Trailery filmowe.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Od czasu ogłoszenia obsadzenia Mary i Phoenixa czekam. Wątpię, żeby był ten sam poziom co mistrzowskie "Ostatnie kuszenie Chrystusa", ale liczę na dobrze opowiedzianą historię.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Tylko mi ten zwiastun wydaje się śmieszny w sposób niezamierzony? Uwielbiam Phoenixa, ale jakoś mi tu nie pasuje. Wygłasza swoje kwestie z takim uśmieszkiem, jakby nie mógł go opanować, bo granie Jezusa go bawiło. Całość też nie wygląda jakoś specjalnie ciekawie. Może gdyby pojechali bardziej po bandzie, ale na to się chyba nie zapowiada. 

Odpowiedz

Bang, Plummer.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Długo im to nie zajęło ;) I przynajmniej starucha zagra staruch, a nie plastuś Spacey.

Odpowiedz
Przynajmniej będzie można traktować jego postać poważnie, bo na tamto się patrzeć nie dało.

Odpowiedz
Ale za to przywracanie fryzury Williams z oryginalnego materiału coś im nie do końca wyszło :P

Odpowiedz
Chyba - jak podejrzewałem usuneli oryginalny zwiastun

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(29-11-2017, 17:25)PropJoe napisał(a): Uwielbiam Phoenixa, ale jakoś mi tu nie pasuje. Wygłasza swoje kwestie z takim uśmieszkiem, jakby nie mógł go opanować, bo granie Jezusa go bawiło. Całość też nie wygląda jakoś specjalnie ciekawie. Może gdyby pojechali bardziej po bandzie, ale na to się chyba nie zapowiada. 
Mam to samo. Na papierze Phoenix jako Jezus i Mara jako Maria Magdalena brzmi bombowo, a zwiastun jest taki se, gry Phoenixa póki co nie rozumiem, poczekam na cały film, może to ma jakiś sens?

Odpowiedz

PO CO. Wiem, że to żadna R-ka, ale naprawdę, ktoś na to zabierze dzieciaki? Jedynka też miała dubbing?

Odpowiedz
Nie miała.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Zaś murzyn apostoł? Tak się po raz kolejny pisze historię na nowo

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Shamar Dogmy nie oglądał
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Zupełnie zapomniałem ale... chodziło mi raczej o filmy stricte biblijne. W tym ostatnim (?) serialu "Biblia" był chyba Jan murzyn i Samson murzyn z dredami ;)

Odpowiedz
(30-11-2017, 20:36)shamar napisał(a): Zaś murzyn apostoł? Tak się po raz kolejny pisze historię na nowo
Jaką historię? Tę o tym jak dziewica zaciążyła? A, no tak. To przecież ty czepiałeś się czarnych w sci-fi ekranizacji komiksu o nordyckich bogach z kosmosu.

Odpowiedz
Taką MÓZGU, gdzie w Jerozolimie, w 1 w. n.e są Żydzi-murzyni. Ale czego oczekiwać od gościa, który myśli, że Skandynawowie wymyślając swoich bogów mogli myśleć o murzynach.

Odpowiedz
Gdybyś zrozumiał tamte moje posty to wiedziałbyś, że pisałem WYŁĄCZNIE O ŚWIECIE W FILMACH MARVELA, a nie o rzeczywistości, z którą jak widać po twoich postach masz coraz mniejszy kontakt.

By the way, z dedykacją dla ciebie <3

Odpowiedz
Było już? Wygląda jak fajny Coming of Age film. No i zbiera rewelacyjne recki.

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Najwyższy score na rottenach ever. Wiem, że agregatory o kant dupy potłuc, ale i tak o czymś to świadczy. Uwielbiam Gerwig, chętnie zobaczę jak poradziła sobie na stołku reżyserskim.

Odpowiedz
Pachnie miksem Blade Runnera i nastu innych filmów, ale wygląda ciekawie. Tylko ten Kinnaman...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon