Cytat:Producenci filmu „Niemożliwe” przedstawiają nowy thriller twórcy filmu „Cela 211”.
Gibraltar, południowa granica Europy. Dwa kontynenty, trzy państwa, czternaście kilometrów. Raj dla przemytników. Pieniądze są na wyciągnięcie ręki. Wszystko, czego potrzebujesz, to odwaga, by przepłynąć przez wąską granicę dwóch kontynentów w łodzi wypełnionej haszyszem, kiedy policja śledzi każdy twój ruch.
Lubię Brody'ego. Facet nie boi się wyzwań, i dziarsko idzie zawsze do przodu, przez co sprawdza się nawet w rolach, do których pozornie pasuje jak pięść do nosa.
Ale tym razem chyba przesadził :)
No i te walory produkcyjne. Na tle eksplozji jak z after effects, plansza "academy award winner Adrien Brody" wygląda niemal złośliwie.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
19-11-2014, 23:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2014, 23:53 przez Proteus.)
Nie było raczej. Niestety nie wygląda tak zachęcająco jak trailer do pierwszej części.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy
(26-11-2014, 00:14)raven.second napisał(a):
W temacie obok są plakaty, to ja wrzucę zwiastun którego ogromną zaletą jest Rooney - ślicznie wygląda w piórkach.
Z 10-krotnie obejrzany trailer mnie kupił. To trza to obadać. Ciekawe jak pójdą w kierunku relacji Haka z Piotrusiem?
Chciałbym, by był to wreszcie pierwszy film z Hakiem jako ojcem Pana.
(19-11-2014, 19:19)raven.second napisał(a): Kopciuszek, czyli kolejna bajka w wersji aktorskiej. Na plus Cate Blanchett oraz Hayley Atwell, na minus reszta.
Meh, znowu Disney robi dokładne zrzynki od siebie (znowu macocha to Lady Tremaine, darcie szat, jest i Lucyfer, niebieska suknia Cinderelli). I jak w przypadku "Alicji" na pewno będzie kiepskie i lepiej będzie obejrzeć animowany film. Choć rozbudują tutaj relacje z królewiczem.
30-11-2014, 15:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-11-2014, 17:21 przez OGPUEE.)