Trailery filmowe.
Chińczyki mają rozmach.

Odpowiedz
Chiński trailer wyłączyłem w momencie, kiedy ten futrzak ryknął dźwiękiem amerykańskiej Godzilli Emmericha.
Ja jebie:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ale trip gruby... Oglądajcie do końca bo im dalej tym gorzej!

[Obrazek: TrxZOQG.jpg]

Odpowiedz

Odpowiedz
(26-01-2014, 16:32)Lawrence napisał(a): OK, takie rzeczy nie widzi się na co dzień:

Małpi król? Znów? ech...

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Oby tylko nie skończyło się jak Śnieżka z Theron, bo wygląda to bardzo fajnie (pomijając orange+teal) i zachęcająco.

Odpowiedz
Wcześniejszy sneakpeek (którego chyba nikt tu nie wrzucał, zadebiutował z miesiąc temu) bardziej mi się podobał.

Film rzeczywiście zapowiada się fajnie, ale po Alicji Burtona nigdy nie będę pewny czy dobrze robię idąc na tego typu film. Przekonam się w maju.

Odpowiedz
Potwierdza się zasada że każda nowa wersja baśni musi się skończyć bitwą w stylu LOTR...

Odpowiedz
No i dobrze, bitwy w stylu LOTRA są spoko, szkoda tylko, że nikt nie zbliżył się do tego poziomu.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Trailer znacznie gorszy niż ten do "Śnieżki i Łowcy", więc może i zawód będzie mniejszy. ;)
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Cytat: może i zawód będzie mniejszy
Zamiast Stewart jest młodsza Fanning, więc to jakiś sukces i choćby na tym polu zawodu nie będzie. Nie ukrywajmy, Stewart grać nie potrafi, a gdy obok jest Thor i Charlize, to w ogóle wygląda jakby się zgubiła. Tutaj z kolei jest Jolie, Fanning, Copley, a całość ma się skupiać nie na królewnie, tylko na Złej Królowej.

Odpowiedz
Zgadza się, chociaż ja zdecydowanie bardziej lubię Theron od Jolie - to raz. Wolę też Thora od Copley'a. Wolę też Florence od Lany Del Rey. I w ogóle jakoś wszystko w tym trailerze do "Śnieżki i Łowcy" wyglądało prześwietnie i zapowiadało nie wiadomo jakie fajerwerki. W moim prywatnym rankingu najbardziej przehajpowana produkcja ostatnich 5 lat i ostatecznie dość duży zawód. Tutaj tego nie ma. Chyba muzyka ciulowo dobrana. Kawałek Florence w tym teledysko-trailerze mistrzowsko się komponował:

"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Terry Gillian und Christoph Waltz:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(27-01-2014, 18:34)Kaczor napisał(a): Potwierdza się zasada że każda nowa wersja baśni musi się skończyć bitwą w stylu LOTR...

Żenada, żałość i umysłowa abnegacja.
Oni serio w tym holiłódzie przepisują 1 scenariusz na te wszystkie baśnie i bajki. Nie może się obyć bez bitw, mieczy, zbroi i, zazwyczaj, walecznych kobiet.

I dziwią się później "przestępczością" i brutalizacją... Co za obłudne świnie.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Cytat:Fans of gritty revenge thrillers and post-apocalyptic wastelands will be frothing at the mouth for THE ROVER, from ANIMAL KINGDOM director David Michod. The film, starring a grizzled Guy Pearce and Robert Pattinson, was picked up last year by A24, which plans to release it this summer.

THE ROVER is set in a world ten years following the collapse of the western economic system, where Australia’s mineral resources have drawn the desperados and dangerous to its shores. With society in decline, the rule of law has disintegrated and life is cheap. The film follows hardened loner Eric (Pearce), who travels the desolate towns and roads of the Australian outback. When a gang of thieves steals his car they leave behind the wounded Rey (Pattinson) in their wake. Forcing Rey to help track the gang, Eric will go to any lengths to take back the one thing that matters to him.

W życiu bym nie pomyślał, że będę czekał jak głupi na jakiś film z Pattinsonem :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Olać Pattisona, ważne że jest Pearce! :) I szykuje się naprawdę porządne, w klimatach jakiejś post-apokalipsy kino.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Mówcie co chcecie, ale to momentami zalatuje The Last Of Us.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(27-01-2014, 18:34)Kaczor napisał(a): Potwierdza się zasada że każda nowa wersja baśni musi się skończyć bitwą w stylu LOTR...

Przeciez nie jest powiedziane, ze to musi byc koncowa bitwa - zreszta dlaczego zaraz LOTR-owska? Pnacza i "dzrzewa" byly chyba juz w oryginale.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
wow, nie zasmialem sie ani razu

Wyglada jak straszna nuda. Jedynie przy "Mila Kunis" pojawil sie usmieszek na mojej twarzy.

Odpowiedz
Nie ma tragedii, obsada fajna, lubię Setha, może się wybiorę do kina.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon