Trailery filmowe.
Hugh Janus. Hju Dżejnus. Huge Anus. Kapujecie?!

<zgon>

Odpowiedz
Ten zwiastun był tu już dawno temu. Wtedy umarła moja dusza. Całe szczęscie, nie odrodziła się, bo znow bym cierpiał.

Odpowiedz
Pogodziłem się z faktem, że nie będzie to poważny film. Z ładnymi zdjęciami, CGI Paryżem i świeżo wypranymi mundurami mogłaby być fajna, bezpretensjonalna przygodówka. Ale na to z kolei za dużo tu patosu. No i humor też niezbyt wysokich lotów.

Odpowiedz
Spartacus 3D znaczy ten, no... Hercules.

?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cienki ten Herkules, czekam na wersję z The Rockiem.

Odpowiedz
Drugi trailer jest bardziej zachęcający niż ten pierwszy o Spartakusie... tfu Herkulesie...
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
A ja czekam na film o mordobiciu, w którym po prostu będą się bić. Jeszcze w erze Gladiatora walki były walkami, a teraz to jakieś pokazy capoeiry/latania na sznurkach, antycznego karate itp.

Odpowiedz
(11-10-2013, 14:17)raven.second napisał(a): czekam na wersję z The Rockiem.

Może jeszcze w klimatach Knight's Tale?

Odpowiedz
Wersja z Rockiem ma ten problem, ze rezyseruje ją Brett Rattner. Aczkolwiek poza tym brzmi dobrze: The Rock, podejście do Herculesa jako najemnika z eką tnącego typów, a nie fantasy z pół-bogami. Ciekaw jestem w jaką stronę to pojdzie, dlatego czekam na pierwszy zwiastun.

Odpowiedz
Ale ten z laleczką ma mieć ponoć R, a tamten z Rockiem PG-13.
To będą jaja, jeśli wersja z przypakowanym jebaką okaże się bardziej dziecinna.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ale sam rating to nie wszystko - znane są przypadki, gdy film PG-13 był po prostu dobry, tak samo jak znane są przypadki, gdy film z R był do dupy. Widząc pięknego i gładkiego Herkulesa oraz górę mięcha z bliznami i ekipą najemników wybieram górę mięcha.

Odpowiedz
Jezeli ten Hercules z Rką inspiruje się serialem Spartacus to wolę PG-13.

Odpowiedz
Kellan Lutz nie zagrał jeszcze w dobrym filmie.

#FAKT

Odpowiedz
Monuments Men - scena jak Niemcy miotaczami ognia niszczą obrazy... WAT

Odpowiedz
Dokument o złodziejach diamentów, którzy ukradli ogolem pare groszy i uciekli (jakies 300 milionow, jak zrozumialem). Ponoć to tacy prawdziwi Ołszyns Ilewen tylko bez kasyn. ;) Danny Boyle już robi film na podstawie tej historii. Czekam na oba filmy.

Odpowiedz
Taaa, to byla gruba sprawa kilka lat temu - maski z lateksu i wejscie w bialy dzien itd.
http://en.wikipedia.org/wiki/Graff_Diamonds_robbery
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Cały zwiastun Herkulesa z Lutzem.

(11-10-2013, 15:50)Craven napisał(a):
(11-10-2013, 14:17)raven.second napisał(a): czekam na wersję z The Rockiem.

Może jeszcze w klimatach Knight's Tale?
Może być nawet i w klimatach kreskówki, gorzej niż TO chyba nie będzie :)

Odpowiedz
Cytat:Cały zwiastun Herkulesa z Lutzem.
Co to k***a jest?

Odpowiedz
O kurde. Nie myślałem, że kiedyś wyjdzie tak tragiczna wersja Herculesa, że aż będę chciał podnieść ocenę Schwarzeneggerowej na 2. Toż to wygląda tragicznie, a sam zwiastun zmontowano fatalnie.

Odpowiedz
Fajne. Z chęcią obejrzę i przeboleję nawet głównego aktora.

Jak już pisałem wielokrotnie (a może raz): quasi-starożytnych filmów przygodowych nigdy za dużo.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon