Trailery filmowe.
(18-03-2016, 13:45)mariusz napisał(a):  W scenie wyścigu rydwanów z filmu Wylera z pewnością zastosowano efekty wizualne, ale ich nie widać

Ależ o czym Ty piszesz? To wszystko prawdziwe było - cała arena, powozy, publika, konie, pełna rzeczywistość, jedynymi trickami są może tylko jakieś malunki udające niebo i panoramę przy ujęciach z góry całego kompleksu
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
No właśnie o to mi chodziło, że jakiś matte painting zastosowano, w końcu film dostał też Oscara za efekty specjalne.

Odpowiedz

Piękny film się zapowiada:)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Nawet bym obejrzał.

Za to Ben Hur... No. Just NO.

Odpowiedz
Blake Lively w bikini kontra wielki biały rekin? Ja tam biorę w ciemno;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Surferskie Gravity :) Lively ma okazję się wykazać, bo to bardzo dobra aktorka ale jakoś tak wyszło że nie miała jeszcze okazji błysnąć (choć wciąż nie widziałem Wieku Adaline).

Za to nowy ben Hur wygląda jakby Jason Friedberg i Aaron Seltzer dostali 100 milionów dolarów budżetu. Wyplułem jedzenie jak zobaczyłem Freemana w tych dredach, serio.

Odpowiedz

Mam nadzieje, że nie było ...
,,Nawet kałuże odbijają Słońce''

Odpowiedz
Danuśka już popuszcza z wrażenia ;)

Odpowiedz
Kiedyś takie rzeczy dogorywały na kasetach wideo, dzisiaj trafiają do kin. Co za czasy.

Odpowiedz
The Shallows wygląda nawet ciekawie. Przede wszystkim podobają mi się zdjęcia i kolorystyka. A i na razie sam rekin nie zalatuje tanim CGI.

Ben Hur przemilczę... Chociaż nie. Tylko jednego nie rozumiem, że ktoś wyłożył na to pieniądze i na poważnie liczy, że to dobrze zarobi.???
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(20-03-2016, 11:17)Gieferg napisał(a): Danuśka już popuszcza z wrażenia ;)

Bo?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Kill Command wygląda jakby ktoś dał Asylum 50 mln dolarów :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(20-03-2016, 15:43)Lawrence napisał(a): The Shallows wygląda nawet ciekawie. Przede wszystkim podobają mi się zdjęcia i kolorystyka. A i na razie sam rekin nie zalatuje tanim CGI.

Ło Jezu. Kolorystyka? Kolorysta płakał jak to kolorował :) Jest prawie tak ohydnie jak w "In the heart of the sea". Czerwono-pomarańczowa skóra i zielona breja na wszystkim innym.

Myślałem, że to jakaś moda promowana na przekór widzom, jak 3d, ale to się jednak ludziom podoba.

Odpowiedz

oglądać póki nie blokują :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Czy tylko ja mam wrażenie, że S. Miller to "brzydsza" wersja W. Rossati?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Mentalowi ktoś zrobił prezent na urodziny. I tylko mi się wydaje czy Gibson jakby się wziął za siebie? Choć jest stary i grizzled to wygląda żywotniej niż w czym go ostatnio widziałem

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
No tak, przeciez nawet na forum juz bylo wrzucane jego zdjecie:

[Obrazek: article-2398262-1B61A3EA000005DC-523_634x723.jpg]

Pakowal chyba wlasnie z mysla o tej roli.

Odpowiedz
Bije ten zwiastun epą, a Mel dawno nie wyglądał tak dobrze :)
Swiss Arty Man - intrygujące

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon