Trailery filmowe.

Odpowiedz
Wow film z cyklu karma wraca skur@#$ :D Czekam :D no i Lang w roli ślepego rzeźnika kozak !!!

Odpowiedz
Rotfl. Ale gimmick. Już wybrażam sobie to pitch meeting:

It's a slasher, only this time the slasher....IS BLIND!

Huh? Huh? Huh?
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Ej, to nie wygląda wcale źle. To znaczy pewnie i tak spieprzą, ale jestem zaintrygowany, pytanie brzmi jak długo będą w stanie utrzymywać napięcie polegające na jednym zabiegu.

Odpowiedz
Tak jak pisze Mierzwiak. Całkiem niezły ten zwiastun.

Odpowiedz
Był już ten myk w Doktorze Who ale ogólnie sympatycznie wygląda. Się zobaczy.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
(13-05-2016, 19:01)Proteus napisał(a): Ale ponoć Smith wyreżyserował ostatnio rewelacyjny odcinek Flasha, którego wszyscy zachwalają. Tym bardziej powinien oddzielić reżysera od podcastera i pisać scenariusze w oparciu o swoje nerdowskie pomysły, a nie dowcipy na haju.
Nawet jesli to i tak rezyser w serialach ma bardziej role zastepcy nauczyciela, ktory ma po prostu dopilnowac, by wszyscy sie zajeli soba, niz pelnoprawnego rezysera. :)

Yoga Hosers wyglada tragicznie - tj. w momentach w ktorych mamy te okropnie zrobione potworki. Sa naprawde tragicznie zrobione (ten rozciety to co? Wzieli nakrecili go na green screenie i w After Effects rozcieli go maską chyba.) Ale w sumie podoba mi sie sam zamysl - dwie bohaterki nie pasujace do takiego klimatu supernatural bawia sie w to. Nie sadze jednak, zeby wyszlo z tego cos dobrego.

A The Accountant z autystycznym Benem Affleckiem wyglada bardzo fajnie.

Odpowiedz
Dobry zwiastun!
Pomysł, który mógłby przytulić Luc Besson i łatwo spieprzyć, ale tutaj za kamerą pan od "Warriora" i "Jane Got A Gun", więc wierzę, że będzie dobrze. Ale nie oszukujmy się - połowę sukcesu trailer zawdzięcza Radiohead:)
No i ten komentarz na YT: "this batman solo film looking niiiiicce":D

Odpowiedz
dołączam do oklasków tego zwiastuna: zapowiada się na zajebiste kino z master assasinem, wprowadzanym w świat od dzieciaka (akcja pod mostem zaintrygowała mnie, no). No to czekam!
loading podpis...

Odpowiedz

Czekam bardzo. Chris Pine jako Ray Velcoro :D

Odpowiedz
Oho, film wyskoczył totalnie znikąd, a zapowiada się świetnie. Nie poznałem Bena Fostera - full redneck mode.

Odpowiedz
Jeff przeszedł jakąś mutację głosu ?? bo od True Girt jedzie ciąglę na głosie teksańskiego dziadka kelogsa. Nie mówie że to źle jest nawet spoko , ale ciągle nie odchodzi myśl że nie jest to jego naturalny głos :)

Odpowiedz
O kurde! W pyte zwiastun. A Pije centralnie jak Velcoro :D

Odpowiedz
Świetnie zmontowany zwiastun

oraz "Major League Whiplash"

http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
The Phenom wygląda całkiem spoko, choć ma też potencjał na to, by być ciekawym scenariuszem z reżyserią bez iskry, bo zwiastun wygląda dość przezroczyście.

Ale rzeczywiscie, jest pewne podobienstwo do "Whiplash". Nawet główny aktor z oryginalnego filmu jest :)

Odpowiedz
Jestem na nie... Obejrzałem ostatnio "Bling Ring" i ona na pewno nie jest "Beauty". Im starsza, tym ma bardziej plebejski typ urody. Taka nijaka nastolatka.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To nie wiek tylko jej zaangazowawnie w feminizm. To jak z pierscieniem z LOTR. ;)

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon