(21-08-2013, 10:32)Bucho napisał(a): Ja pierdole, juz dajcie chlopakowi spokoj. Czasem Shamar cos palnie, jak kazdy (moze czesciej niz reszta), wiec nie robmy halo na trzy strony. Danus, nie graj szeryfa, bo Twoich kwiatkow jest na tym forum calkiem sporo, a Shamar nic mega zlego nie napisal.
Obrońca uciśnionych się znalazł.
Proszę moje kwiatki wygrzebać, tylko nie posty sprzed 3 lat tylko od momentu zarejestrowania się shamara, jeśli nie, dalej sobie będę szeryfem:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron
Cytat:Obrońca uciśnionych się znalazł.
Proszę moje kwiatki wygrzebać, tylko nie posty sprzed 3 lat tylko od momentu zarejestrowania się shamara, jeśli nie, dalej sobie będę szeryfem:)
:)
Fright Night 2, czyli nowy film straight-to-pirate-bay.
(22-08-2013, 14:53)military napisał(a): Fright Night 2, czyli nowy film straight-to-pirate-bay.
Trochę to irytujące. Te kontynuacje (czy pseudokontynuacje) tylko na dvd.
Czy te oryginały okazały się tak mało dochodowe, że nie opłaca się ryzykować robienia kolejnego, droższego filmu kinowego? Czy może to kwestia scenariusza. Widzą, że nic specjalnego z tego nie będzie więc od razu skąpią kasy i pakują na sklepowe półki.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
22-08-2013, 15:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-08-2013, 15:33 przez shamar.)
Akurat remake "Fright Night" okazał się mocno niedochodowy. Trochę szkoda, gdyż to był całkiem zacny horrorek i akurat nieliczny z naprawdę udanych remaków.
NO I MASZ, TROCHE SLAWY W INTERNETACH I JUZ LĄDUJE NA KMF-PUDELKU!
Ale sama prawda, wiec co zrobie.
Mefi, wpiernicz za dublowanie moich zwiastunów.
FRIGHT NIGHT 2 wyglada cienko oczywiscie, ale w ogole to jest dziwna sprawa. Bo jedynka była naprawdę spoko, nawet zdaje się nieźle zarobiła i nic. Szkoda, chetnie zobaczylbym kontynuacje z prawdziwego zdarzenia - choć Collina brakowaloby, bo imo naprawdę świetnie wypadł jako wampir.
23-08-2013, 01:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2013, 01:44 przez Gal Anonim.)
(23-08-2013, 01:43)Crov napisał(a): FRIGHT NIGHT 2 wyglada cienko oczywiscie, ale w ogole to jest dziwna sprawa. Bo jedynka była naprawdę spoko, nawet zdaje się nieźle zarobiła i nic.
Ja tam słyszałem, że właśnie nieźle nie zarobiła i ogólnie cały pomysł z 3D okazał się strzałem w stopę. Ale zgadzam się, jedynka była fajnym filmem.
Wygląda jak kiepski fan trailer. Zwłaszcza ta czcionka, która kojarzy się z polskim kinem. Ale szansa na dobry film wciąż jest, bo książka była świetna.
Według mnie książka właśnie była dość słaba, ale skoro z równie nie zachwycającej powieści "To nie jest kraj dla starych ludzi" powstał taki film, to może w tym wypadku efekt też będzie świetny.