Trailery filmowe.
Wolę Seydoux w roli Pięknej, Watson jakoś mi tak nie pasuje, bo to "tylko" ładna dziewczyna i nic więcej.

Odpowiedz
No i sam film z Seydoux naprawdę niezły (chociaż momentami ciut przekombinowany), wątpię by disneyowska wersja choćby zbliżyła się do niego poziomem.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
przecież wiadomo, że to będzie kalka animacji 1:1
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Co rodzi pytanie o sens i cel tego filmu. No dobra, kasa, wiadomo. Więc może bardziej powinno mnie dziwić nie to, że coś takiego powstaje, lecz że ludzie się na to rzucą (a rzucą się na bank), by zobaczyć znaną historię opowiedzianą w znany sposób. A w planach jeszcze aktorski "Dumbo", "Pinokio", "Mulan" i z pińćdziesiąt innych klasyków. Po co to komu? Powstały animacje i jeśli są dobre, to po licho to przerabiać na filmy aktorskie? Disney chyba już w ogóle nie myśli się wysilać i ograniczy się już tylko do opowiadania historii już dawno opowiedzianych (zresztą skoro nawet z "Gwiezdnymi wojnami" tak zrobili...).

Odpowiedz
(24-05-2016, 15:30)al_jarid napisał(a): ludzie się na to rzucą (a rzucą się na bank), 

ludzie się nie rzucą, raczej po prostu będą zaciągać pociechy; inna sprawa, że jak już robią film aktorski to mogliby go zrobić dla dorosłych, z Rką, seksem i one-linerami świecznika, które tutaj pewnie i tak jeszcze zostaną złagodzone wzgledem wersji z lat 90.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Cytat: Po co to komu? Powstały animacje i jeśli są dobre, to po licho to przerabiać na filmy aktorskie?

Wyniki światowego box office:

Alicja w Krainie Czarów- $1,025,467,110
Maleficent- $758,539,785
Kopciuszek - $543,514,353 (przy $95 mln budżetu i relatywnie skromnym marketingu)
Księga dżungli- $858,324,915 i rośnie

Odpowiedz
(24-05-2016, 12:49)raven.second napisał(a): Wolę Seydoux w roli Pięknej, Watson jakoś mi tak nie pasuje, bo to "tylko" ładna dziewczyna i nic więcej.

Seydoux i piękna w jednym zdaniu. Przecież to się wyklucza...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ale piękniejsza niż Watson!

Odpowiedz
Seydoux chociaż nie wygląda jak 15-letni chłopak.

Odpowiedz
Jak to w ogóle możliwe, że Watson wygrywa castingi? Oglądając to dysponujące jedną miną i jedną, irytującą manierą mówienia myślą sobie "Co za talent, będzie idealna!"?

Odpowiedz
(24-05-2016, 22:30)nawrocki napisał(a): Seydoux chociaż nie wygląda jak 15-letni chłopak.

Tylko jak 18 letni. :P
Nie no obydwie do określenia piękna nie pasują, ale tej francuskiej maszkary kijem bym nie tknął a Hermionę po dwóch piwach mógłbym uznać za nawet atrakcyjną. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ten zwiastunik pobił rekord oglądalności w ciągu 24h na YT. Przeskoczył Przebudzenie mocy, lol.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Pełnometrażowy debiut reżyserski L.Scotta - syna Ridleya Scotta.

"Morgan" thriller sci-fi z Kate Marą w głównej roli.

Wygląda interesująco. 
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz

Pomysł tak zwariowany, że aż fajny ale Asa Butterfield mnie cholernie wkurza w tym materiale + Oldman walący repetę z ostatnich kilku lat.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Fajnie to wygląda

Odpowiedz
BARDZO fajny pomysł - szkoda, że trailer tak dużo "zwrotów akcji" zdradza - jaki w tym sens? Mógłbym na jego podstawie opisać jakieś 80% scenariusza, łącznie z minutami kiedy co się stanie i pewnie nie pomyliłbym się więcej jak o kwadrans...

Odpowiedz
Kurde, zwiastun za długi o minutę. Ale nie powiem - jestem kupiony i obejrzę na pewno.

Odpowiedz

Odpowiedz

Myślałem, że widziałem już wszystko, ale to jest tak kuriozalny składak Jak wytresować smoka, Transformers, Garbi- super bryka czy czego tam jeszcze, że aż nie wiem, co powiedzieć. Potwór zamiast silnika. Wow. Po prostu wow.

Odpowiedz
what the flying fuck

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon