Na powaznie, to tani chwyt - jestem piekny i bogaty, czas na jumbo. Bylo juz w Limitless, zbyt oczywiste i nie kupuje tego. No chyba, ze w filmie Benio bedzie snil o powrocie na balatey, bo z trailera wynika, ze on zyje swoja praca i to dla niego jest najwazniejsze.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
06-03-2015, 01:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-03-2015, 01:05 przez Bucho.)
(06-03-2015, 01:05)Bucho napisał(a): yep, bo ten dziadek to milioner, z taka kasa imprezujesz i dymasz w kazdym wieku:
Podejrzewam, ze nie musialby nawet placic koniecznie, ale przeciez im jest sprawniejszy tym seks tez moze byc ciekawszy. Jako dziadzio moze najwyzej polezec i poczekac na seks :D
Czytalem kiedys jakies wspominki kroliczka Playboya z lat 90. Hefner mial lezec plackiem, w pokoju kolejka nagich lasek, ktore mialy na niego wchodzic, pojezdzic przez pare chwil i sie zmieniac. Podobno polecialy na jego 850 zl. emerytury :D
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
06-03-2015, 15:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-03-2015, 15:53 przez Bucho.)
Nie podoba mi się. Totalny meh, niczym mnie nie zaskakuje, ani nie zachwyca.
A na nową rozpierduchę z The Rockiem do kina sie wybiore na pewno (jeśli będą u mnie grali). Zwiastun też niby jakiś mega zajebisty nie jest, ale to tsunami vs Rock na dużym ekranie muszę zobaczyć. Lubię kino katastroficzne plus chcę usłyszeć jak ludzie w kinie po filmie wyjeżdżają z tekstami, że gra byla o czymś innym :D
Nie no, ten film z Clooneyem, wyglada jak kolejny disnejowska przejazdzka. Myslalem, ze zrobia z tego jakies klimatyczne fantasy, a tu zonk na calej lini. Meh, 6/10 :)
Do tego Ron Perlman, Michael Jai White, Cary-Hiroyuki Tagawa i Peter Weller. Kino klasy B pełną gębą.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#OfficialJames Francis CameronandChristopher Johnathan James NolanHejter# :D
Obsada jest po byku, nie ma co. Szkoda takiego tematu na Sandlera i tego cycka z Queens. Ok, rozumiem zalozenie, ze stare wygi, ktore wychowaly sie na tych grach, ale obsadowo sprawa lezy.
Lepiej by sie sprawdzil Czajnik i Jonasz jako dwoch geekow z upadajacej arcade, ktorzy sie mecza z hipsterami, ktorzy chca od nich odkupic automaty, bo te fajnie wygladaja w salonie, a tu nagle atakuja pixelo-kosmici. Temat samograj :)
18-03-2015, 02:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2015, 02:15 przez Bucho.)
Trochę żenujące są te czasy dominacji geekowej kultury, kiedy wielkie i drogie filmy robi się tylko po to, żeby plakat wklejono 200 razy na 9gagu. Takie masowanie po prąciu tych kretynów, co to lubią Pokemony bo Pokemony się lubi bo 15 lat temu bajka leciała w telewizji. To tak jakby ten film o Nintendo Power Glove wchodził na ekrany co tydzień.
Nie wiem po jaki ch. ktoś coś takiego zrobił. Nie to, żebym przepadał za tą serią - właściwie to tylko 1 była oglądalna, reszta śmieci. To wygląda jak droższa wersja tego serialu, który też był denny.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.