Trailery filmowe.
Kolesie od "Meet the Spartans" i "Disaster Movie" po 14 latach skapnęli się, że istnieje coś takiego jak F&F. I dostali na to 20 baniek (lol):

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Serio, te tematy nawet nie nazywają się podobnie <_<
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Wow, nawet oni się totalnie wypalili :)

Odpowiedz
(30-03-2015, 19:50)Snappik napisał(a): Kolesie od "Meet the Spartans" i "Disaster Movie" po 14 latach skapnęli się, że istnieje coś takiego jak F&F. I dostali na to 20 baniek (lol):

Ten film jest już do kupienia w dobrych sklepach sieci torrent.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(28-03-2015, 20:35)Jakuzzi napisał(a): Wytnij Arnolda i nikt by się nie interesował tym filmem.

Ale Arnold jest. Druga sprawa, nie zgadzam sie, poczytaj komentarze na yt/imdb - ludzie sa zainteresowani nie z powodu Szwarca, ale dlatego, ze zombiaki nadal sie sprzadaja (choc to juz koncowka zaineteresowania), podoba sie podejscie tworcow na dramat z niskim budzetem i minimum akcji, oraz, ze czuc w tym wszystkim odrobine TLOU.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(30-03-2015, 19:50)Snappik napisał(a): Kolesie od "Meet the Spartans" i "Disaster Movie" po 14 latach skapnęli się, że istnieje coś takiego jak F&F. I dostali na to 20 baniek (lol):

Jaki jest sens parodiować parodię?

Ej, to może być zabawne.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Wiig zawsze spoko!

Chyba pierwsza raz widzę scenę, w której rozpędzony samochód nie rozwala bramy :D No i widać do czego prowadzi brak trigger discipline.

Odpowiedz
Gdyby w latach 80. dac ekipie ZAZu wszystkie czesci F&F do obejrzenia, to bez watpienia wyskorobaliby z tego mega komedie, bo material az sie prosi o spoof. Tutaj wiadomo, mega nedza, choc motyw z mikrofonem mnie rozbawil. Reszta do kosza.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Mnie rozbawiło, że 4 lata po Fast Five dostaniemy żart ze świecącego się Rocka, podczas gdy o wysmarowanym oliwką Johnsonie żartowano już w przedpremierowych recenzjach :)

Odpowiedz
I żartowało z tego juz nawet Fast Six / Furious Six.

Odpowiedz

Pierwszy zwiastun filmu o tych górnikach co to w Chile pod ziemią 69 dni byli. Obsada nawet spoko Banderas, Santoro, stary Brolin, Binoche i Byrne.

Odpowiedz
I Lou Diamond Phillips, który powinien wrócić do Holly jako jakiś kultowiec w kinie sensacyjnym. Na razie musi styknąć rola rozpłakanego górnika.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Jest broń, są gangsta Murzyny przestrzegające td, jest dobra muza, historia ma mega potencjał, casting też wygląda bardzo dobrze. Mam nadzieję, że nie zostanie to spierdolne jak Notorious.

Odpowiedz

Debiut reżyserski Joela Edgertona, do którego napisał też scenariusz i zagrał jedną z ról. Zwiastun zdecydowanie za dużo zdradza, przypomina też thrillery z początku lat 90-tych o idealnych małżeństwach i tym 'trzecim', który zazwyczaj okazywał się niezłym psycholem ("Obsesja namiętności" z Liottą, "Nieoczekiwany atak" z Hauerem, czy "Phil Oszust Collins", choć to bardziej czarna komedia), co niekoniecznie jest dobrym znakiem. Ale obejrzę, choćby dla Rebeczki;)

Odpowiedz
Wideo 
Słabiutki ten zwiastun SOC.
Pierwszy był lepszy, wyładowany energią. Zdecydowanie bardziej mnie zachęcił.
https://youtu.be/3N35cBWSeSs?t=1m8s
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Zachęcające widmo
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Drugi zwiastun Poltergeista

Nie lubię rimejków, które wyglądają tak samo jak oryginał i podlane są współczesnym sosem. Scena z klaunem tak oczywista, że aż słaba. Nie wróżę sukcesu.

Oryginalna część miała przynajmniej tę staruszkę

której wygląd w połączeniu z głosem, był dużo straszniejszy niż filmy.

Odpowiedz
Nienawidzę rimejków, których twórcy są leniwi. Wykażcie się chociaż odrobiną inwencji. Wprowadźcie do scenariusza zmiany, dzięki którym pomysł wyjściowy zyska na świeżości. Sprawcie, że będę chciał obejrzeć ten film, bo pokażecie mi, że nawet widząc oryginał z dziesięć razy będę miał czego szukać w waszym filmie. Nie? Nie chce wam się? To sp.......jcie.

Odpowiedz

Szykuje się kolejny atak na Ziemię.

Teraz dopiero zobaczyłem, że to jest film produkcji... szwajcarskiej. Jeśli wierzyć imdb to jego budżet to 100 tysięcy dolarów.

Odpowiedz

Nie wiem co to jest, bo nie umiem w rosyjski, ale zwróciło moją uwagę. W spojlerze dodatki.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon