Trailery filmowe.

Odpowiedz
Kurwa. Na chwilkę podjarałem się, że jakiś nowy, wysokobudżetowy Monster Movie powstaje, a tu taki obrót sprawy :/

Odpowiedz
Zawsze to coś oryginalnego. :) Film zebrał niezłe recenzje, ja tam chętnie obejrze.

Odpowiedz
Super, chciałbym to zobaczyć w kinie. W ogóle jak się wpada na taki pomysł?! No właśnie, pomysł. W przypadku naprawdę niewielu filmów da się dzisiaj z czystym sercem użyć tego słowa, a ten film oferuje coś diablo oryginalnego i szalonego. Ciekawi mnie dokąd ta fabuła zaprowadzi, pewnie w jakieś indie-egzystencjonalne rejony, ale co tam. No i Anne <3

Odpowiedz
Pomysł czy gimmick? Bo o ile z tego mógłby być fajny skecz, czy nawet odcinek jakiegoś absurdalnego serialu, to jakoś ciężko mi sobie wyobrazić pełnometraźowy film. Wyjdzie obyczajówka z potworem jako reklamową maskotką.

Odpowiedz
Halo, za film odpowiada Nacho Vigalondo. Mysle, ze bedzie co najmniej ciekawie. (Oh shit, i gra w tym Dan Stevens! <3) Choc po zwiastunie bylem zaskoczony, ze to ten sam autor, ktory zrobił m.in. to:

Odpowiedz
(20-01-2017, 19:07)Grievous napisał(a): Pomysł czy gimmick?
No nie wiem, dla mnie to nie wygląda na coś co miałoby przyciągnąć więcej widzów, powiedziałbym że wręcz przeciwnie.

Odpowiedz

Wg mnie zapowiada się świetnie. Wygląda to na poważny dramat przygodowy w starym stylu, czyli coś, czego w dzisiejszym kinie ze świecą szukać. Szkoda tylko, że Hunnam gra główną rolę. Lubię go, ale tutaj potrzeba było chyba aktora z większą charyzmą.

Odpowiedz
Czy tylko mnie wkurwia streszczanie trailera przed trailerem? Znowu jakaś nowa moda? Niech zginie szybko wraz z Islamem i dubbingiem.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Trudno na razie coś prorokować, ale "archetypiczny motyw machania do obcej formy życia" ciągle bawi :)
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Zwiastun nowego filmu Sofii Coppoli - The Beguiled. Remake filmu 1971 roku, w którym główną rolę grał Clint Eastwood.

W nowej wersji zastępuje go Colin Farrell. Poza tym Kidman, Fanning i Dunst.

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Artsy fartsy. Technicznie to świetny trailer, ale nie widzę tam niczego ciekawego. W zasadzie to sklejka jakichś blurbów :)

Odpowiedz

Cytat:A dystopian love story in a Texas wasteland and set in a community of cannibals.

Ale dziwaczny zwiastun, ale coś w nim jest takiego, że muszę obejrzeć sam film. Stylówka Keanu Reevesa <3
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Uroczy zwiastun. Pachnie mi makaroniarskimi exploitation z lat '70, które w nieskończoność próbowały reinterpretować drugą część "Mad Maxa". Takie samo drewniane aktorstwo, absurdalna fabuła i ogólne uczucie braków w budżecie.

Chociaż trochę się boję, że skończy to tak jak większość przedstawicieli grindhouse'owego renesansu ostatnich kilku lat.

Odpowiedz

Zupełnie inaczej sobie wyobrażałem ten projekt. Także ten, pasuję.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
A mnie, niestety, kompletnie nic w tych trailerach nie przekonuje. Nic, może z wyjątkiem reżysera. A szkoda bo chciałbym zobaczyć porządnie zrealizowany, klimatyczny film o Arturze.

Odpowiedz
Anne Hathaway to potwór!

Polski już nie ma.

Odpowiedz
Króla Artura nie byłem w stanie obejrzeć do końca, tak samo jak poprzedniego trailera. Ile to zgarnie w USA, max 40 mln?

Colossal rewelacja, oby znalazł się w polskiej dystrybucji!

Odpowiedz
Nie widziałem żeby ktoś to wrzucał:

Zapowiada się ciekawy horror.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon