Trailery filmowe.
Trailer niezły ale jakoś specjalnie na mnie nie podziałał (jak dla mnie o wiele więcej prądu mają nowe ujęcia w kolejnych spotach Transformers). Co tam zobaczyłeś miedzy twarzami tych panienek, bo ja tam taką troche zdeformowaną twarz (jakby ludzką) chyba widze. To niby ma być to monstrum :?:
get ready for suprise...

Odpowiedz
To przypomina twarz pewnie na takiej samej zasadzie jak Cydonia. Ja dodatkowo widzę na fotce rękę przyłożoną do... hmm... ust, albo miejsca gdzie powinny się znajdować, jeśli "potwór" ma gębę.

Swoją drogą - genialna kampania reklamowa.

Odpowiedz
No właśnie, widać tam gębę "czegoś". Albo to monstrum, albo jakaś jego część, zobaczymy :)
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Ale Was wyobraźnia ponosi... aż miło :lol:

A ja się tak zastanawiam czy to nie jest już amerykańska wersja tego filmu... http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=38638

Odpowiedz
hmm, ciekawa koncepcja bo słyszałem ze remake The Host ma powstać. Tyle ze tu potwór jest o wieeleee większy niz ten koreanski no i ta konwencja dokumentu, to mi nie pasuje do rimejka chociaz holyłud potrafi zaskoczyć. I jeszcze jedno, the Host oprócz pierwszych 15 minut to film niesluchanie nudny i beznadziejny w takim stopniu że trzeba go sobie rozkładać na parę razy a Cloverfield wygląda mi wysokobudżetowe kino w którym na nude nie ma miejsca. Z drugiej strony powstawały już rimejki które z pierwowzorem miały tylko tytuł wspólny.
get ready for suprise...

Odpowiedz
Film chyba faktycznie będzie miał coś współnego z krajami Azji południowo-wschodniej, bo potwierdzono, że strona http://slusho.jp/ ma coś wspólnego z powstającym Cloverfieldem :)

Odpowiedz
Dr_Bakier napisał(a):hmm, ciekawa koncepcja bo słyszałem ze remake The Host ma powstać. Tyle ze tu potwór jest o wieeleee większy niz ten koreanski
Amerykanie słyną z tego że wszystko chcą mieć większe i lepsze, więc może i ten zmutowany potwór będzie u nich większy.

Ja myślę, że w tym nowym filmie będzie Abramsa będziemy mieli przez cały film wielką tajemnicę. Koleś będzie latał po całym NY z kamerą i pokazywał panikę ludzi i ich domysły a dopiero na końcu okaże się czego się bali. Trudno będzie utrzymać napięcie przez ponad godzinę, ale chyba nikomu innemu jak reżyserowi LOST się to nie uda ;) To takie moje przupuszczenia.

A ten tytuł "1-18-08" to może być data premiery filmu i jednocześnie czas jego akcji.

Odpowiedz
Albo czas trwania gotowego produktu ;)

Odpowiedz
Łukasz ma rację patrząc na zdjęcia na http://www.1-18-08.com i datę na nich.
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
- :D

Odpowiedz
Swietne. Przydalaby sie jakas dobra parodia Agenta 007. Szklanka Po Lapkach bylo raptem sredniackie.
Ale tu zapowiada sie niezle, choc wiele nie pokazali. To jednak Steve Carrel ma swietny talent komediowy i umie zachowac kamienna twarz w najbardziej absurdalnych momentach (Mala Miss; 40 Let Prawiczek). Nie tak jak Leslie Nielsen ale zawsze.
Czekam na wiecej :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
10,000 BC Rolanda Emmericha
http://movies.yahoo.com/movie/1809724938/video/

Do poziomu Apocalypto zapewne nawet się nie zbliży, ale wygląda na solidne kino przygodowe z niezłymi efektami. Hurra! Mamuty!

Odpowiedz
Zapowiada się 100 razy lepiej niż Apocalypto i na pewno takie będzie. Zresztą, nie tak trudno nakręcić film lepszy od Apocalypto.

Odpowiedz
Nie marudz, Hops, bo pojdziesz do kata :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
hops napisał(a):Zapowiada się 100 razy lepiej niż Apocalypto i na pewno takie będzie. Zresztą, nie tak trudno nakręcić film lepszy od Apocalypto.

odezwał się znawca z bożej łaski :) idź na szklaną pułpake 4.0 i baw się dobrze :)

Odpowiedz
Pójdę i na pewno będę się bawił na tym lepiej, niż na "Mel Gibson's: A walk through the jungle".

Odpowiedz
hops, nie denerwuj mnie :) dobrze wiesz, kto ma rację :) najgorszy film jest lepszy od najgorszego filmu, jeśli w tym drugim bohater nie ma motywacji do działania.

Odpowiedz
Zapominasz, że ja jestem egocentrykiem :)

Odpowiedz
a zatem trafił swój na swego :)

Odpowiedz
Moglbym sie zalozyc o wlasna nerke, ze jedynym elementem, w ktorym film Emmericha przewyzszy film Gibsona beda efekty specjalne. Jesli chodzi o cala reszte to niech juz lepiej przygotuje sie do czyszczenia butow.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon