Trailery filmowe.
Intryga będzie pewnie ugrzeczniona i przestylizowana na maksa, ale ta historia i te klimaty są na tyle atrakcyjne, że pewnie łyknę bez popity. Plus - Rennerowi dobrze z brądą i w wąsie.

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Nowy Neeson, tym razem bardziej thriller niż kino akcji. Wygląda świetnie, choć trochę za dużo zdradza.

Odpowiedz
Określenie "nowy Neeson" brzmi już prawie jak "nowy Statham" ;) Ale zwiastun interesujący.

Odpowiedz
To z Rennerem wygląda umiarkowanie zachęcająco. Pepper, Sheen, Omar, Liotta. Do Winstead mam słabość a chociaż za Rennerem nie przepadam to wygląda na to, że tutaj wreszcie może mnie przekonać. Plus klimat Ameryki Środkowej (chociaż pewnie za wiele tego nie będzie). Ale rzeczywiście historia i sposób jej podania wygląda mega grzecznie i mało oryginalnie.

To z Neesonem za to śmierdzi tandetą. Początek jeszcze ok, ale czym dalej tym gorzej.

Odpowiedz
Miałem kiedyś identyczny pomysł na głównego bohatera, co postać grana przez Nessona, także czekam z niecierpliwością ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

OWLMAN!

Odpowiedz

Na początku myślałem, że to ten film Pixara o Święcie Śmierci, ale coś się obawiam, że on chyba nigdy nie powstanie.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Drugi zwiastun HERculesa wygląda lepiej:

Odpowiedz
Owszem lepiej, ale zwiastun to mogłeś wkleić do tematu o filmie.

Odpowiedz

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

"November Man" czyli Pierce Brosnan przypomina sobie, jak to jest być bohaterem kina akcji, zaś Roger Donaldson, że jeszcze żyje. Jego ostatni film ("Bóg zemsty" z Cagem) był so-so, ale w końcu facet ma na swoim koncie też "Angielską robotę", "Gatunek", "Bez wyjścia" i remake "Ucieczki gangstera". Dodać do tego Olgę Kurylenko, Willa Pattona, jakiegoś młokosa, który w trailerze robi dobre wrażenie i some good old-fashioned action - jestem kupiony.

Odpowiedz
(31-05-2014, 02:37)Lawrence napisał(a):

Na początku myślałem, że to ten film Pixara o Święcie Śmierci, ale coś się obawiam, że on chyba nigdy nie powstanie.

Wygląda spoko, ale ten zwiastun przypomniał mi tylko, że bardzo chciałbym animowanej adaptacji Grim Fandango :/ W ogóle nie ogarniam dlaczego nikt jeszcze nie próbował się za to zabrać.

Odpowiedz

Trudno to nazwać trailerem, bo to pocięte i sklejone 3 clipy, ale jest dosyć śmiesznie (jak dla mnie, bo nie trawię serialu) i przez moment słychać Danger Zone w tle.

Odpowiedz
Meh. Ta seria skończyła się na pierwszym "Madagaskarze"...

Odpowiedz
Lepsze niż Madagascar 3.

Odpowiedz
Ale to nie jest jakieś wielkie osiągnięcie ;)

Odpowiedz
Czuję biedę. Oczywiście Kowalskiego nie mogli dać takiego jak w serialu...
I co to ma być, bez Juliana? ehhh

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Wygląda co najmniej intrygująco.

Odpowiedz
Rewela, trochę Kaufmana przypomina.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon