South Park
uwaga na własną odpowiedzialność... South Park z polskim dubbingiem od Comedy Central!

http://www.comedycentral.pl/programy/471-miasteczko-south-park

Odpowiedz
IMHO, dla mnie ten dubbing jest nawet fajnie zrobiony. Widziałam wszystkie zdubbingowane odcinki i nie ma się do czego tak naprawdę przyczepić.

Odpowiedz
Lepszy dubbing niż lektor udający głosy, ale i tak wolałbym wersję z napisami, albo chociaż możliwość wyboru.

Edit: Ale żeby tłumaczyć Buttersa na Kabana? CO?
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Właśnie oglądam na CC z dubbingiem i serio daje radę :)
nie ukrywam, że byłem przeciwny jak zobaczyłem reklamę, ale podoba mi się.

Odpowiedz
No chyba sobie żartujecie. Chyba nie chcecie mi wmówić, że przyjemnie wam się ogląda postacie Cartmana i profesora Mackeya mówiące innym głosem niż w oryginale. Dla mnie żenada po całości i kompletnie nie kumam założenia. Takie ułatwienie, bo Polaki-cebulaki nie umiom napisów czytać?

Odpowiedz
Nie wiem czy to ten sam dubbing, ale mi się bardzo podobał polski głos Cartmana w wersji która leciała na Canal+, ale zaznaczam, że jest to fajne raczej tylko z punktu widzenia osoby, która widziała wszystkie odcinki w oryginale - wtedy można z przyjemnością posłuchać polskiego dubbingu jako ciekawostki.

Odpowiedz
Na Canale + był właśnie ten inny dubbing, gdzie głosy mieli normalne.

W CC właśnie zrobili nowy, od 15. serii.

Odpowiedz
[Obrazek: 6696990_700b.jpg]
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Oglądam właśnie na CC i jest kapitalny odcinek o KFC i o tym jak Randy wychodował sobie raka jąder bo chciał zakopcić trawy :P
Skakanie na jajach i spotkanie z pułkownikiem - masakra :D

Odpowiedz
Jest już nowy sezon - Butters śpiewający pieśni pochwalne ku czci Obamy i amerykańskiego rządu - bezcenne :)

:)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s17e01-let-go-let-gov
Świetny start :)

Odpowiedz
Nowy South Park (World War Zimmerman) dziwnie lewy, ale i tak zabija - kto powiedział, że tylko z lewych można się wyśmiewać.:P

Odpowiedz
Największa beka jest z prawaków. :]
Hail to the king, baby!

Odpowiedz
W sumie szkoda, że poszli akurat w tę stronę - sprawa Zimmermana to tak spektakularne zaoranie całego amerykańskiego lewactwa, że w ostatnich latach nie było nic lepszego pod tym względem. A przecież mogli skorzystać z genialnych materiałów dostępnych na tubie, scenariusz sam się pisze:

Odpowiedz
Nowy odcinek jest dziwny. Pierwsza połowa ma parę pierwszorzędnych wiców, ale druga to takie bezsensowne, nieśmieszne dno, że trudno uwierzyć, że to nadal South Park. Najgorsze chwile w historii serialu poprzedzone całkiem niezłym wprowadzeniem.

Odpowiedz
Nie dramatyzowałbym, że ta końcówka taka tragiczna. Dla mnie jak najbardziej w stylu "South Parku". A ogólnie fajnie, że dzieciaki goth otrzymały swój własny odcinek.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Przedostatni odcinek był OK. Zaczynał się trochę tak sobie, ale jak potem poszło do odniesień o Miley Cyrus i aktualnych problemach z amerykańską służbą zdrowia to naprawdę mi się spodobał.

Ale ten najnowszy z rudą krową, był świetny! Szczególnie sceny jak Żydzi, Muzułmanie i Chrześcijanie świętują i bawią się do muzyki Van Halen to było mocne :) Naprawdę bardzo dobry odcinek!
#istandbydaenerys

Odpowiedz
OK, niech będzie, że ostatni rozmawiam sam do siebie, ale ostatni odcinek South Park świetny, szczególnie jak się ogląda "Grę o Tron". Co więcej, widać, że będą kolejne części. Nie mogę się doczekać!
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości