Trailery filmowe.
Man of Tai Chi - Widziałem, średniak. Keanu nie ma dystansu do siebie, walki niezłe, ale widać markowanie (co jest nie do pomyślenia w takim filmie), ładne zdjęcia, świetne scenografie. Jako ciekawostkę można, ew. obejrzeć dla dwóch walk głównego bohatera z jego mistrzem.

No i film w rozkroku, czasem jest niby-serio czasem czerpie z wuxii i to się zupełnie nie klei.

Odpowiedz
Wkrótce debiut(y) na amerykańskim rynku (w tym 1 chyba prosto na DVD, z Lundgrenem) a tymczasem coś takiego.
CGI? 3D? Nie tędy droga...

Tom Yum Goong 2 - właściwy trailer zaczyna się gdzieś ok. 40 sekundy (wczesniej są urywki z innych jego filmów)

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Er... What the fuck?
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Joint i do kina. Nawet R-ka jest :)

Odpowiedz
No tak, tylko nie wiem o co lotto w sumie, i czego Metallica oczekuje po tym filmie :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Niech zgadnę... tony dolców? Jak zwykle?

Odpowiedz
(15-09-2013, 20:15)Hitch napisał(a): No tak, tylko nie wiem o co lotto w sumie, i czego Metallica oczekuje po tym filmie :)
Przecież to film koncertowy, wiec czego ma oczekiwać?

Odpowiedz
(15-09-2013, 20:18)Crov napisał(a):
(15-09-2013, 20:15)Hitch napisał(a): No tak, tylko nie wiem o co lotto w sumie, i czego Metallica oczekuje po tym filmie :)

Ale chyba zazwyczaj podczas koncertów Metallici nie wybuchają jakieś zamieszki na mieści podczas których pojawiają się jakieś cudaki na koniach?:/
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mało widziałeś :-)
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Co to jest film koncertowy Metallici z fragmentami w stylu "Ściany"? I kogo gra DeHaan, kogos właśnie w stylu Boba Geldofa z filmu Parkera?

Odpowiedz
(15-09-2013, 20:30)Lawrence napisał(a):
(15-09-2013, 20:18)Crov napisał(a):

Ale chyba zazwyczaj podczas koncertów Metallici nie wybuchają jakieś zamieszki na mieści podczas których pojawiają się jakieś cudaki na koniach?:/
No film koncertowy urozmaicony filmowymi tłem. Nie widze problemu. Dziwi mnie reakcja niektórych.

Odpowiedz
(15-09-2013, 20:40)Pitero napisał(a): Co to jest film koncertowy Metallici z fragmentami w stylu "Ściany"? I kogo gra DeHaan, kogos właśnie w stylu Boba Geldofa z filmu Parkera?

O tego nawet nie ma co porównywać z "The Wall", które jak już to zaliczyłbym do musicali. I jednego z lepszych jakie powstały.

@Crov Reakcja jest taka, gdyż to filmowe tło nie wygląda jakoś specjalnie. Oby się tylko nie skończyło, że to kolejna inwazja zombie.

#istandbydaenerys

Odpowiedz
Dla mnie przede wszystkim zbyt duże skojarzenia z teledyskiem No Church In The Wild.

Odpowiedz
Nicole Kidman jako Grace Kelly:

Zobaczymy co to będzie, gdyż np. Naomi Watts z "Dianą" została zmiażdżona przez krytykę.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Diana zostala zmiażdżona, bo Chitauri, jaszczury z czwartego wymiaru, chcą, żeby pamięć o niej zginęła i dlatego zmanipulowaly tak krytyków używając swoich wpływów. Proste.

Odpowiedz
Bleeeee. Całkowita pierdoła.

Nie widziałem Diany tylko Naomi Watts. Nie widzę Grace tylko Nicole Kidman.
Ale, żeby była równowaga, że czepiam się tylko kobiet:
Nie widziałem Disneya a Hanksa z wąsami.

A Metalika jest żałosna. Skończyła się tak dawno temu, że nikt już o nich nie pamięta. I film tego nie zmieni.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dla mnie też i Diana i Grace wyglądają słabo. Na 10 tego rodzaju biografii jedna jest dobra, a ze dwie zapisują się w historii nominacją do Oscara dla głównej/głównego bohatera.

Odpowiedz
Nie dość, że niepodobna, to jeszcze stara. Grace Kelly była śliczna nie dzięki botoksowi :P Poza tym czytając biografię Hitchcocka odniosłem wrażenie, że była arcysympatyczną i nie dającą się nie lubić osobą, a Kidman raczej lepiej wychodziły zawsze wredne baby.

Odpowiedz
(16-09-2013, 18:28)Lawrence napisał(a): Zobaczymy co to będzie, gdyż np. Naomi Watts z "Dianą" została zmiażdżona przez krytykę.
Nie spotkałem się z ani jednym złym słowem na temat roli Watts, wręcz przeciwnie. Miażdżony jest film/scenariusz/cała reszta, nie aktorka.

Odpowiedz
http://www.movieweb.com/movie/hong-kong-phooey/test-footage
Uwaga! Aktorska wersja Hong Kong Phooeya z Eddiem Murphym. Boli.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon