Trailery filmowe.
(10-09-2016, 17:17)simek napisał(a):
(10-09-2016, 15:56)Mental napisał(a): Film z Affleckiem nie wyjdzie poza ramy gangsterskiej sztampy. Ten podgatunek jest martwy, nic nowego czy interesującego nie da się z niego wykrzesać.
Po masie filmów gangsterskich z lat 20.,30. i ostatecznym podsumowaniu w postaci 5 sezonów Boardwalka widzę naprawdę mało sensu w kręceniu kolejnego.
Nie zgadzam się - wszystko zależy od scenariusza. Jeśli jest dobry, a film przy tym świetnie wyreżyserowany, to wyeksploatowany setting nie będzie miał większego wpływu na ocenę. The Town było dobre, pomimo wyrażnego powielania motywów, podobnie jak Argo.

Odpowiedz
Przecież świetne kino gangsterskie zrobił Mendes. Tam wciąż jest miejsce na ciekawą historię. Wszystko zależy, jaką drogę obierze reżyser. Afleck, jak osądzam po trailerku, poszedł w kierunku nowoczesnej akcji portretującej lata 30te. No serio, nie wiem czy do dobry myk, mam duże obawy.
loading podpis...

Odpowiedz
Mówisz o Drodze do Zatracenia? Świetne kino gangsterskie? Polecam zapoznać się z oryginałem i wtedy porównać to z tą przestylizowaną kupą z Hanksem.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Film Afflecka wygląda i tak lepiej niż "Gangster", więc czekam.

Odpowiedz

Strzelają się. Cały czas się strzelają.

Odpowiedz
Niby zapowiada się super, ale jakoś nie ufam Wheatleyowi. Facet coś tam potrafi, ale jak do tej pory jego wszystkie filmy na papierze i trailerach wyglądały na coś dobrego, a potem okazywały się mocno rozczarowujące. Pocieszam się tym, że ma tutaj zgraję utalentowanych i popularnych aktorów i lekką konwencję, więc nawet jak rozczaruje, to i tak obstawiam, że będzie to jego najlepszy film.

Odpowiedz
Ten nowy Affleck wyglada naprawde slabo - zbyt wystylizowane to wszystko, tani cosplay z pretensjonalnym zacieciem. Afflecka w bialym jebotku nawet nie skomentuje. Cienizna.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Koncentracja wyłącznie na film Afflecka, a obok trailer do The Promise, reżyser, który już świetnie zekranizował jedno ludobójstwo "Hotel Rwanda", teraz zajmuje się innym i pewnie będą protesty ze strony Erdogana i tureckich nacjonalistów. Wokół tego filmu jeszcze będzie głośno.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mega nijako ten nowy Affleck wygląda, kojarzy mi się to z Gangster Squad, ale szansę dam, bo coś mi mówi że agencja od trailerów po prostu odwaliła tu kaszanę i wyrządza filmowi dużą szkodę, niemniej ani Affleck, ani Saldana mi do tych realiów w ogóle nie pasują.

Odpowiedz
Jak napisałeś o tej agencji, to mi się natychmiast trailer Drive przypomniał... HAHAHA Kino akcji, pościgi, strzelaniny, wyścigi i kaskaderka... :D
loading podpis...

Odpowiedz
(12-09-2016, 10:22)Martinipl napisał(a): Jak napisałeś o tej agencji, to mi się natychmiast trailer Drive przypomniał... HAHAHA Kino akcji, pościgi, strzelaniny, wyścigi i kaskaderka... :D

"Odpowiedź Refna na Szybkich i wściekłych" :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nie wiem czy ktoś wstawiał już tu ten trailer, ale i tak wrzucam bo jest dobry.

Tak w ogóle to zanosi się na jeden z najlepszych filmów roku.
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Albo jeden z najgorszych. Nie wiem co zapowiada się gorzej - fabuła, Will Smith, niezła obsada nie mniej irytująca niż Will Smith, bo w jakichś tandetnych rolach?

A ten Free Fire to jedna "śmieszna" strzelanina przez cały film?! Jedyne co wygląda umiarkowanie intrygująco to Murphy grający najwyraźniej inaczej niż w 9/10 ról, w których go widziałem.

Odpowiedz

Odpowiedz
Takie se

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Gra Iko Uwais:

Polski już nie ma.

Odpowiedz
(14-09-2016, 13:06)shamar napisał(a): Takie se

Dość dobrze przyłożyli się do obsady jeżeli chodzi o wygląd bohaterów. To jednak rodzi obawę, że szukali sobowtórów zamiast dobrych aktorów i aktorstwo może tutaj kuleć. No, ale jeśli chodzi o samego Tupaca, to wiecznie żywa jest dyskusja, czy Marcc Rose nie byłby lepszą kandydaturą niż Demetrius Shipp Jr. - oczywiście jeśli chodzi o wygląd, bo nie mam pojęcia jakie mają zdolności aktorskie.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz

Korea. Nie trzeba pisać nic więcej.

Odpowiedz
Wygląda ciekawie

www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Jedynka była świetna. To... wydaje się wymouszone i raczej nie ma szans, żeby się w ogółe zbliżyło.
Choć niesamowite jest to, jak ten grubas wyrósł - jest taki sam tylko... większy./

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon