chyba nie był ugładzony.
Cytat:Więc jeżeli podobny WIEDŹMIN się pojawi (a pasowałby taki klimat bardzo, tylko z większą odrobiną humoru, którego przynajmniej growemu Wieśkowi nie brakowało) to za jakieś 10-20 lat, gdy jakiś fan z zagranicy będzie chciał oddać hołd swojemu ulubionemu bohaterowi. Choć nie zdziwie się jak wcześniej Holly się za to weźmie i jednak spróbuje czegoś w PG-13.
Hansel and Gretel miało R, była krew, przemoc, bluzgi i świetne sceny z trollem pełne juchy, a całość była potraktowana w miarę luźny sposób (choć czy tu się udało, można dyskutować). Może po premierze nowego growego Wiedźmina coś się ruszy i ktoś stwierdzi, że w grze i książkach tkwi potencjał... np HBO produkując kolejny serial fantasy, bo Gra o Tron odniosła ogromny sukces :)

Odpowiedz
Ze znalezieniem Geralta nie powinno być problemu:
[Obrazek: web-mads-mikkelsen-michael-kohlhaas.jpg]
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Nie powiedziałbym, że wyglada to dobrze per se, ale jestem zaintrygowany - może dlatego, bo reżyseruje scenarzysta TAXI DRIVERA, a scenariuszuje Bret Easton Ellis:

Odpowiedz
Taka ciekawostka, numer 3.
http://www.cracked.com/article_20487_the-5-most-hilarious-actor-meltdowns-behind-famous-movies.html

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
O The Canyons był gdzieś świetny artykuł - o całej produkcji, fochach Lohanowej, braku kasy i tym, jak beznadziejny ponoć jest to film.:)

Odpowiedz
(11-07-2013, 03:07)Mefisto napisał(a): Z kolei Oldboy by mnie fascynował, gdybym nie znał oryginału - wygląda na to, że remake będzie wierną kopią, która dopowie każdy szczegół, więc można sobie darować.

Nie na są pewne zmiany. Ochroniarza płci męskiej, zamienili na sexy ochroniarza płci przeciwnej :)

A co do "Wiedźmina" to wiadomo, że i mi marzy się dobra adaptacja. Ale czy akurat HBO? Toż to by drożej wyszło od "Gry o Tron".
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon