Trailery filmowe.
Było, nawet na tej samej stronie. Ale nadal zapowiada się nieśmiesznie. Chociaż trzeba przyznać, że obsadę uzbierał niezłą.

Odpowiedz
Faktycznie, sorki, nie wiem jak to przeoczyłem. No właśnie obsada kusi :)
Putin o sytuacji na Krymie: "Przechodziliśmy, z tragarzami..."

Odpowiedz
Rimejk "13 Dzielnicy" z Walkerem. Wygląda chyba równie biednie jak oryginał.

http://www.flickeringmyth.com/2014/02/first-trailer-and-poster-for-paul.html
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Oryginał mi się podobał ale po zobaczeniu plakatu nawet nie chce mi się klikać play w trailerze. I bez tego wiem że szykuje się kaszana.

Odpowiedz
Wygląda lepiej niż oryginał.

Odpowiedz
a traila z Joe (Nicolas Cage) był? Bo jak nie, to warto się tym zainteresować.
loading podpis...

Odpowiedz

Spoko zwiastun, chociaż sugerujący, że to zupełnie inny film.

Odpowiedz

Film miał już swoją premierę, ale tylko w Stanach i nie w szerokiej dystrybucji. Mimo słabych recenzji trailer mnie zahipnotyzował, a i obsada przykuła moją uwagę.

Odpowiedz
Jest Fraser, jest impreza, jest dobry film. Obejrze na pewno dla niego!

Odpowiedz
[Obrazek: mystery-road-premiere-banner-610x225.jpg]

Cytat:An Aboriginal cop returns to his home town to investigate the murder of a teenage girl in this superb slow-burn-thriller with a stellar Australian cast.

Australijskie widoczki plus kryminalna zagadka plus klimat wylewający się z ekranu - jestem kupiony. Btw - film pojawił się właśnie w sklepiku:)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Jakze zakurwiscie zobaczyc Hugo w czyms, w czym moze uzywac swojskiego akcentu. Sam film, juz dodany do krotkiej listy must-see (ok)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Wyglada jak b-klasowy akcyjniak z fajną obsadą (Carano, Lang, ktośtam pewnie jeszcze)

Odpowiedz
Ciekawe ile Trejo bierze za wystepy w filmach.

Odpowiedz
Podoba mi się. Takie tanie kino akcji na raz, z chęcią się przy nim (a właściwie przy niej) rozerwę. ;)

Odpowiedz
Świetny trailer nowego filmu Ti Westa, reżysera kapitalnego "House of the Devil"

Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
Nie zwiastun, ale jakis material z planu. I to nie polskiego filmu, a jednak: Cool Stuhrs don't look at explosions.

Odpowiedz
Stuhr-samuraj trzymający miecz jak bejsbola, do tego kopiący się z laskami i robiący miny jak srający kot na puszczy. Nie ma co, Ruscy potrafią obsadzić w swoich filmach herosów polskiej kinematografii.

Odpowiedz
Stuhr to niewypał ale chyba mało oglądasz ruskie filmy. Bo często aktorzy mają tam prezencję wiejskich kmiotów... A zaraz, u nas jest pewien Borys...
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Cytat:This terrifying horror thriller follows two best friends who set out on the trip of a lifetime around the world. Their journey, documented every step of the way, soon takes a dark and unexpected turn after an encounter with a beautiful woman in Paris leaves one of them mysteriously afflicted.
Hm.

Odpowiedz
szkoda, ze w paryżu a nie Radomiu. co za kliszowy ojrotrip.

ale zwiastun wyglada interesujaco. choc moze latwo okazac sie tylko efekciarskim fałnd futydż.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon