Trailery filmowe.

Odpowiedz
Nie wiedziałem, że Ryan Gosling nakręcił film. Wizualnie wygląda zachęcająco i chyba widać inspirację Refnem. Ale dlatego też zastanawiam się nad samą fabułą. I czy nie skończy się wyłącznie na ładnych zdjęciach.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Chcę tylko przypomnieć, że to jest ten sam film, który został wygwizdany na festiwalu w Cannes :P

WB chciało później sprzedać prawa do dystrybucji, ale jak widać nikt nie chciał kupić..

Niemniej niektóre recenzje były tak urzekające, że obejrzę jak pojawią się napisy xD
Cytat:Gdyby Terrence Malick i David Lynch jakimś cudem mogli począć filmowe dziecko, które następnie zostałoby uprowadzone i skopane po twarzy przez Nicolasa Windinga Refna, to byłby ten film
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Remake Poltergeista, który wygląda jak remake Poltergeista:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ale to jest niby kontynuacja. Poza tym, czy tego domu nie zniszczono w starych?

Rimejk się przyda bo oryginał momentami ssie... Z tym, widać, że ta część będzie powielała te ssące momenty...

Moje przewidywania 50/50
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ale żenada.

Nie ma to jak wziąć na warsztat klasyk i przerobić go na papkę dla mas, która według studia jest zbyt zidiociała, by sięgnąć po oryginał.

Dwie ostatnie scenki w tym trailerze to zmieszczone w kilku sekundach wszystko to, co najgorsze we współczesnym horrorze. RZYG.

Odpowiedz
Bo oryginał wygląda (i zresztą zawsze wyglądał) nie jak horror a jak film familijny.
Z jednej strony dobry motyw wyjściowy - nawiedzonego domu, z drugiej - ładny, ciepły, kolorowy film (jakby z reklamy płatków śniadaniowych) i takie kwiatki jak scena z telewizorem czy drzewem a do tego "rysowane" efekty...
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
A teraz coś dla prawdziwych twardzieli, czyli najnowszy zwiastun Kopciuszka:

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Obejrzę bo Blanchettka, ale nie ogarniam co ostatnio dzieje się z Branaghem, nie starcza na spłaty kredytów? To prawdopodobnie będzie trzeci gniot z rzędu w jego reżyserii...
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Apatow tym razem tylko za kamerą, ale mimo to wygląda ok. I LeBron gra.

Odpowiedz
Jakiś czas temu w krótkich piłkach była rozmowa o "Wyspie doktora Moreau" z Brando, i ktoś powiedział, że ciekawszy od samego filmu byłby dokument zza kulis. Nie wiem, czy nie była to jakaś aluzja, której nikt nie wydchwycił, bo oto:

Odpowiedz
(11-02-2015, 21:48)Jakuzzi napisał(a): Apatow tym razem tylko za kamerą, ale mimo to wygląda ok. I LeBron gra.

Mimo to? Wyglada znacznie lepiej niz jego ostatnie dokonania. Red-band, czekam.

Odpowiedz

Nowy Guy Ritchie.

Odpowiedz
O tak. Czekałem na ten zwiastun The Man from U.N.C.L.E. - bałem się że zrobią z tego kolejną "mhoczną" wersję. Ale jest spoko - jest zabawnie i na luzie. Mam nadzieję, że nie przedobrzą z ilością atrakcji i że Cavill nie jest do końca taką kłodą jaką wydaje się być.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Hej, akurat Cavill wypada tutaj świetnie jako jankeski swagger. ;) Man from UNCLE, Kingsman, Spectre, to będzie dobry rok dla szpiegów.

Screen z Aloha do oprawienia:
[Obrazek: hF2ipdI.jpg]
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Emma wygląda sto razy lepiej niż w Birdmanie. :)

Odpowiedz
Akcent Cavilla w The man from U.N.C.L.E. - świetny.

W ogóle sam koncept ma potencjał na cholernie fajny film. Ritchy pewnie arcydzieła rozrywki z tego nie zrobi, ale przynajmniej jest spora szansa u niego na jakąś stylową rzecz z energią, zamiast kolejnej sraczkowatej pseudokomedyjki jakiegoś wyrobnika.

Emma w Aloha - jawdrop.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Przez chwilę myślałem, że to Jennifer Lawrence siedzi za kółkiem. Idealnie pasowałaby do stylówki Ritchiego :(
nackszynski, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Feb 2015.

Odpowiedz
Holy shit :)

Bring it

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon