Trailery filmowe.
Wygląda to bardzo dobrze:)

Odpowiedz
Juz poblokowane.

Odpowiedz
Nigdy nie rozumiałem czemu ludzie nie wkleją od razu z traileraddict:

http://www.traileraddict.com/trailer/the-secret-life-of-walter-mitty/trailer

Odpowiedz
Ciekawe rzeczywiscie. Czerwony samochód symbolizuje zerwanie z Matriksem!

Odpowiedz
Ekranizacja jednego z najważniejszych opowiadań w historii amerykańskiej literatury. Nie pierwsza zresztą, bo to remake filmu z 1947.

Odpowiedz
Tez widzialem ten zwiastun przed Wolverinem. Na poczatku pomyslalem, że... to reklama :) nie lubie jakos Stillera za bardzo i nie wierze ze jeden dobry zwiastun to juz dobry film (jak np taki Mud, bardzo dobry film, niedlugo znowu mam go ochote obejrzec, aha a Mathew McConaughey dostanie nominacje do Oscara oczywiscie).

Odpowiedz
Znaczy, że Mud miał dobry zwiastun czy co?

Odpowiedz
Miał.

(30-07-2013, 21:09)Pitero napisał(a): Mathew McConaughey dostanie nominacje do Oscara oczywiscie).

To naprawdę takie ważne żebyś musiał o tym pisać w kolejnym wątku czy po prostu bawisz się w 15-letniego filmwebowca?

Odpowiedz
Film o potworze mieszkającym w...dupie :D
http://www.thehollywoodgossip.com/videos/bad-milo-red-band-trailer/
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Dlaczego nie wpadłem na to wcześniej :( Pomysły na scenariusze leżą w dupie, wystarczy je tylko wyjąć! :P

Odpowiedz

Nie wiem na ile to zasługa Led Zep, ale wygląda tak, jak można się było spodziewać, czyli zajebiście. Mam nadzieję, że Bale nie przeszarżuje i, że po ostatnich sukcesach Russell nie uwierzył, że jest Scorsese.

Odpowiedz
Russell ma ostatnio świetną passę. I jak widzę, nie zamierza jej przerywać.

0:42 - <3<3<3

Odpowiedz
oscarowe widmo

Odpowiedz
Zwiastun świetny. Jeszcze nie zdarzyło mi się czekać na film Russella, ale ten chciałbym już teraz! :)

1:05

Odpowiedz
1:05 indeed, chociaż spodziewam się, że zaraz się odezwą fani fani 1:34. Tak czy inaczej słabe w tym trailerze jest to, że podobnie jak Albertino pierwszy raz będę czekał na film Russella a nie lubię na coś czekać za długo plus jest ryzyko, że skończy się zbytnim hypem a wolałem jak Russell pozytywnie zaskakiwał w ostatnich latach kiedy za wiele się po nim nie spodziewałem.
No i czekam na lepszą jakość.

Odpowiedz
Ekhm, a fani 0:42?

Odpowiedz
Na poprzedniej stronie :P

Odpowiedz
A, to ok :)

Dobrze to wygląda, obsada kapitalna, do tego czas akcji i zaskakująco dobre jak na Russella zdjęcia.

Odpowiedz
Zwiastun średni, ale film zapowiada się przynajmniej dobrze. Liczę na dużo Oscarowych nominacji i przynajmniej jedną statuetkę (I LOVE C. BALE)!

Odpowiedz
Takie se, gdzieś czytałem, że w scenariuszu postać Amy Adams miała nagie sceny - jeśli O. Russell jej do tego nie namówi film wiele dla mnie straci ...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon