Trailery filmowe.
(21-08-2013, 10:32)Bucho napisał(a): Ja pierdole, juz dajcie chlopakowi spokoj. Czasem Shamar cos palnie, jak kazdy (moze czesciej niz reszta), wiec nie robmy halo na trzy strony. Danus, nie graj szeryfa, bo Twoich kwiatkow jest na tym forum calkiem sporo, a Shamar nic mega zlego nie napisal.
Obrońca uciśnionych się znalazł.
Proszę moje kwiatki wygrzebać, tylko nie posty sprzed 3 lat tylko od momentu zarejestrowania się shamara, jeśli nie, dalej sobie będę szeryfem:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Cytat:tylko nie posty sprzed 3 lat tylko od momentu zarejestrowania się shamara
Czyli sprzed ponad trzech lat :)

Odpowiedz
Cytat:Proszę moje kwiatki wygrzebać

Mam jeden:

Cytat:Obrońca uciśnionych się znalazł.
Proszę moje kwiatki wygrzebać, tylko nie posty sprzed 3 lat tylko od momentu zarejestrowania się shamara, jeśli nie, dalej sobie będę szeryfem:)

:)
Fright Night 2, czyli nowy film straight-to-pirate-bay.

Odpowiedz
(22-08-2013, 14:53)military napisał(a): Fright Night 2, czyli nowy film straight-to-pirate-bay.

Trochę to irytujące. Te kontynuacje (czy pseudokontynuacje) tylko na dvd.
Czy te oryginały okazały się tak mało dochodowe, że nie opłaca się ryzykować robienia kolejnego, droższego filmu kinowego? Czy może to kwestia scenariusza. Widzą, że nic specjalnego z tego nie będzie więc od razu skąpią kasy i pakują na sklepowe półki.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Akurat remake "Fright Night" okazał się mocno niedochodowy. Trochę szkoda, gdyż to był całkiem zacny horrorek i akurat nieliczny z naprawdę udanych remaków.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Koisz o Randce w Trzy De

Odpowiedz
(21-08-2013, 16:36)desjudi napisał(a): słit focia na fejsiku.
Janek Steifer pije tanie wina:
[słit focia]
NO I MASZ, TROCHE SLAWY W INTERNETACH I JUZ LĄDUJE NA KMF-PUDELKU!

Ale sama prawda, wiec co zrobie.

Mefi, wpiernicz za dublowanie moich zwiastunów.

FRIGHT NIGHT 2 wyglada cienko oczywiscie, ale w ogole to jest dziwna sprawa. Bo jedynka była naprawdę spoko, nawet zdaje się nieźle zarobiła i nic. Szkoda, chetnie zobaczylbym kontynuacje z prawdziwego zdarzenia - choć Collina brakowaloby, bo imo naprawdę świetnie wypadł jako wampir.

Odpowiedz
(23-08-2013, 01:43)Crov napisał(a): FRIGHT NIGHT 2 wyglada cienko oczywiscie, ale w ogole to jest dziwna sprawa. Bo jedynka była naprawdę spoko, nawet zdaje się nieźle zarobiła i nic.

Ja tam słyszałem, że właśnie nieźle nie zarobiła i ogólnie cały pomysł z 3D okazał się strzałem w stopę. Ale zgadzam się, jedynka była fajnym filmem.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Zarobiła na całym świecie 41 baniek przy 30 milionach budżetu, więc nawet się nie zwróciła.

Odpowiedz
Rzeczywiście, macie racje - sory. Zapomnialem, ze byla w 3D. Ogolnie szkoda.

Odpowiedz
Widmo niepotrzebnego 3D i niezwróconego budżetu.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
W wypadku na tyle niskiego budżetu ta kwota mogła się zwrócić przy sprzedaży blujców i dewede, dlatego pewnie robią tani sequel.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Nowy projekt Dennisa Illiadisa reżysera świetnego remaku "Ostatniego Domu po Lewej". I muszę powiedzieć, że wygląda to całkiem intrygująco

Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
kolejny projekt sponsorowany przez Google?:)

Odpowiedz

Szykują się aktorskie nominacje do Oscara.
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Odpowiedz
Wygląda jak kiepski fan trailer. Zwłaszcza ta czcionka, która kojarzy się z polskim kinem. Ale szansa na dobry film wciąż jest, bo książka była świetna.

Odpowiedz
Dokładnie. Książka to samograj, więc nawet artsy-fartsy hipsterskie wymysły Franco tego nie spieprzą :)

Odpowiedz
Według mnie książka właśnie była dość słaba, ale skoro z równie nie zachwycającej powieści "To nie jest kraj dla starych ludzi" powstał taki film, to może w tym wypadku efekt też będzie świetny.

Odpowiedz
Kariera Brendana Frasera znajduje się w największym z dotychczasowych dołków

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon