Filmy Disneya / Pixara
Przecież Watson to śliczna dziewczyna i obsadowy strzał w dziesiątkę.

Odpowiedz
Córka uwielbia wersję animowaną, więc prędzej czy później obejrzę, może nawet w kinie z dubbingiem (buuerrgghhh...).

Odpowiedz
(02-11-2016, 20:10)Juby napisał(a): Przecież Watson to śliczna dziewczyna i obsadowy strzał w dziesiątkę.
Dla mnie jest najwyżej znośna.

Odpowiedz
Nowe zdjęcia jeszcze:

http://www.comingsoon.net/movies/news/782463-eight-new-beauty-and-the-beast-photos-debut

A Emma jest zajebista, bum. ;)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Seydoux z francuskiej wersji sprzed kilku lat wygladowo kosi ja bez żadnego wysiłku. I jestem przekonany że pod względem aktorskim też tak będzie, jak i jakości samego filmu.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
(02-11-2016, 20:22)Gieferg napisał(a): Córka uwielbia wersję animowaną, więc prędzej czy później obejrzę, może nawet w kinie z dubbingiem (buuerrgghhh...).

Animacja jest spoko (pierwsza w historii, która była nominowana do Oscara w najważniejszej kategorii, i wygrała w niej Globa), ale dawno jej nie oglądałem przez ogromną ilość piosenek. Z tego co słyszałem, w wersji aktorskiej też ma być ich sporo (chcą być wierni wersji z 1991). Do kina być może się wybiorę, ale tylko jeśli będzie wersja z napisami.

U mnie obecność Watson to dodatkowy procent do zainteresowania się tym projektem. Natomiast ujemnie działa to jak wygląda bestia. Nieciekawy design ala stworek z Narnii + sztuczne CGI.

Odpowiedz
Jest i plakat:
Nie powiem, że nie czekam na ten film. Uwielbiam animowaną wersję, jest to dla mnie jedna z lepszych animacji, ale to na razie wygląda identycznie jak oryginał i jeżeli takie będzie, słowo w słowo, scena w scenę, to po co to w ogóle powstaje. Trzeba jeszcze trochę poczekać, żeby się przekonać, ale nawet jeśli będzie identyczne, to dla Emmy i tak na pewno obejrzę.
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Dla Emmy? Ale chyba nie dla jej aktorstwa rodem ze szkolnego teatrzyku? :)

Odpowiedz
Mnie ten film ani ziębi ani grzeje. Mimo renomy, jaką cieszy się animowany film, jakoś z disnejowskiego renesansu właśnie "Piękna i Bestia" w moim rankingu zajmuje miejsce przedostatnie (słabsza jest tylko "Pocahontas"), więc...

Odpowiedz
(02-11-2016, 21:49)Juby napisał(a):  Z tego co słyszałem, w wersji aktorskiej też ma być ich sporo (chcą być wierni wersji z 1991).  

To po cholerę oni kręcą, skoro zapowiada się sytuacja z Psychozy? (wiem, kasa)

To teraz jakoś straciłem zainteresowanie. Liczyłem, iż może trochę pomodyfikują, a nie zamierzam oglądać znowu tego samego (tym bardziej powrót do Pięknej i Bestii okazał się popsuciem wspomnień z dzieciństwa).

Jak np. w jednej z tych niekanonicznych książeczek Disneya, kiedy Bestia jeszcze jako książę-kutas kumplował się z Gastonem. Albo wykorzystać niewykorzystane pomysły z animacji (np. gdy książę uciekał przed czarami czarodziejki i dlatego służba zmieniła się w meble, Gaston miał zostać pożarty przez wilki, albo Bestia przynosi w dobrej wierze na obiad padlinę upolowanego przez siebie jelenia)  

Odpowiedz
(11-11-2016, 13:56)OGPUEE napisał(a):
(02-11-2016, 21:49)Juby napisał(a): Z tego co słyszałem, w wersji aktorskiej też ma być ich sporo (chcą być wierni wersji z 1991).  

To po cholerę oni kręcą, skoro zapowiada się sytuacja z Psychozy? (wiem, kasa)

Dokładnie nad tym samy się zastanawiam i też przypomniała mi się Psychoza i Psychol. Po co kręcić coś co wygląda identycznie jak oryginał? A odpowiedź jest oczywiście taka jaką napisałeś, czyli KASA KASA KASA i jeszcze raz KASA.
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Po tym jak obejrzałem (czy raczej wymęczyłem) aktorskiego "Kopciuszka", który był jednym z najbardziej leniwych i pozbawionych jakiejkolwiek wizji remake'ów, jakie miałem okazje kiedykolwiek zobaczyć, aktorska "Piękna i Bestia" ma u mnie tytuł najmniej interesującego filmu 2017 r. Sam plakat wywołuje ziewanie.

Odpowiedz
Nawet plakat jest bardzo podobny do plakatu Animacji.

Baretto - Filmweb

Odpowiedz

No i mamy Bestię w ruchu :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Dalej nie mam zamiaru oglądać, lubię Emmę, ale... nigdy nie byłem fanem oryginału, no i wygląd bestii nie powala, tzn. fajny design (1:1), ale zbyt uderza cgi z niego ;P

Odpowiedz
Zero zainteresowania z mojej strony podtrzymane. Liczyłem chociaż na charyzmę Stevensa, ale wątpię, żeby udało mu się wygrać z CGI.

Odpowiedz
Czy oni, scena w scenę przenieśli z wersji animowanej? :/ Raczej nie zainteresowany, a oryginał bardzo lubię.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Trailer całkiem fajny, ale wciąż obawiam się tego, że to będzie scena w scenę przekalkowana animacja, a w takim wypadku po ca ją w ogóle robić.

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Zieew. Szkoda czasu.
Przy okazji, czy to tylko moje wrażenie, czy u Disneya jakaś nowa tradycja jest, żeby w tych aktorskich rimejkach animowanych hitów obsadzać aktorki zupełnie niepodobne do tych rysunkowych postaci? Kopciuszek, wcześniej Aurora w "Maleficent", teraz Watson... Błe!

Odpowiedz
O mój Boże. Oni to przenoszą scena w scenę. 1/10 za lenistwo.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon