(18-03-2016, 13:45)mariusz napisał(a): W scenie wyścigu rydwanów z filmu Wylera z pewnością zastosowano efekty wizualne, ale ich nie widać
Ależ o czym Ty piszesz? To wszystko prawdziwe było - cała arena, powozy, publika, konie, pełna rzeczywistość, jedynymi trickami są może tylko jakieś malunki udające niebo i panoramę przy ujęciach z góry całego kompleksu
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
Blake Lively w bikini kontra wielki biały rekin? Ja tam biorę w ciemno;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
Surferskie Gravity :) Lively ma okazję się wykazać, bo to bardzo dobra aktorka ale jakoś tak wyszło że nie miała jeszcze okazji błysnąć (choć wciąż nie widziałem Wieku Adaline).
Za to nowy ben Hur wygląda jakby Jason Friedberg i Aaron Seltzer dostali 100 milionów dolarów budżetu. Wyplułem jedzenie jak zobaczyłem Freemana w tych dredach, serio.
19-03-2016, 02:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2016, 02:52 przez Mierzwiak.)
(20-03-2016, 15:43)Lawrence napisał(a): The Shallows wygląda nawet ciekawie. Przede wszystkim podobają mi się zdjęcia i kolorystyka. A i na razie sam rekin nie zalatuje tanim CGI.
Ło Jezu. Kolorystyka? Kolorysta płakał jak to kolorował :) Jest prawie tak ohydnie jak w "In the heart of the sea". Czerwono-pomarańczowa skóra i zielona breja na wszystkim innym.
Myślałem, że to jakaś moda promowana na przekór widzom, jak 3d, ale to się jednak ludziom podoba.
Mentalowi ktoś zrobił prezent na urodziny. I tylko mi się wydaje czy Gibson jakby się wziął za siebie? Choć jest stary i grizzled to wygląda żywotniej niż w czym go ostatnio widziałem
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.