Trailery filmowe.

Dowiedziałem się o tym filmie dzisiaj i właśnie wskoczył u mnie do TOP 5 najbardziej oczekiwanych.

Odpowiedz
https://twitter.com/ITonyaMovie/status/921025995703910400

Teaser do I, Tonya z Margot Robbie

Odpowiedz
Swoją drogą, Margot przez dłuuuugi czas myślała że gra postać fikcyjną :) W sumie się trochę nie dziwię, ta historia brzmi jak zmyślona.

Odpowiedz
Strasznie się na Margot rzucili, że nie znała tej historii. Ja jestem w jej wieku, też nigdy nie słyszałam :)

Odpowiedz
Mieszkasz w Polsce. Patrzac co wyprawialy media w krajach anglosaskich to historia tej lyzwiarki byla naglosniona prawie jak cyrk zwiazany z OJ Simpsonem.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
No ja młodszy jestem od niej, ale jakoś to do mnie w dzieciństwie dotarło - inna sprawa, że mama bardzo lubi sport.

Odpowiedz
Thor i Zod jadą rozwalić kilku Talibów po zamachach 9/11...

Bym się nawet pośmiał, gdyby nie fakt że motyw z końmi jest ponoć non-fiction. Ale ogólnie wygląda na generyczne kino akcji z patosem.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Odpowiedz
Nie przekonuje mnie tu Robbie, ani trochę.

Odpowiedz
Co ja właśnie obejrzałem?

Odpowiedz
0:47

O patrzcie, Crov tam gra.

A sam trailer wygląda na typ głupiego, guilty funu, który by się podobał :) Idealny do ściągnięcia z Zatoki i zapuszczenia wieczorem, po pracy, na lajtowe odmóżdżenie.

(19-10-2017, 19:10)Bucho napisał(a): Mieszkasz w Polsce. Patrzac co wyprawialy media w krajach anglosaskich to historia tej lyzwiarki byla naglosniona prawie jak cyrk zwiazany z OJ Simpsonem.

Ja o Tonii Harding dowiedziałem się z jankeskiej popkultury i komedii :) Wszystkie animacje Setha Macfarlane'a miały tony gagów opartch na rozpierdalaniu łyżwiarskiego kolana.

Jak ktoś jest ciekawy, to polecam wygooglać jej pózniejszą "karierę". Trailer trash pełną gębą :)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
(10-11-2017, 04:05)Proteus napisał(a): 0:47

O patrzcie, Crov tam gra.
Że niby Meth Damon to ja? :D

Widzialem ten zwiastun wczoraj. Koncept jest spoko (a przynajmniej ja lubie takie rzeczy o grupie zwyczajnych osob wplatujacych sie w takie akcje), ale wyglada to cienko.

Odpowiedz

Myślałem, że będzie gorzej, a to po prsotu wygląda jak coś niesamowicie głupiego, co jednak może sobie zaskarbić sympatię widza :)
CGI zaskakująco dobre. W każdym razie niezły przeskok w porównaniu do San Andreas.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Mógłbym przysiąc, że ktoś wrzucał.

Bardzo interesujący pomysł. Nie do końca wierzę, że Krasinski podoła w 100% jako reżyser, ale to wygląda na jeden z tych ciekawszych, małych filmów, zapowiadanych na 2018r.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Zapowiada sie w pytke, przypomina mocno To przychodzi po zmroku tylko troche z inna koncepcja. Nie moge sie doczekac.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Nie sądziłem, że Millicent Simmonds tak szybko dostanie drugą rolę ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Czy tam wszyscy poza Colinem byli szkoleni przez Tommiego Wiseau? Ten zwiastun pojawia się jako reklama do co drugiego filmu na youtubie i powoli cholery można dostać od tych drętwych tekstów i tej piosenki.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
O ile wiem drętwe aktorstwo jest zamierzone. Piosenka fajnie klimag buduje, trailer widziałem po "Murder on the Orient Express" i kurde, fajny, interesujący i cholernie klimatyczny. Aż zachciało mi sie iść do kina choć nie wiem czy dam rade.

Odpowiedz
Czy to możliwe, że nie ma tematu dedykowanego Iniemamocnym ?!

Odpowiedz
Było wrzucane w temacie o Pixarze
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon