Trailery filmowe.
Aurora wygląda bardzo intrygująco dopóki nie robi się Bollywood.

Oraz ruski niedźwiedź z minigunem na plecach... zemdlałem.

Odpowiedz
Nowy Seagal. :D Dokładnie taki, jak byście oczekiwali. To nawet budujące, że 60-letni grubcio ciągle udaje mistrza sztuk walki. Dziwne, że chce mu się podnieść rękę na planie, skoro nie chce mu się brać udziału w postsynchronach i EWIDENTNIE dają kogoś innego do podłożenia mu głosu.

Odpowiedz

Smutno mi...

Odpowiedz
Michael Madsen, Rutger Hauer, Stephen Baldwin, Daryl Hannah i Danny Glover. Hollywoodzka obsada. W latach 80 albo początkach 90 to pewnie cały filmowy świat by czekał :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

,,Nawet kałuże odbijają Słońce''

Odpowiedz
(11-04-2015, 18:28)Craven napisał(a):

Smutno mi...

Ale przykro patrzeć na tych ludzi w tym czymś.

Odpowiedz
Własnie obejrzałem trailer do Star Wars VII ... z polskim dubbingiem ;o Mam nadzieje, że kiedyś wyrzuce to ze swojej głowy ;<
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
O rety, co to jest? Jestem zaintrygowany...

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Niezłe, wygląda trochę jak Greeenaway czy coś...

Odpowiedz
Coś jakby w duchu braci Grimm, bardzo mi się podoba.
Shurka, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Mar 2015.

Odpowiedz

Animacja oryginalnego materiału książkowego bardzo mi się podoba, co do reszty mam trochę obawy. Boję się, aby nie skończyło się tak jak w wielu współczesnych adaptacjach Dr. Suessa i jednak nie zatracono ducha Antoine'a de Saint-Exupéry'ego i przesłań jakie niesie ta wartościowa książka.
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Wygląda to tak, jakby Johnny Depp grał Christopherem Walkenem;) Ale gra świetnie.

Odpowiedz
Nie wierzę. Johnny Depp w pierwszej dobrej roli od ilu dekad? Dwóch?

Odpowiedz
Petarda. Tyle napiszę. Nigdy nie widziałem lepszego Deppa.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
no w końcu powrót do normalnego kina >> Blow , Donnie Brasco ;) plus Bekon i młody Kurt Russel w obsadzie << Wchodzę :D

Odpowiedz
Mocny trailer! Coś czuję, że Mental jako ekspert zaraz wyjedzie tutaj z jakimiś aktami FBI i dokładnie opisze cały życiorys tego gościa. ;) Chociaż chyba jednak wolałbym bez spoilerów ;)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie poznałem Deppa na początku tego trailera, bez okularów z tymi niebieskimi oczami to inny człowiek.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ostatnio wyszedł też spoko still:

http://www.screenslam.com/blog/wp-content/uploads/2015/04/johnny-depp_0.jpg

Odpowiedz
W pytke fota <ok>

(23-04-2015, 20:36)Crash napisał(a): Wygląda to tak, jakby Johnny Depp grał Christopherem Walkenem;) Ale gra świetnie.

Tak, ale tylko od od 16-20 sekundy, gdzie zwyczajnie robi full Walkena :)

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Wreszcie jakiś konkret. Od dwóch lat się z tym filmem guzdrają, a tu nagle przypieprzyli tak klimatyczną zajawką. Depp faktycznie może tu zaliczyć jedną ze swoich lepszych ról.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon