Trailery filmowe.
Zarys intrygujacy, zwiastun ciulowy. Na maxa.

Odpowiedz
Zarys intrygujący? Polecam "Komórkę" Kinga, wtedy to dopiero będzie intrygujący...

Odpowiedz
Wg. mnie jedna z najgorszych książek Kinga.

Odpowiedz
Ja przepraszam, czy to jest oficjalna ekranizacja komórki? Oczojebny zwiastun nie wróży dobrze. A Komórka - książka jest fajna. Nie znasz się. :)
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Powiem tak. Jest Absurdalna i groteskowa. Różnie z tym bywa czy na plus czy nie ;) Ale Glut, uważam że nawet nie ma sensu do porównywania Komórki do np. "TO"

Odpowiedz
Nieważne, czy książka jest dobra czy nie - ważne, że pomysł został bezczelnie skopiowany. A sam zwiastun jest wyjątkowo nijaki... :(

Sam film natomiast ma o dziwo całkiem niezłe recenzje.

Odpowiedz
A to ten film już powstał. WOW, nie wiedziałem :P

Odpowiedz
A to było?

9
http://www.apple.com/trailers/newmarket/thenines/trailer/

Odpowiedz
The Nines zapowiada się intrygująco. John August jest świetnym scenarzystą, wygląda na to że jako reżyser też nieźle wypadnie.

Odpowiedz
Tylko dlaczego to tak trąci 'Efektem motyla'?

Odpowiedz
Żartujesz?

Odpowiedz
Skądże. Zbliżona stylistyka, nieszczególnie utalentowany aktor w roli głównej, fabułka prawdopodobnie potraktowana po łebkach.

Odpowiedz
A tam po łebkach, toż to ekranizacja Simsów jest. ;) Nawet w pewnym momencie widać to wyraźnie. :P Ale może być nawet nieźle, bo oprócz Reynoldsa (do którego niewiadomo dlaczego czuję sympatię) producenci i scenarzysta mogą wskazywać na dobry film. Na IMDB: http://imdb.com/title/tt0810988/

Odpowiedz

Death Sentence

Czy teraz każdy trailer musi mieć albo muzykę z 28 dni później albo Requiem? :/

Odpowiedz
Bylo. ;)

Odpowiedz
Domyślałem się, że było, ale głównie chodziło mi o refleksję związaną z finałem zwiastuna z muzyką z 28 dni później.

Odpowiedz
Refleksja tez byla. :)

Odpowiedz
Ale nie z moich ust, czyli się nie liczy :twisted: .

Odpowiedz
The Mist Franka Darabonta, na podstawie opowiadania Kinga.
http://www.themoviebox.net/movies/2007/IJKLM/Mist,The/trailer.php

Wygląda bardzo dobrze (obsada, klimat) ale te stwory... kicz.

PS. Czy to początek masowego wykorzystywania muzyki ze Źródła w trailerach? Żegnaj, Requiem :P

Odpowiedz
Kiedy oni dali ten zwiastun? Kiedy dzisiaj (o godz. bodaj 2:00) szukałem tego trailera, to nigdzie go nie było... Ale chyba źle przeglądałem, bo na YT jest od 11 godzin T_T''.

Ale zwiastun prezentuje się świetnie - szczególnie aktorsko. I podobno zakończenie jest lepsze niż w oryginale, bardziej hardcore'owe. Dobrze :>.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon