Trailery filmowe.
nie , to jego wersja transformerów :twisted:
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
Ja stawiam na dwa potworzy z trzema głowami i trzema nogami i jednego większego z ćwiercią głowy ale za to z 7√5 nogami.
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |

Odpowiedz
Ja stawiam na kleby czarnego dymu ;)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
=

KON FAI BIN :twisted:

Odpowiedz
To co planuje JJ.Abrams... Wygląda przepysznie. To najciekawszy trailer jaki widziałem od wielu lat. Po prostu mnie zgniotło. Nie wiedziałem, że jedną zajawką można wzbudzić tyle zainteresowania. A o filmie nie wiadomo niemal nic...

http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/hd/

"Cloverfield" albo 1-18-08. Film bez nazwy. ZAJEBISTE.

Odpowiedz
kurwa jasna... zamarzłem. hops, w życiu nie widziałem lepszej zajawki... normalnie gęsia skóra...

Odpowiedz
oo w takiej dobrej jakości zarówno obraz jak i dzwięk jeszcze go nie widziałem można usłyszeć gdy ludzie wychodzą z budynku na ulice "it's huge and it's alive " więc stawiam albo na godzille albo na atak 30 metrowej kobiety albo na godzille :wink:

Odpowiedz
Zajebiste to mało powiedziane. Gdzieś czytałem że fabuła ma mieć coś wspólnego z lovecraftowskim Cthulhu, ale nie wiem na ile w tym prawdy.

Odpowiedz
Na sieci huczy od spekulacji, nawet w którychś wiadomościach o tym mówili ;).
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
Nooo a czy tam gdzieś nie było napisu "bad robot"? Czy to nie sugeruje, że film będzie o jakimś robocie?:P Na youtube można już znaleźć analizy dźwięku...

Odpowiedz
"Bad Robot" to zdaje się nazwa firmy odpowiedzialnej za produkcję.

Wychodzi na to że to monster movie z przynajmniej jednym potworkiem, kręcony "z ręki". Mam nadzieję że to ostatnie nie będzie prawdą i będą jednak "normalne" ujęcia. Hollywood zbyt rzadko raczy nas takimi filami, by mogły skupiać się na perypetiach i problemach bandy nastolatków. Ja chcę rozpierduchę! Chaos! Kontekst i szerszą perspektywę! Przebitkę z Japonii, gdzie w newsach pojawia się doniesienie o pobratyńcu Godzilli hasającym po Nowym Jorku :). Nie-chcę kolejnej obyczajówki z końcem świata w tle.
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
hops napisał(a):"Cloverfield" albo 1-18-08. Film bez nazwy. ZAJEBISTE.

Dałem to trochę wyżej, hOPS ;). Ale dzięki za jakość HD - Rewelacja ten teaser, chyba jeden z lepszych jakie widziałem :D.

Odpowiedz
Akaki napisał(a):Wychodzi na to że to monster movie z przynajmniej jednym potworkiem, kręcony "z ręki". Mam nadzieję że to ostatnie nie będzie prawdą i będą jednak "normalne" ujęcia. Hollywood zbyt rzadko raczy nas takimi filami, by mogły skupiać się na perypetiach i problemach bandy nastolatków. Ja chcę rozpierduchę! Chaos!
Rozpierducha, chaos i szerokie ujęcia masz w innych filmach. To ma być nowe podejście do tematu. Poza tym od ludzi odpowiedzialnych za Alias i Lost należy spodziewać się czegoś więcej niż kolejnej Godzilli.

Odpowiedz
Wiem, Karolu, ale zanim wszedłem, to już nie było, więc znalazłem nowe, legalne i ładne wersje :)

Odpowiedz
mam nadzieję, że to będzie maszyna. jakaś zajebiście mordercza maszyna, masakrująca młodzież na odjechanych imprezach :) alternatywa dla Transformerów (najbardziej oczekiwana premiera roku - dla mnie :)).

jeszcze coś: oby film okazał się powściągliwy na wzór zajawki. oby nie było efekciarskich panoram i innych fajowych rzeczy. ja chcę oglądać świat oczami bohatera.

ps: a tak poza tym to świetny marketing :)

Odpowiedz
Czy tylko ja zauważyłem że odgłos potwora przypomina trochę dźwięk dymku z Losta?

Mental, nie licz na robota. W ogóle gdyby to miał być robot od razu film straciłby w moich oczach. ROBOTOM MÓWIĘ NIE.

Odpowiedz
gadasz... ja tam bym chciał, żeby to był robot skonstruowany przez Rusków :) bo co to może być? dinozaur? kałamarnica olbrzymia? terroryści? kosmici?

a tak w ogole to trailer transformerów powinien byc utrzymany w podobnym klimacie AUTENTYCZNEGO przerażenia i dezorientacji.

Odpowiedz
Puszczali to podobno przed "Transformersami". Założę się, że wszyscy w kinie żałowali że będą oglądać film, za który zapłacili a nie produkcję J.J.Abramsa. Mam tylko nadzieję, że nie będzie tam żadnej Godzilli :wink:

Odpowiedz
Będzie Ego Mentala...;)

Odpowiedz
Mimo wszystko wątpię żeby to był robot. Wejdźcie na stronę http://www.1-18-08.com
Tam jest zdjęcie dwóch dziewczyn. Przyjrzyjcie się - co widzicie między ich głowami? Wyczaiłem to dziś z kumplem :)

To, że jest to najbardziej intrygujący i w ogóle najlepszy zwiastun w tym roku, to swoją drogą.

Aha, jeśli jeszcze o tym nie wiecie to strona http://www.ethanhaaswasright.com to fake. JJ Abrams powiedział, że na razie jedyna odnaleziona prawdziwa strona to http://www.1-18-08.com

Odwiedzajcie aintitcoolnews, oni są w temacie :)
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon