Trailery filmowe.
Brawo Sherlocku!

Odpowiedz
Mefi, ten zwiastun jest na tej stronie.... kilka postów wyżej :D
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(20-08-2013, 22:56)shamar napisał(a):
(19-08-2013, 12:38)Danus napisał(a): Po co napisałeś tego posta?

Skomentowałem irracjonalne zachowanie bohaterki. Co oznacza, że film będzie mało racjonalny.

Wychowywać trzeba umić.
Rozumiem, czyli jesteś plackiem:)

Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
I co Mefi? Wpierdziel? :P

Odpowiedz
Ja pierdole, juz dajcie chlopakowi spokoj. Czasem Shamar cos palnie, jak kazdy (moze czesciej niz reszta), wiec nie robmy halo na trzy strony. Danus, nie graj szeryfa, bo Twoich kwiatkow jest na tym forum calkiem sporo, a Shamar nic mega zlego nie napisal.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Odpowiedz
(21-08-2013, 09:47)Corn napisał(a): Mefi, ten zwiastun jest na tej stronie.... kilka postów wyżej :D

Nie parę, tylko w chuj postów wyżej, w dodatku wkleił go Crov, więc czego wymagasz - żebym czytał jego posty? :P
Swoją drogą gdzie jest Crov? :(
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Mefisto się stęsknił. Soł faking słit:P
Crov widocznie zaginął podczas podróży autostopem przez galaktyke...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Crov pomaga strażakom zbierać gruz w Metropolis.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
słit focia na fejsiku.
Janek Steifer pije tanie wina:
[Obrazek: 558031_10200261947625965_788982309_n.jpg]

Odpowiedz
To z czwartej części serii Linklatera?

Odpowiedz
Wracając do meritum tematu:

Może i będzie sentymentalnie i ckliwo, ale mi się podoba. Plus gra Geoffrey Rush, a muzykę komponuje WIELKI John Williams, a więc już jestem kupiony :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Polański? :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Blisko. Paul Thomas Anderson, czy jakoś tak.

Odpowiedz
Nie dziwota, że nazwiska reżysera nie zdradzają. Mimo wszystko łatwo się domyślić.

Odpowiedz
Jak to Paul WS Anderson to już spodziewam się cool walk i akrobacji :/ Nie wiem czy poza "Event Horizon" nakręcił on coś dobrego. Aż dziw, że w tym "Pompei" nie ma Milli Jovovich. Ale za to jest Jon Snowi tym razem będzie walczył o ukochaną, a nie uciekał.:)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Uważasz Event Horizon za dobry? Przecież ten film to jest chaotyczna grafomania. Zabawny nigga robiący sobie jaja ze wszystkiego, tandetne religijne wtręty, bezsensownie wyglądający statek, brak jakiegokolwiek nastroju (poza paroma scenami), idiotyczny scenariusz, fatalne dialogi... Naprawdę to zaskakujące, jak wielu ludzi uznaje to gówno za dobry film.

Odpowiedz
Super. Takich filmów nigdy za dużo.
(21-08-2013, 10:32)Bucho napisał(a): Ja pierdole, juz dajcie chlopakowi spokoj. Czasem Shamar cos palnie, jak kazdy (moze czesciej niz reszta), wiec nie robmy halo na trzy strony. Danus, nie graj szeryfa, bo Twoich kwiatkow jest na tym forum calkiem sporo, a Shamar nic mega zlego nie napisal.

Spoko. Podchodzę do tego z dystansem. Choć rzeczywiście odnotowuje dziwnie wzmożoną falę czepialstwa akurat przy moich postach. To pewnie wynika z niezrozumienia. Mówiąc bardzo delikatnie ;)

Co ciekawe, gdybym to ja zaczął przypieprzać się do każdego durnego posta, od razu poleciałyby teksty o trollach (co już się zdarzało). Ale jestem ponad to. Karma, te sprawy ;)

Koniec OT.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon