Trailery filmowe.

Fass w końcu bez przebierania się w dziwnie ciuszki i kostiumy.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Zwiastun nowego filmu Denzela

Uwielbiam Denzela i muszę przyznać, że zapowiada się naprawdę bardzo ciekawie.
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Bendzie dziewiencet oskarów.

Odpowiedz
Ten film ma wszystko co musi mieć by zostać obsypany oscarami, a po ostatniej aferze, to już to ma w banku ;)

Odpowiedz
Sądzę, że film na pewno powalczy o jakieś Oscary, a zwłaszcza Denzel i Viola.
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Denzel kręcił na podstawie sztuki, w której zagrał z Violą i obydwoje zostali obsypani nagrodami:

Niby typowy Denzel + tematyka + ubiegłoroczne #OscarsSoWhite, ale podoba mi się. Myślę, że może być z tego coś dobrego, na pewno aktorsko. Jeśli film będzie równie dobry jak ta sztuka, spokojnie mogą się posypać Oscary i nie będę miał nic przeciwko.

Odpowiedz

Cytat:A new sheriff of a small town along the U.S. & Mexico border investigates a drug cartel deal that went horribly wrong.
McShane, Belushi, Wilson, Leguizamo, mała mieścina a za płotem Meksyk.

Odpowiedz
Jordan Peele, czyli połowa komediowego duetu "Key & Peele" napisał i wyreżyserował... horror:

Odpowiedz
Szukałem czy było i nie znalazłem. Science-fiction+inwazja z cyrylicą.

I was always criticized for style and content, but I enjoy trying to tell stories a different way - Tony Scott

Odpowiedz
Intrygujący zwiastun ze znakomitymi efektami, ale co to naprawdę będzie, to się okaże.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Właśnie zapomniałem wspomnieć by drugiego trailera nie włączać :) Moim zdaniem za dużo w nim pokazano. Ale efekty znakomite.
I was always criticized for style and content, but I enjoy trying to tell stories a different way - Tony Scott

Odpowiedz
Pewnie i tak wyjdzie jak zwykle. Oglądałem już ileś tych ruskich superprodukcji (typu jakichś Nocnych straży czy innych Volkodawów) i dotąd nie widziałem ani jednej dobrej. Co mi z tego, że nawalą super efektów, jak te ich filmy są po prostu... nudne. I o to się wszystko rozbija.

Odpowiedz
(04-10-2016, 23:13)raven.second napisał(a):
Cytat:A new sheriff of a small town along the U.S. & Mexico border investigates a drug cartel deal that went horribly wrong.
McShane, Belushi, Wilson, Leguizamo, mała mieścina a za płotem Meksyk.

Widze, ze od czasu NCFOM zrobila sie moda na przygraniczne, redneckie klimaty. Temat jak najbardziej na perelke, ale imo wyjdzie cos na 7/10. Najbardziej nie pasuje mi tutaj Leguizamo, w roli jakiegos napierdalacza z kartelu, w tej roli powinien byc Raoul Trujillo w stylowce z Blood Father. Mimow wszystko jeden z filmow na ktore czekam.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Ajm prałt tu bi an amerikan:

swoja droga, ogladam chyab za duzo jankeskich filmow, bo nie majac pojecia o czym jest film, zobaczylem ujecie flagi , dwa budynki na osiedlu i pierwsza mysl "Boston" :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(06-10-2016, 10:01)al_jarid napisał(a): Pewnie i tak wyjdzie jak zwykle. Oglądałem już ileś tych ruskich superprodukcji (typu jakichś Nocnych straży czy innych Volkodawów) i dotąd nie widziałem ani jednej dobrej. Co mi z tego, że nawalą super efektów, jak te ich filmy są po prostu... nudne. I o to się wszystko rozbija.

Nie wiem jak jest w przypadku ruskich superprodukcji, bo tych nie widziałem, ale powyższy opis idealnie pasuje do większości blockbusterów made in Holly...

Odpowiedz
To wyobraź sobie nieudane próby naśladowania hollyblockbusterów i masz coś jeszcze gorszego :)

Odpowiedz
Ta seria sięgła mega-dna
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Wiem, że to nie zwiastun filmu, ale jaram się :)

Odpowiedz
(07-10-2016, 09:44)szopman napisał(a): Ta  seria sięgła mega-dna

Ale to nie jest film związany z serią ze Stathamem i Lukiem Gossem a cormanowskim filmem z 1975.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon