Trailery filmowe.
Drugi, trochę dłuższy, zwiastun TEGO FILMU, W KTÓRYM SCARLETT JOHNASON SIĘ ROZBIERA. Mówi mało o fabule, co mowi mnóstwo o filmie:

Odpowiedz
O MUJ BORZE CROV JAKI JESTEŚ ZABAWNY!! 11!

A serio - akurat w tym przypadku dobrze że niczego konkretnego o fabule nie zawierają materiały promocyjne. Mam nadzieję że ten stan rzeczy do czasu premiery się nie zmieni.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Nie wiem do czego odnosisz komentarz o zabawności, ale dziękuje. Co do zdradzania fabuły to posiłkując się recenzjami widzów tego filmu, odnoszę wrażenie, ze jej całość jest zawarta w zwiastunie. Co to znaczy? Że to po prostu wędrujący do nikąd obraz, który cieszy oko, a poza tym jest mało skomplikowany i dość pusty.

http://collider.com/under-the-skin-review/

Odpowiedz
Average Rating: 8.1/10
Reviews Counted: 24
Fresh: 21 | Rotten: 3

Nie wiem z których recenzji wychodzi obraz małoskomplikowanego, pustego filmu, ale rozumiem, że dobry hejt przed obejrzeniem filmu nie jest zły.

Odpowiedz
Dzięki za linka, już wiem że film jako ekranizacja w kilku ważnych aspektach został spierdolony. Bezcelowy jak podejrzewam też się trochę zirytuje kiedy to przeczyta.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
(23-09-2013, 22:01)soldamn napisał(a): Nie wiem z których recenzji wychodzi obraz małoskomplikowanego, pustego filmu, ale rozumiem, że dobry hejt przed obejrzeniem filmu nie jest zły.
Dałem linka dla słabszy, misiek.

Ale racja - nie powinienem był pisać w liczbie mnogiej.

Odpowiedz

pierwsze recenzje obiecujące

Odpowiedz
fashion statement mnie kupił :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
NEED FOR SPEED AND FURIOUS czyli Aaron Paul is THE ONE WHO DRIVES. Zwiastun nawet nie wygląda źle. Technicznie wydaję się być wykonany całkiem spoko. Tylko pretensjonalny klimat i tekst psuje cały efekt. Czekam na następny zwiastun, w który pokazą jaki będzie film naprawdę.

Odpowiedz
Super. Film na podstawie miejscówek z gry + jakaś szczątkowa fabuła, po to, żeby była... Koszmar.
Do tego główny aktor jakiś pizdowaty.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Może Cranston nie da się zaszufladkować, ale Aaron chyba długo pozostanie dla mnie pizdowatym Pinkmanem i muszę się tu zgodzić z Shamarem:D

Odpowiedz
Straszna pompa jak na ekranizację komputerowej ścigałki.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
W dobie serii "F&F" ten film z takim bohaterem to śmiech na sali, komputerowymi furami kin nie zawojują.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Spodziewałem się gniota, a tymczasem trailer wygląda na zapowiedź średniego filmu akcji na poziomie zwyczajowego Stathama z być może kilkoma ładnymi ujęciami.

Odpowiedz
Kurde, nie można zrobić po prostu filmu o wyścigach, tylko zawsze musi być ratowanie jakiejś lasi?

Odpowiedz
W gry nie grałem, a "Breaking Bad" nadal nie widziałem, więc żadnych oczekiwań, ani skojarzeń nie mam. Zwiastun sugeruje natomiast pełną powagę, co w filmie o wyścigach może być zabójcze, chyba że reżyser zapanuje nad materiałem. Z drugiej strony, to tylko trailer - te do "Iron Mana 3" też takie były, a film okazał się ich całkowitym przeciwieństwem.

Odpowiedz
Cytat:"Breaking Bad" nadal nie widziałem

Już wiesz, co jest Twoim życiowym błędem!

Odpowiedz
Może czeka na koniec serialu i wtedy obejrzy wszystko jednym ciągiem, od początku do samego końca?

A Jesse jako kierowca nie wygląda źle, jednak nie wygląda też zbyt dobrze. Mamy SIEDEM filmów o szybkich i wściekłych, nie wiem, co może mieć takiego NFS czego nie ma u Vina i spółki.

Odpowiedz
(26-09-2013, 14:02)raven.second napisał(a): Może czeka na koniec serialu i wtedy obejrzy wszystko jednym ciągiem, od początku do samego końca?
W takim razie śmiało mógłby zacząć oglądać już kilka dni/tygodni temu w zależności jak szybko chce pożreć całość. :)
Cytat:Mamy SIEDEM filmów o szybkich i wściekłych, nie wiem, co może mieć takiego NFS czego nie ma u Vina i spółki.
Fajnie, na serio pokazane wyścigi. Wiem, rozmarzyłem się.

Odpowiedz

Hm.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon