Trailery filmowe.
Ironman

coz ciekwe co J.D.Junior pokaze nie licze na dobre kino ale ze wzgledu na czasy mlodosci i ostatnie parenascie sekund trailera ze Starkiem na niebie...czekam :)

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

Rockwell powraca:) i super Pitt .... zobaczymy co wyjdzie z teg owesternu

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Klipo-trailer Piły IV, zakazany na Comic Con: http://www.youtube.com/v/36PlWZ2pkqI

Jakie to debilne, szkoda słów.

Ahahahhahahaaahhhhaaaa! :lol:
Nie wiem jak sam film (pewnie nic nie warty), ale trailer to arcydzieło na miarę Tromy!

Odpowiedz
NoBody_PL napisał(a):Ironman
Link do tego jest dwa (!) posty wyżej.

Feast of Love
http://www.apple.com/trailers/mgm/feastoflove/

Zapowiada się ciepły, sympatyczny film. Radha Mitchell pięknieje z filmu na film :)

Odpowiedz
FUNNY GAMES

Odpowiedz
Ok? Ale po co Haneke kręci remake swojego własnego filmu z przed dziesięciu lat? I to w dodatku z takimi samymi scenami, podobnymi sceneriami i dekoracjami (bo jak by nakręcili to w kosmosie na przykład, albo w starożytnej Grecji - bo to modne chyba jest ostatnio - to bym zrozumiał sens ponownej ekranizacji)? Ale wszystko tak samo, tylko, że są inni aktorzy i mówią po angielsku a nie niemiecku?! Nie za bardzo rozumiem o co tu chodzi?

P.S.
Może ktoś podpowiedzieć co to za utwór jest pod koniec trailera - wiem, że to klasyka i wiem, że to znam, ale kompletnie wyleciało mi z głowy. I strasznie mnie to dręczy :). Zaraz zacznę przesłuchiwać wszystkie moje płyty z muzyką poważną żeby to znaleźć :).
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |

Odpowiedz
To jest właśnie dziwne. Po co "przerabiać" własny film ujęcie po ujęciu?!

Odpowiedz
Może chce coś poprawić a wersja reżerska by mu nie wystarczyła? Nie mam pojęcia, ja się tam ciesze :P

Odpowiedz
Battonsson napisał(a):Może ktoś podpowiedzieć co to za utwór jest pod koniec trailera - wiem, że to klasyka i wiem, że to znam, ale kompletnie wyleciało mi z głowy. I strasznie mnie to dręczy :)

Edvard Grieg - W grocie Króla Gór (z I suity Peer Gynt) :)

Odpowiedz
trailer Katynia - co za gówno! Już dawno nie widziałem tak walącego po oczach tematyką, tak spoilerującego i tak martwego zwiastunu! Odstręcza od filmu, jednocześnie przypominając poniekąd dawne filmy propagandowe - tylko teraz zamiast Rosjan są Polacy
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/Bucket+List++The+2008+zwiastuny,Trailers,id=372601

Wyglada przyjemnie, choc moze troche nazbyt sentymentalnie i cukierkowo. W sumie Reiner juz dawno nie nakrecil dobrego filmu..

Odpowiedz
Cytat:trailer Katynia - co za gówno! Już dawno nie widziałem tak walącego po oczach tematyką, tak spoilerującego i tak martwego zwiastunu! Odstręcza od filmu, jednocześnie przypominając poniekąd dawne filmy propagandowe - tylko teraz zamiast Rosjan są Polacy

bardzo nie chciałbym zmasakrować filmu Wajdy. pierwszy raz od niepamiętnych czasów mam ochotę na mały szantaż emocjonalny. chcę, żeby Wajda mnie zmiażdżył, chce ten film PRZEŻYĆ. chcę, żeby druty kolczaste, którymi krepowano nadgarstki polskich oficerów, stały się symbolem ich cierpienia - coś jak korona cierniowa stała się symbolem męki Chrystusa. pojęcia nie mam, skąd we mnie takie nagłe zapotrzebowanie na te mniej lub bardziej banalne paralele, na ten cały nędzny polski mesjanizm i inne bzdety. po prostu uważam, że Katyń powinien ZNACZYĆ. Polskie filmy generalnie gówno znaczą, a tutaj wręcz prosi się o jakąś symbolikę. wielką, monumentalną, wali mnie to. Braveheart też ocieka patosem, szarpie za serce, śmierć Wallece'a budzi skojarzenia z ukrzyżowaniem... ale jeśli Katyń choć w połowie będzie przypominał trailer, to ja kurwa zwyczajnie nie wytrzymam i komuś w kinie ********* do krwi. moja agresja będzie nieskończona.

Odpowiedz
Mental napisał(a):ale jeśli Katyń choć w połowie będzie przypominał trailer, to ja kurwa zwyczajnie nie wytrzymam i komuś w kinie ********* do krwi. moja agresja będzie nieskończona.

Czasami wydaje mi sie, ze jestes kurde chory. :)

Odpowiedz
Jakuzz, gdzie osławiona poprawność polityczna KMF?
To nie 'choroba', to 'konsekwentne budowanie wizerunku' ;)

Odpowiedz
Juno, nowa komedia w reżyserii Jasona Reitmana (Thank You For Smoking). W obsadzie Ellen Page, Jennifer Garner i Jason Bateman.

CODEBASE="http://www.apple.com/qtactivex/qtplugin.cab" height="640" width="425">

Odpowiedz
Szykuje sie dobry, nieco bajkowy film z niezla obsada:

Odpowiedz
D'mooN napisał(a):
Battonsson napisał(a):Może ktoś podpowiedzieć co to za utwór jest pod koniec trailera - wiem, że to klasyka i wiem, że to znam, ale kompletnie wyleciało mi z głowy. I strasznie mnie to dręczy :)

Edvard Grieg - W grocie Króla Gór (z I suity Peer Gynt) :)

Wielki dzięki! :)
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |

Odpowiedz
Karol napisał(a):Szykuje sie dobry, nieco bajkowy film z niezla obsada:
Oooo! To coś dla mnie. Uwielbiam filmy o muzyce, choćby nie wiadomo jak naiwne były. Zgadnijcie dlaczego ;)

Odpowiedz
Nie mamy pojęcia ;)

Odpowiedz
FUNNY GAMES - porownanie

ORYGINALNY TRAILER

REMAKE

Odpowiedz
Sądząc po zwiastunach - ten film naprawdę potrzebował remake'u. Oryginał wygląda jak ostatnia amatorszczyzna.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon