Trailery filmowe.
Nie ma trailera, ale jest klip z nowego Reitmana:

Odpowiedz
Jest też już parę recenzji z Toronto: http://www.rottentomatoes.com/m/labor_day_2013/ .

Odpowiedz

Ciekawe czy wyszedł z tego jakiś w miarę oglądalny film.

Odpowiedz

Odpowiedz

Cytat:Film oparty na autobiograficznej książce Erica Lomaxa, brytyjskiego oficera, który zostaje pojmany przez Japończyków w Singapurze podczas II wojny światowej. Jako więzień obozu jenieckiego, Lomax (Firth) pracuje przy budowie Kolei Śmierci (Kolei Birmańskiej). Będąc wykształconym specjalistą od łączności, z pomocą innych osadzonych konstruuje radio, które zostaje znalezione przez strażników. Podczas brutalnych przesłuchań oficer ociera się o śmierć. Lata później, borykający się z wojenną traumą Lomax wyrusza na poszukiwanie swojego oprawcy. Ma nadzieję, że konfrontacja z dawnym wrogiem pozwoli mu rozliczyć się z przeszłością i zamknąć najstraszliwszy rozdział życia

Odpowiedz

Odpowiedz
Franco dostaje w ryj od Stathama, a Bosworth ćpa. A maly grubas bije mała dziewczynkę. Ale nawet nie wyglada to tragicznie :P (scenariusz napisał jakiś gość o imieniu Sylvester Stallone)

Odpowiedz
Ze Stathamem biorę wszystko w ciemno, a i Franco lubię :) wygląda nieźle

Odpowiedz
A to zgrywa z paranormal aktiwiti itp., która ma potencjał:

Odpowiedz
A to, ku mojemu zaskoczeniu, tez nie wygląda jak żenada. Nie wyglada super interesująco, ale może nawet to obejrze ze wzgledu na Arkina, Stallone'a i DeNiro w jednym filmie. Inna sprawa, ze DeNiro ani troche nie wyglada jakby mial szanse ze Sly'em.

Odpowiedz
Fajne, wygląda niegłupio. No, a to ze Stathamem może być dobra rozpierducha - ostatnie słowa mówią wszak wszystko :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
No to ze Stallone, DeNiro i Arkinem wygląda bardzo sympatycznie :) i jest zgrywa z Rocky'ego :D

Odpowiedz
Oba zwiastuny naprawdę dobre. W "Homefront" chyba tylko Statham i jego córka są porządni, reszta miasta to hołota jakich mało i przyjemnie będzie patrzeć, jak główny bohater przepuści ich przez maszynkę do mielenia mięsa. "Grudge Match" natomiast zapowiada się jako sympatyczne i zabawne filmidło, bez większej spinki, za to z dobrymi rolami.
Co ciekawe w obu projektach palce maczał Stallone - w jednym zagrał, a do drugiego napisał scenariusz.

Odpowiedz
To Grudge Match wyglądało naprawdę spoko póki nie sprawdziłem, kto jest reżyserem...

Odpowiedz
Co za różnica kto jest, skoro to Sly stoi za całym projektem. Pewnikiem w Homefront on tez by zagrał główną rolę, gdyby nie inne zobowiązania.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nie wiem, co za wąty, GET SMART moim zdaniem bylo bardzo fajne. Poza tym jego żona jest dentystką o imieniu Linda! (Thank you, IMDB!)

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Nie wygląda najgorzej, tylko szkoda że to już tak oklepany zombie-The Thing-wannabe pomysł, że nie wywołuje u mnie żadnego zainteresowania. Może ze względu na Liev Schrebera i Eliasa Koteasa obejrzę kiedyś tam przy okazji ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Nie wiem czy było.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Man of Tai Chi - fajne, no i nareszcie! Informacje o tym filmie słychać chyba już od 4 lat.

Mars Zombies - wygląda super (choć część scenografii i rekwizytów zakosili chyba prosto z Misji na Marsa), ale ileż można...? Chciałbym film s-f o Marsie, w którym to warunki byłyby powodem dramatycznej akcji, a nie kosmiczne zombiaki.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon