Trailery filmowe.
Co te 2 aktorki z dwóch powyższych filmów wyprawiają? "Na starość" biorą co popadnie, czy nie dostają ciekawych scenariuszy? Szczególnie Theron przeżywa jakiś kryzys. Walki w klatkach, śmieciowe filmy jak F8 czy to coś powyżej, wyglądające jak jakaś n-ta żenada od Bessona.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Theron w MM wypadła świetnie, ale to tutaj jest tak sztuczne i wymuszone, że aż śmieszne. Bleh.

Odpowiedz
Pełny zwiastun:

Eeee tam, przesadzasz Mierzwiak. Theron wypada całkiem, całkiem :)
Z pewnością stworzy ciekawszą kreację, niż w "FF8".
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Joanne Wick. Nie wygląda tak źle, szczególnie w porównaniu do FF8. Plus z trailera akcja nakręcona jest tak, że wszystko widać o dla mnie dodatkowy plusik za lokalizację :) Chociaż nie ukrywam, że na początku czytając opis myślałem, że to będzie bardziej na poważnie, taki szpiegowski thriller w czasach zimnej wojny :/

P.S. Mam nadzieję, że ta moda na remixy znanych piosenek i ogólnie wstawianie piosenek do trailerów, niedługo minie. :/
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Atomic Blonde i bez kawałka "Atomic" zespołu Blondie? Jestem zawiedziony...
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Woody Harrelson w nowym filmie reżysera In Bruges

Odpowiedz
Zapowiada się świetne kino i to bez meta-udziwnień. Obsada rewelacyjna.

Odpowiedz
Jako hejter Martina McDonagh a szczególnie jego poprzedniego filmu muszę przyznać, że całkiem sympatyczny ten trailer.

Odpowiedz
John Cena jako byczek Fernando:

Po co pełny metraż? Oryginalne opowiadanie było proste i zabawne. Bez żadnych udziwnień, żadnych gadek o spełnianiu marzeń, bez sidekicków w postaci zwierzaków do merchandisingu. Na razie jestem na nie.

Odpowiedz

Fabuła filmu skupia się na młodym małżeństwie. Po śmierci, duch męża nawiedza dom i obserwuje jak radzi sobie jego żona w żałobie.

Film z Rooney Marą i Caseyem Affleckiem w reżyserii Davida Lowerego. Premiera światowa 7 lipca. Film zapowiada się dziwnie, nietypowo i ambitnie no i powiem, że czekam choć dopiero teraz się o nim dowiedziałem. "A Ghost Story" był już pokazywany na festiwalu Sundance gdzie spotkał się z gorącą aprobatą. 89/100 na Metacritic, 8,0 na iMDB (125 głosów), 92% na Rotten Tomatoes. 
Sam film jest mocno kameralny co widać na zwiastunie i trwa około 1 godziny 20 minut. Pewnie ominie nasze kina lub pojawi się w studyjnych, ale bardzo chętnie zobaczę. 

Odpowiedz
Intrygujące, ale to prześcieradło wygląda jednak śmiesznie nawet, a może szczególnie, w czymś tak hmm... metafizycznym.

Odpowiedz
Irytuje mnie że Rooney Mara marnuje się grając smętne bohaterki w smętnych filmach. I po co ten pretensjonalny format obrazu?

Odpowiedz
A mnie wręcz przeciwnie, cieszy, że tak utalentowana aktorka nie idzie drogą, którą poszła chociażby ScarJo, albo którą teraz podąża Lawrence.

Sam film zapowiada się intrygująco.

Odpowiedz
Myślę że jest więcej rodzajów filmów niż efekciarskie komiksy i smęty o łażeniu w prześcieradle :)

EDIT:

Nie mogę się zdecydować czy bardzo chcę, czy bardzo nie chcę obejrzeć tego horroru z Noomi Rapace:

Odpowiedz
Nowy film Colina Trevorrowa:

Może to kwestia trailera, ale wygląda na nietrzymający się kupy pierdolnik o niesprecyzowanym tonie, zlepek co najmniej dwóch jeśli nie trzech filmów.

Odpowiedz
Zupełnie innego filmu się spodziewałem, szczególnie po tym nostalgicznym plakacie z Anakinem z Mrocznego widma:

[Obrazek: c8f7pflvwaayhkp-jpg-large.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(28-03-2017, 23:55)Mierzwiak napisał(a): I po co ten pretensjonalny format obrazu?
Stary, w tym filmie jest podobno ujęcie, w którym Mara je ciasto przez 9 minut. Tj. jakieś 10% czasu trwania filmu. Pretensjonalne? To uważaj dalej - podobno Mara wyznała, że jest to jej PIERWSZE CIASTO W ŻYCIU, ponieważ jest jakąś bezglutenową weganką i zrobili jej na potrzeby filmu specjalne ciasto, bez cukru i smaku. Zjada je 9 minut i gra, że jej smakuje. No więc, format obrazu wydaje mi się najmniejszym problemem:P

Odpowiedz

Odpowiedz

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon