Trailery filmowe.
Wygląda jak teaser jakiejś przeciętnej gry komputerowej. Sztuczna, przestarzała animacja + tysiąc razy wałkowana fabuła.

Odpowiedz
AKA Story of Your Life

Odpowiedz
Zemeckis + Pitt + Cotillard + IIWŚ= Oscary?

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Wielkie Meh, lepiej zrobiliby w koncu film o niej:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Zapowiada się na dobry film z Nicholasem Cagem.

Odpowiedz
Reżyseria: Paul Schrader

Odpowiedz
Jako scenarzysta wiadomo jak dobre/ciekawe filmy napisał, ale Schradera filmografia jako reżysera to różnie bywa z poziomem, np. The Dying of the Light też z Cagem to bardzo słaby film. Więc trochę się zdziwiłem jak dobrze prezentuje się ten trailer.

Odpowiedz
O The Dying of the Light powszechnie wiadomo, że film został zmasakrowany przez producentów:

http://deadline.com/2014/10/paul-schrader-dying-of-the-light-nicolas-cage-protest-853521/

Odpowiedz
Ciekawe czy będą jakieś pokazy przed 2017 rokiem. Premiera w kinach 13 stycznia, ale pewnie jakieś pokazy strzelą, coby się na Oscary załapało.

Odpowiedz
W sumie o tym samym pomyślałem. I zważywszy, że "Birth of a Nation" przez zarzuty dla jego twórcy za gwałt z młodości raczej się zdyskwalifikowało, to rzeczywiście "Hidden Figures" jaki się jako jedyny kandydat. Ale pomijając całą otoczkę mimo wszystko obsada zdaje się być dość sympatyczna.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Wreszcie będzie premiera, 11 pazdziernika :D

Odpowiedz
(06-08-2016, 11:27)Strummer napisał(a): Wygląda jak teaser jakiejś przeciętnej gry komputerowej. Sztuczna, przestarzała animacja + tysiąc razy wałkowana fabuła.
Oj, animacja boli, jak to się ma do dobrych gier? Masakra.
(16-08-2016, 15:23)Pelivaron napisał(a):

Wreszcie będzie premiera, 11 pazdziernika :D

To zaraz po Wołyniu ;) Ja własnie oglądam zwiastuny premeir wchodzących w sierpniu i najbardziej mnie nakręcił nowy Mechanik ze Stathamem i Rekiny wojny - uwielbiam Pana Życie i śmierci i jak będzie w połowie tak dobry, to już jestem kontent. :)

Odpowiedz
(16-08-2016, 22:03)cw911 napisał(a): To zaraz po Wołyniu ;) Ja własnie oglądam zwiastuny premeir wchodzących w sierpniu i najbardziej mnie nakręcił nowy Mechanik ze Stathamem i Rekiny wojny - uwielbiam Pana Życie i śmierci i jak będzie w połowie tak dobry, to już jestem kontent. :)

Lubię, nawet bardzo Stathama ;) Mechanik jeden z najlepszych filmów z nim. Mam jeszcze dwa bilety do wykorzystania z loterii cinema i to chyba będzie jeden z nich ;) Zwiastun "Morgana" - syn Ridleya Scotta reżyseruje, co myślicie? [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QsgvZC0QgpE[/youtube] 
aloha, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Dec 2012.

Odpowiedz

Ponoć Roberto tym filmem wbija po kolejnego Oscara.

Odpowiedz
Co? Nawet McGyver ma remake?!

Odpowiedz
Nie dotrwałem do końca. Nawet jak na serial wygląda dramatycznie i...tanio. A to spore osiągnięcie.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ten zwiastun jest i tak o niebo lepszy od poprzedniego po którym zmieniono kilka osób w obsadzie i nakręcono pilota od nowa ;)

Odpowiedz
(18-08-2016, 15:42)Pelivaron napisał(a):

Ponoć Roberto tym filmem wbija po kolejnego Oscara.
Moze być racja, obejrzałbym.
No i tutaj widać te jego 70 lat jak nigdy. "Mechanika" zwiastun też spoko, trzeba iść, a już dzisiaj wieczorem mam plan na "rekiny wojny".

Odpowiedz
Malick:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jakby podpisali, że to usunięte sceny z rozszerzonego wydania Tree of Life, to bym uwierzył :P

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon