Trailery filmowe.
NO! Na takie filmy się czeka :) Ale zarośnięty trawą Times Square nie do końca do mnie przemawia... Wolę taki obrazek :) :

http://img.photobucket.com/albums/v722/Akaki/ultimateff22-1.jpg

Ale... Cholibcia, wampiry? Ehh...[/img]
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
a mnie ten trailer nie zachwycił a zadziałał tak ze ogladałem zlepek kojażących mi się "gdzieś to już widziałem"
1 sceny will ratuje 'rodzinke' jak w Independence day
2 ten prom czy co to tam jest zatłoczony jak autobus którym wracam z tyry Wojna Swiatów
3 most rakietki wiadomo Godzilla
4 rozje.any most nie pamietam dokładnie Ucieczka z NY czy Cyborg(tak ta szmira z Vandupadammem)
5zawalone samochodami ulice NY pojutrze i inne
a ta koncowa scena to normalnie aż mi ciarki przeszły łałałiła trailer dno :lol:

p.s. co do fabuły ostatni blabla a reszta vampirkow to czym ma sie zywic jak tylko will został? nie starczy dla wszystkich rza się na krowy przezucic,2 zalezało by mi jak sqrw..n jak bym był ostatnim a w koło same vampiry.. dałbym sie przemienić i zapanował nad całym swiatem :twisted:
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
LPC.. Wytrzezwiej, idz spac, naucz sie pisac... ;)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Trailer AMERICAN GANGSTER mnie nie zachwycił. Może dlatego że kategorii R nie utożsamiam od razu z wielkim kinem i widzę coś ponad wielkie, migoczące przed oczami R? Tak, to był przytyk w kierunku "niektórych" :wink:

SHOOT 'EM UP wygląda na coś odjazdowego, wrażenia po trailerze mniej więcej takie jak przy Smokin' Aces. Mam jednak nadzieję że ten film w przeciwieństwie do dziwadła Carnahana nie okaże się porażką.

UNDERDOG - holy dog, Batman! Rewelacja.
http://movies.yahoo.com/movie/1809426137/video/

Odpowiedz
Mierzwiaku, poza R jest jeszcze tam Washington, Crowe, Scott, lata '70 ;)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/Inwazja+2007+zwiastuny,Trailers,id=163608

Kolejna Inwazja Porywaczy Cial. Ciekawe. Juz od jakiegos czasu nie bylo tego typu horror-s-f-ow w kinie (chyba).

Mierzwiakl napisał(a):Trailer AMERICAN GANGSTER mnie nie zachwycił. Może dlatego że kategorii R nie utożsamiam od razu z wielkim kinem i widzę coś ponad wielkie, migoczące przed oczami R?

Hm, dziwny argument... Ponadto czy ktos tutaj zachwycil sie tym zwiastunem tylko dlatego, ze bedzie mial kategorie R?

Odpowiedz
Mam złe przeczucia co do "Invasion". Za reżyserię wziął się autor "Upadku" i "Das Experiment", ale dla WB nie podobał się efekt końcowy (podobno za dużo dialogów :roll: ), więc poprosili Braci Wachowskich o dopisanie do scenariusza więcej akcji, a reżyserię nowych scen powierzyli facetowi od "V jak Vendetta". I tak zamiast świetnego psychologicznego horroru w starym stylu, dostaniemy byle co.

http://www.filmweb.pl/Trailers?id=338798 - drugi trailer - rewelacyjny! :twisted:

Odpowiedz
Hej, to moze byc dobre! :)

Odpowiedz
UNDERDOG - będzie fajne kino familijne. Jestem na tak, jako stary fan Super-Psa :)

I AM LEGEND - pomysł przedni, wyludnione miasta - BOMBA. Ale sam trailer, całościowo, nie zachwyca niestety. [i czy to nie jest przypadkiem przerobiony motyw Mansella z Requiem for a Dream?]

SHOOT 'EM UP - Smokin' Aces mi się podobało, więc pewnie i to będzie fajowskie i mi do gustu przypadnie :)

THE TEN - wypas. Ale w polskich kinach tego nie będzie. Zakład? :)

INVASION - rewelacyjna muzyka w tym trailerze, ale pomysł stary jak świat. Będzie można w dziale REMAKE zmieścić :)

ROGUE - Radha Mitchell? Kupuję to :) Nawet jeśli będzie to monster-kiła :)

AMERICAN GANGSTER - mnie też nie porwał. Ale takie filmy mają zazwyczaj średnie trailery, także jestem dobrej myśli :)

Odpowiedz
American Gangster - słabizna ze względu na tragicznie nie pasującą muzykę w drugiej połowie trailera. Strasznie psuje wrażenie.

I Am Legend - wyludniony NY wygląda bosko. Zobaczymy jak całość.

Vantage Point - no kurde to się nazywa zwiastun. KAPITALNY. I może być naprawdę dobry film, teraz to jedna z najbardziej oczekiwanych przeze mnie premier.

30 days of night - ciężki klimat, ciężki zwiastun. Może być mroczno, może być świetnie. Zwiastun przedni.

Shoot 'em up - no zapowiada się nam bardzo przyjemna napierdalanka ;)
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
=

Remake Day of the Dead.

Po świetnym, rewelacyjnym, wspaniałym itp. remake'u Dawn of the Dead, od tego remake'u oczekiwałbym wiele. Bo wiem, że można. Ale zwiastun zapowiada wielką kupę. Walić, że nie ma żadnego związku z Dawn ani w ogóle nie uznaje, że wcześniej były jakieś filmy o zombie. Ale jeśli jakiś młody, przystojny bohater dzierżąc guna rzuca "it's a bad day to be a zombie", wiem już że nie pójdę do kina. Chała z cyklu "nastolatki w opałach".

Jedyna fajna rzecz w tej kupie to biegające zombiaki - parę lat temu Gunn i Snyder wymyślili świetny sposób na odświeżenie gatunku.

Odpowiedz
Zwiastun jest dość stary... I fakt, to będzie straszliwa kupa.
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
military napisał(a):Jedyna fajna rzecz w tej kupie to biegające zombiaki - parę lat temu Gunn i Snyder wymyślili świetny sposób na odświeżenie gatunku.

Hm, ja bym powiedział: Garland i Boyle.

Odpowiedz
Wiesz, technicznie to u Boyle'a nie ma zombich. ;) Poza tym jego film jest cienki jak biceps Mentala.

Odpowiedz
Technicznie nie, ale wszyscy dobrze wiemy, że to od nich się zaczęło i to od nich twórcy remaku "Świtu..." wzięli pomysł.

A ja uważam "28 dni później" za wyjątkowo udany horror, ale koniec offtopów.

Zwiastun "Day..." - to nie może być ten remake. Przecież to nie ma NIC wspólnego z oryginałem. Gdzie ta podziemna baza? Gdzie rozumne zombie? I przede wszystkim: gdzie DZIEŃ? Jest źle...

Odpowiedz
Poszukaj sobie na youtube zajawek Day of the Dead 2: Contagium. To niby-sequel nakręcony za śmieszne pieniądze i przy absolutnym braku talentu. Wtedy docenisz remake. :)

W ogóle ostatnio się namnożyło profanacji filmów Romero. Night of the Living Dead 3D, Day of the Dead 2, remake... Wina to samego Romero, który nie zastrzegł praw do tytułu.

Odpowiedz
Nawet sam Romero profanuje Romero. ;)

Odpowiedz
E tam, według mnie Land of the Dead jest lepszy niż Dawn i Day razem wzięte. Oczywiście Nocy nic nie przebije, ale Ziemi dałbym 8\10 (jako maniak tego typu filmów :) ). A teraz Romero kręci nowy film o zombie, opowiadający o początku zarazy - w konwencji Blair Witch Project, ale z większym budżetem. Może być bardzo, bardzo fajnie.

Odpowiedz
military napisał(a):Poszukaj sobie na youtube zajawek Day of the Dead 2: Contagium. To niby-sequel nakręcony za śmieszne pieniądze i przy absolutnym braku talentu.

A tak, słyszałem o tym. Podobno chała jakich mało...

Co nie znaczy, że będę patrzył na ten remake bardziej przychylnym okiem ;).

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):ROGUE - Kolejny film o wielkim krokodylu. (...) a efekty wyglądają nieźle, więc obejrzę bez oporów
W takim razie obejrzyj sobie "Primeval"
get ready for suprise...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon