Trailery filmowe.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Pfff, chyba wolałbym drugi raz Inhumans obejrzeć :)

Downsizing skomentuję jak zobaczę coś konkretnego, bo to kwalifikuje się wyłącznie pod kategorię irytująco krótkich zajawek które nic nie pokazują i bardziej wkurzają zamiast zainteresować filmem.

Odpowiedz
Przez "interview with the creeper" mają na myśli wywiad z pedo-reżyserem? :P

Odpowiedz
To Bloody Disgusting musi odcinać się od Salvy pod każdym artykułem, a tutaj proszę, sami sobie pięknie strzelają w kolano :) Zwiastun wygląda na powtórkę z dwójki, nie ma tutaj nic interesującego, w dodatku podobno to prequel, a jedyną szansą na ciekawszą trójkę byłoby osadzenie akcji w
zgodnie z zakończeniem poprzednika. Ale widocznie nie ma kasy na takie ekstrawagancje.

Odpowiedz
(03-09-2017, 20:18)harlequinade napisał(a):

Po tej zajawce średnio można wnioskować cokolwiek, ale generalnie nie szczególnie zachęca. Sam film ma wysokie noty, zobaczymy, ale szału się raczej nie spodziewam.

Odpowiedz
Przynajmniej w końcu jakiś horror z dobrymi zdjęciami. Ostatnio rzadkość.

Odpowiedz
Było?

Jedna z najbardziej oczekiwanych premier roku. Film zbiera rewelacyjne recki, a Bale jedne z największych pochwał w karierze. Co ważnejsze - opisywany jest jako oldschoolowy, brutalny, brudny western. Przypomina mi się forumowe oczekiwanie na 3:10 to Yuma z Bale'em, przy czym tamten film okazał się przyjemny ale letni. Tutaj mamy szanse na coś bardziej hardcorowego.

"What writer wants to make compromises with story? Story is the only reason you're in it."
David Simon

Odpowiedz

Odpowiedz
Bierę w ciemno. Flanagan zrobił w zeszłym roku Hush i Ouija 2, dwa solidne filmy grozy, i po zwiastunie Gry Geralda zapowiada się kolejna trzymająca w napięciu historia o uwięzionej w swoim domu kobiecie. A że Flanagan potrafi wycisnąć całkiem dużo z jednej lokacji i ma rękę do kobiecych postaci w opresji, czekam tym bardziej.

Odpowiedz
Strzelam w ciemno, że

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Mogli to łóżko chociaż metalowe zrobić. Gibało się od samego wiercenia się bohaterki. Maks 5 minut zajęłoby jej rozwalenie tego w drobiazgi.

Odpowiedz

Odpowiedz
Widzę że pierwszy trailer ukazał się w lipcu, ale umknął mi i zobaczyłem dopiero ten. Koniecznie do obejrzenia.

Odpowiedz
Pewnie kolejny kasowy hicior chińskiego BO.

Odpowiedz

Nowy Polanski

Odpowiedz
Nowy Polański wygląda dobrze. Thriller, a te mu wychodzą świetnie, jest na co czekać.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jakoś mnie ta Seigner nie przekonuje. Zobaczymy to z tego wyjdzie, ale zainteresowany jestem.
Captain Obvious

Odpowiedz
Myślałem, że Eva Green nie może być bardziej seksowna, ale z tym francuskim? O mamo….
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Odpowiedz
Świetne zdjęcia, wizualnie wygląda jak mix Atomic Blonde i Dziewczyny z tatuażem Finchera.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon