Trailery filmowe.
Dla mnie spoko, wygląda jakby nawet się miało coś dziać w tym filmie :)
Nie miała tutaj grać Rooney Mara?

Odpowiedz
(15-12-2014, 23:20)simek napisał(a): Dla mnie spoko, wygląda jakby nawet się miało coś dziać w tym filmie :)
Nie miała tutaj grać Rooney Mara?

Myślisz o tym filmie:
http://www.imdb.com/title/tt2062700/?ref_=nm_flmg_act_5

Podobnie jak w "Knight of Cups", grają tutaj Bale, Blanchett i Portman. A poza tym, min. Fassbender i Gosling.

Trailer faktycznie robi wrażenie i zwiastuje powrót do formy po średnim udanym "To the Wonder".

Odpowiedz
"San Andreas" wygląda jak spin-off "2012" ;) Nawet CGI jest tak samo plastikowe :)

Odpowiedz
Trailer mi się podoba i lubię obsadę, ale co każe wam sugerować, że będzie się coś działo i można liczyć na powrót do formy?

Odpowiedz
Bane w 1:43 ;)

Fajnie będzie zobaczyć Bale'a w nieco innej roli.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
PropJoe - w To the Wonder nie działo się absolutnie nic, Affleck i Kurylenko się miziali :) a tutaj widać że cokolwiek się dzieje. Nie obwieszczałbym powrotu do formy, bo kogo jak kogo, ale Malicka po trailerze oceniać się nie da, ale jestem zaintrygowany.

Odpowiedz
Jest Imogen Poots! Fajnie to wyglada nawet. Moze obejrze. W sumie w ogole zabawne, bo przez te lata nieobecnosci Malick chyba po prostu planowal pierydliard filmów, które teraz realizuje bez opamiętania. :D

Odpowiedz
(16-12-2014, 09:37)simek napisał(a): PropJoe - w To the Wonder nie działo się absolutnie nic, Affleck i Kurylenko się miziali :) a tutaj widać że cokolwiek się dzieje.

Niby tak, ale w To the Wonder łazili i się miziali a tu Bale łazi i gada. Przyznasz, że forma bardzo podobna. Owszem więcej się wokół niego dzieje, ale nie był bym od razu taki pewien, że oznacza to jakąś normalniejszą fabułę. Nadal mogło by wyjść z tego coś fajnego w stylu choćby zeszłorocznego The Great Beauty czy jakiegoś Felliniego no ale to obawiam się, że Malick znowu zarżnie całość filozoficznymi mądrościami. Od tego raczkowania zwiastun brutalnie przypomina z kim mamy do czynienia. Ale tak, czy inaczej wygląda to super (nawet jeśli wtórnie) i gdyby nie poprzednie dwa filmy Malicka jarałbym się bardzo. A tak jestem ostrożny.

Edit:
no proszę jest też oficjalne streszczenie fabuły.;)
Cytat:Once there was a young prince whose father, the king of the East, sent him down into Egypt to find a pearl. But when the prince arrived, the people poured him a cup. Drinking it, he forgot he was the son of a king, forgot about the pearl and fell into a deep sleep.

Rick’s (Christian Bale) father used to read this story to him as a boy.

The road to the East stretches out before him. Will he set forth?

Odpowiedz
Nie ma tego na YT więc pośrednio wrzucam:

http://io9.com/the-visit-trailer-interrogates-an-alien-visitor-1670048329

Może być bardzo ciekawie.

Odpowiedz
Pierwszy zwiastun Entourage. Nie wiadomo o co cho ale i tak się jaram jak choinka.

Odpowiedz
No przecież w odpowiednim temacie sie już jaramy xD
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Było? Nie było? Nie wiem, wklejam. Zacne podsumowanie roku 2014.
(szkoda tylko, że przy niektórych tytułach lepsze są te pojedyńcze fragmenty niż cały film)

Odpowiedz
Nawet Ida jest ;)

Odpowiedz

Film wygląda jakby był stworzony na kalce "Philomeny", nawet jeżeli tematyka inna. Plus nie wiedziałem, że to chodzi o ten słynny obraz Gustava Klimta, ale ze mnie głupiec. Powinienem się domyślić. Na plus widzę, że Antje Traue będzie grała samą Adelę Bloch-Bauer. :) Ale to raczej za mało, abym się miał wybrać do kina.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Odpowiedz
Zapowiada się najgłupszy film 2015 roku, a dopiero się rok rozpoczął ;]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Lubię Salmę, ale to wygląda na popłuczyny po Tarantino, na dodatek strasznie tanie.

Odpowiedz
Po trailerze Big Game przecierałem oczy ze zdumienia, a że byłem dzisiaj na Hobbicie to myślałem że niczego bardziej debilnego już przez dłuższy czas nie zobaczę... Kuźwa, kto to sfinansował?
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Ludzie, ale Big Game to jest film typa od Rare Exports, wiec to na bank nie jest film na poważnie ;)

Choć sam koncept filmu jest naprawde spoko.

Odpowiedz

Nowy stary film Russella, który został nakręcony już w 2008 roku, ale z powodu między innymi kłopotów finansowych dopiero teraz ujrzy światło dzienne. Premiera 10 lutego w kinach i vod.

Cytat:Alice Eckle (Jessica Biel), kelnerka z małego miasteczka, w wyniku wypadku ma umieszczony w głowie gwóźdź, którego usunięcia nie chce się podjąć żaden chirurg. Owa “przypadłość” wpływa na zachowanie Alice, która ze zwiększonym libido zachowuje się ekscentrycznie i nieprzewidywalnie. To zachowanie prowadzi ją do Waszyngtonu, gdzie walczy o reformę zdrowia. Na miejscu spotyka senatora Howarda Birdwella (Jake Gyllenhaal), który stara się jej pomóc.

Tak sobie myslę, że jakby zrobili premierę z miesiąc temu, to znając uwielbienie jakim Akademia darzy Russella, ten film zdobyłby z 10 nominacji do Oscara xD

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon