Trailery filmowe.
Nie wspominajac o tym, że słowo "jumper" kojarzy mi się ze...zworką :twisted:

Obecność S.L. Jacksona od dawna znamionuje już, że filmy w których się pojawia, przeważnie są knotami...

Odpowiedz
A mi się ten Jumper podoba. Nie wiem czemu. Takie kino przeładowane efektami, ze bzdurną fabułką, ale do kina z popcornem w nudne sobotnie popołudnie wybrać się nie zaszkodzi.

Odpowiedz
też tak miałem, zanim obejrzałem Next :twisted:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Dokładnie. "Jumper" zapowiada się właśnie na film na poziomie "Next". Jest potencjał, ale co z tego wyniknie, lepiej nie pytać...

Odpowiedz
Pomysł jest intrygujący i z OGROMNYM potencjałem tymczasem trailer zapowiada jakieś sceny walk, teleportacyjne pojedynki, WTF?

Jumper w wersji HD: http://movies.yahoo.com/movie/1809721624/video/4451275

Odpowiedz
Hej dzieciaki! To Jessica Alba!

THE EYE

Co by nie mówić o filmie - zwiastun jest naprawdę świetny!

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Też mi się podoba, aczkolwiek nie oczekuję od tego niczego poza miłe kino dla dzieci/młodzieży. Efekty w kilku momentach urocze, a w kilku niezbyt, no ale...
nie idź na film
przeczytaj książkę
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
Karol napisał(a):Hej dzieciaki! To Jessica Alba!

THE EYE

Co by nie mówić o filmie - zwiastun jest naprawdę świetny!
Jak dla mnie wygląda to na kolejne żałosne ścierwo na którym będzie można usnąć z nudów lub pośmiać się z nieudolności scenarzystów. Ale i tak nie mogę się doczekać. Jessica Alba próbująca grać? To się nazywa rozrywka!!!

PS. Ten walący po oczach błękit właśnie uszkodził my eyes 8)

Odpowiedz
Hm, z trailera wynika, że scenarzyści dość wiernie trzymają się oryginału. Dobrze, bo końcówka tamtego wgniatała w fotel :D.

Sorry za ten niebieski link, przyszłym razem wezmę taki kolor. Może być? :twisted:

Odpowiedz
W ramach zbliżającej sie premiery Hitmen-a, pojawił się nie tyle zwiastun... co film obrazujący początki Agenta 47. Pewnie głównie dla tych którzy nigdy nie grali w Hitmen-a:

http://www.filmweb.pl/PREMIERA++Zobacz+historię+%22Hitmana%22,News,id=38151

Warto obejrzeć :)

Odpowiedz
Meet the Spartans - kolejne gówno udające parodię. I jeszcze ta Britney... Kolejny film który jeszcze przed premierą ma ode mnie 0/10.

Odpowiedz
Fuck, ale żenada! :shock:

Odpowiedz
OMG, WTF?

Zawsze kiedy wydaje się, że nie może być już gorzej...

Odpowiedz
:shock: OMG, powiedzcie, że tego filmu nie robią naprawdę...
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties
And long-leggedy beasties
And things that go bump in the night,
Good Lord, deliver us!

Odpowiedz
OMG, WTF, STFU, LOL... ;p

300 to idealny material na parodie, ale ten przypadek to faktycznie zenada. ;)

Odpowiedz
Owszem, na parodię, a nie na odtwarzanie scen z oryginalnego filmu włącznie z dialogami :roll:

Odpowiedz
Hm, nie przypominam sobie pani podobnej do Britney Spears w oryginale... ;)

Odpowiedz
Oj nie mówię o tym przecież. "This is Sparta!" + kopniak widziałem w 300, po co to odtwarzać? W końcu to ma być parodia czy plagiat?

Widzę tu dokładnie taką samą sytuację jak w Epic Movie. Bierzesz scenę z jakiegoś filmu, i kopiujesz ją dokładnie. I tyle. Ewentualnie modyfikujesz na zasadzie ktoś powie coś głupiego, ktoś się przewróci, ktoś pierdnie, ktoś rzygnie, gdzieś tam chluśnie sperma.

Gdzie się podziały czasy Nagiej broni i Airplane! ?!

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Oj nie mówię o tym przecież. "This is Sparta!" + kopniak widziałem w 300, po co to odtwarzać? W końcu to ma być parodia czy plagiat?

Coz, szczerze mowiac nie wyobrazam sobie parodii 300 bez tej sceny. ;)

Mierzwiak napisał(a):Widzę tu dokładnie taką samą sytuację jak w Epic Movie. Bierzesz scenę z jakiegoś filmu, i kopiujesz ją dokładnie. I tyle. Ewentualnie modyfikujesz na zasadzie ktoś powie coś głupiego, ktoś się przewróci, ktoś pierdnie, ktoś rzygnie, gdzieś tam chluśnie sperma.
Gdzie się podziały czasy Nagiej broni i Airplane! ?!

Yep, parodie zrobily sie nedzne. Ale to juz inna para kaloszy. ;)

Odpowiedz
Moving on..

Jak dla mnie obciach, ale byc moze znajdzie swoich fanow.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon