Trailery filmowe.
Trochę tak wygląda, ale mnie to się bardziej kojarzy z "Chuckiem" na sterydach, w filmowej wersji, w Rce, wyreżyserowanym przez.. Vaughna :P

Czyli nieźle.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Dla mnie American Ultra wygląda jak Pineaaple Express 2 w którym Rogena zastąpiono Eisenbergiem.

Odpowiedz
(01-06-2015, 16:46)desjudi napisał(a): American Ultra wygląda jak kolejna ekranizacja nikomu nieznanego komiksu. emajrajt?
Nie.

Odpowiedz
American Ultra zachęcający. Pomysł wyjściowy idealny na stylową komedię odnoszącą się do jakichś gatunków, a wykonanie w trailerze ani przez moment nie zalatywało fałszem czy nieśmiesznym naciąganiem. No i obsada zacna (nawet Stewart dobrze wypada). Od Landisa widziałem jedynie jeden short, ale koleś wywołał na mnie wrażenie inteligenta, który albo potrafi strzelić w dziesiątke i napieprzać złoto, albo spudłować totalnie i pretensjonalnie wymądrzać się. Tak czy siak apetyt podkręcony.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
To japonskie "cos", piekna sprawa -  dobrze wiedziec, ze nawet "Men Behind the Sun" mieli ludzkie odruchy wobec cierpienia wojennego...nazisci mieli w planach wybic Narod Wybrany, a Japonczycy zniewolic/wyciac w pien Chinczykow - bo wiecie, kazdy ma swoich podludzi, taki swiat kolorowy, ale na koniec dnia zawsze zwycieza dobro  :)

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
American Ultra jako pomysl jest spoko, pierwsza akcje takze, ale w polowie trailera wysiadlem.

Film o Bobbym Fischerze, no do kuzwy nedzy, naprawde nie bylo lepszego aktora, zeby zagrac Bobby'ego? Absolutnego geniusza szachowego ma zagrac ten cycek z minimum talentu? Szkoda materialu, bo choc to typowy temat pod Oscary, to historia Fischera, caly spektakl pojedynku z Borysem, a potem paranoja i choroba psychiczna - po prostu temat samograj, a na bank wyjdzie nieudany oscar bait. 

Film z Baconem, naprawde spoko, podoba mi sie ta moda na indie flicks w duchu 80s <ok>

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Told you I'm never going back...
filmweb

Odpowiedz
Ele żyg...  zajebista obsada , najwyższy szczyt i samograj świata , zmasakrowany CGI sraką , CGI śniegiem , CGI wspinaczką , CGI lawiną i CGI aktorami. Fuuuuu :P

Odpowiedz
Najpierw nie wysłali Bullock i Clooneya na orbitę, a teraz udają, że wchodzą na Everest. Fuck you, Hollywood!

Odpowiedz
Zwiastun "Everest" trochę mehowy.

Tutaj nowy Zemeckis

Niestety też sporo CGI, ale Predator musisz wybaczyć twórcom. Levitt nie miał jak tego odwotrzyć na żywca, bo im te wieże rozp.. walili :)

+ (chyba nie było)
"Macbeth" z Fassbenderem

i jeszcze zapomniałem
"Z jak Zachariasz" z Ch.Pine, M.Robbi i Ch.Ejiofor

zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Nic wartego uwagi. Everest czyli gorsze K2. The Walk czyli remake dokumentalnego oskarowego Man on Wire. No i Mackbeth. 
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
zombie001  mogliby wybudowac repliki 1:1 samych szczytów wierz, umiescic je 2 - 5 metry nad zielonym prześcieradłem i robiłoby to o wiele większe wrażanie niż ten wygenerowany cyfrowo stolec :P
Lewit używa tu swojego głosu ?? ,czy Zemeckis obrobił go CGI aby brzmiał jakby przemawiał z głośnika ?? :P

Odpowiedz
Nowy Spielberg

Told you I'm never going back...
filmweb

Odpowiedz
Podoba mi się! Jasne, że hollywoodzkie, ale to w końcu hollywoodzki film. Plus najbardziej i tak z tego interesuje mnie jak zostanie pokazane moje miasto. Gdyż w sumie jeżeli chodzi o kino światowe to wątek podzielonego Berlina można byłoby i należy bardziej wyeksploatować.

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Smutne to czasy, kiedy absolutnie przestały mnie jarać zwiastuny do nowych filmów Spielberga.
Nawet wizualnie jego filmy wyglądają coraz gorzej - nie wiem co Spielberg i Kamiński widzą w tych chujowych, zimnych filtrach i sztucznym świetle.

Odpowiedz
To samo pomyślałem Jakuzzi. Chciałbym, że Spielberg spróbował jeszcze raz nakręcić kino rozrywkowe pokroju Jurassic Park lub Jaws. Kolejny wyprany z kolorów film historyczny - meh. I nie ma Williamsa.

Odpowiedz
Akurat brak Williamsa to tylko i wyłącznie plus :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
To film Spielberga? Wygląda jak jakiś wannabe wojenny projekt McG. Poziom emocji - meh. CGI - dramat.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
https://www.youtube.com/watch?t=44&v=0r0KDzd-mXw

Mafiu Foks praktycznie polecial na stole montazowym przy World War Z, wiec dostal swoj film (w tym samym swiecie? heh), ale zeby nie mial tak latwo, to jeszcze dowalono do pieca Day After Tomorrow. "Letko" nie jest.  

Odpowiedz
Ale w przeciwieństwie do WWZ tu jest eRka i ogólnie jakoś kameralniej, co jest na duży plus. Ale i tak nie lubię Foxa, więc leję na ten film :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon