Trailery filmowe.
Muszę przyznać, że "Coma" czyli taka rosyjska prawie "Incepcja" wygląda bardzo obiecująco

Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
Ogrom CGI jak z gry komputerowej, poza tym ciężko cokolwiek powiedzieć. Raczej bym się nie jarał.

Odpowiedz
Nawet nie wiedziałem, że kręci to Olivier Stone... oO

W każdym razie czekam, bo podziwiam gościa za włożenie palca w oko i w dupsko systemowi.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
No spoko  że to Stone , ale trailer miejscami bije taniością i produkcją telewizyjną :P

Odpowiedz
Wygląda na tanie i przedramatyzowane kino, a JGL brzmi jakby był dubbingowany przez Ashtona Kutchera. To już lepiej chyba powtórzyć sobie "Citizenfour"

Odpowiedz
Nie dramatyzujcie, nie wygląda to, aż tak źle. Jedyne co mnie mega razi to Ifans, który mówi jak typowy bad guy. Cała reszta wygląda nieźle i może wyjść z tego dobry thriller.

Odpowiedz

Może być ciekawe, ale realizacja - pomijając trzy czy cztery ujęcia - wyglądająca na niemal bezbudżetową jednak mocno mnie drażni.

Odpowiedz
Niskobudżetowa odpowiedź na Interstellar :) Zważywszy na opis kategorii wiekowej - zapowiada się na wyprawę bez krwi i flaków.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Sam zwiastun średnio mnie grzeje, ale ta obsada już tak. Na pewno obadam

PS aczkolwiek Waltz chyba znowu będzie grał Waltza :/
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(28-04-2016, 14:07)Mierzwiak napisał(a): Może być ciekawe, ale realizacja - pomijając trzy czy cztery ujęcia - wyglądająca na niemal bezbudżetową jednak mocno mnie drażni.

Jak ma z tego wyjść kał pokroju Europa Report to podziękuję :P

Odpowiedz
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Komedia spóźniona o dekadę, no ale obejrzeć można.

Odpowiedz
w japonii ktoś ma jeszcze odtwarzacz wideo? szacun.

Odpowiedz
W Japonii to są nawet wypożyczalnie wideo wielkości naszych empików. Byłem, widziałem, też byłem w szoku. W piątki są takie kolejki, że do kasy trzeba stać godzinę ;)

[Obrazek: BbT6cOx.jpg]
Fotka ze zbioru własnego

Odpowiedz
Bosz.... Byłeś w Japie? :|
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Byłem... co w tym "boszego"?

Odpowiedz
Tez nie kumam, ale to Shamar, a wiec ciezko ogarnac o co chodzi. Corn, zazdroszcze, bo zbieram sie od lat na taka wyprawe i sie wybrac nie moge. W sumie jade tylko po to, zeby kupic nastko-majtasy z automatu, ale co tam :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Nie ma tych automatów, to jedna wielka ściema, tak jak niby ta cała uber technologia... :P

Odpowiedz
Ty chyba w Sandomierzu byles, a nie w "Japie" :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon