Trailery filmowe.
Taki tam stylizowany zwiastun

Odpowiedz
I tak będzie ssał pałę i może zapomnieć o startowaniu do pierwszego "Death Wish".

Odpowiedz
Pierwsze DW ssało pałę. Jeden z dosłownie kilku filmów, które po pierwszym (i ostatnim) obejrzeniu wyleciały z hukiem z mojej kolekcji.

Odpowiedz
Chyba było coś podobnego z Kevinem Baconem i było to dosyć dobre. Poza tym Bruce się skończył jakieś 10 lat temu.

Odpowiedz

Odpowiedz
The hell?

Polacy nie mieli robić dywizjonu 303? Konkurencja?

(06-02-2018, 22:39)Arahan napisał(a): Chyba było coś podobnego z Kevinem Baconem i było to dosyć dobre. Poza tym Bruce się skończył jakieś 10 lat temu.

Death Sentence. ZNACZNIE lepsze niż Death Wish.

Odpowiedz
No właśnie! Pamiętam, że to bardzo dobry film był.

Trailer do "Hurricane" całkiem fajny, tyko mało pokazali.

A Polski film też ma być - http://www.filmweb.pl/film/Dywizjon+303-2018-647176

Tylko po zwolnieniu Palkowskiego i problemach z realizacją, to cholera wie kiedy.

Odpowiedz
Sam Worthington jako czołsen łan w misji ludzkości polegającej na zasiedleniu Tytana. Główny bohater pod wpływem eksperymentów zmienia się w obcego i morduje homo sapiens. Pomijając efekty to fabuła aż płonie od nawiązań do B-klasowego kina science fiction ala Gatunek, do tego wydaje się że będzie to R'ka :)

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ostatnie ujęcie wskazuje że historia ridleyowego Prometeusza zatoczyła koło, najpierw Inżynier stworzył ludzi a teraz ludzie tworzą Inżyniera. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(08-02-2018, 16:28)Snappik napisał(a): Sam Worthington jako czołsen łan w misji ludzkości polegającej na zasiedleniu Tytana. Główny bohater pod wpływem eksperymentów zmienia się w obcego i morduje homo sapiens.
A to "Avatar" nie miał jeszcze premiery, że ciągle wypuszczają zwiastuny? :o

Odpowiedz
Fajny pomysł, ale wygląda na straight-to-streaming tandetę.

Odpowiedz
W 2014 roku powstało rosyjskie fantasy Wij z Jasonem Flemyngem w roli głównej, a w epizodzie pojawił się m.in. Charles Dance. W tym roku będzie Wij 2 z... a nie powiem jakie znane trzy nazwiska przewijają się w trailerze. Zaznaczę jedynie, że naszego Depardieu czyli Pawła Deląga nie wypatrzyłem, ale wcale nie zdziwię się jak w filmie sie pojawi, choćby w epizodzie:-D

Odpowiedz
Po pierwsze, straszna cienizna.

Po drugie, mam uwierzyć że w świecie w którym by przeżyć trzeba być ciiiiiiiiiiicho rodzice dali swojemu dziecku zabawkę na baterie która wydaje odgłosy?! Co sobie myślał scenarzysta robiąc z bohaterów skończonych idiotów?

Odpowiedz
Ja to widzę inaczej - dzieciak znalazł gdzieś tę zabawkę i nie powiedział o tym rodzicom. Jeżeli tak by to wyglądało to wcale to nie jest takie głupie ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ja się zawsze zastanawiam, kto sie decyduje na dzieci w takich warunkach :) Nawet w naszym wygodnym świecie wychowwywanie to hardkor.

Odpowiedz
(13-02-2018, 09:34)Snappik napisał(a): Ja to widzę inaczej - dzieciak znalazł gdzieś tę zabawkę i nie powiedział o tym rodzicom. Jeżeli tak by to wyglądało to wcale to nie jest takie głupie ;)
Hmmm, o tym nie pomyślałem. (Głupek :) )

Odpowiedz
(12-02-2018, 23:49)Mierzwiak napisał(a): Po pierwsze, straszna cienizna.

Po drugie, mam uwierzyć że w świecie w którym by przeżyć trzeba być ciiiiiiiiiiicho rodzice dali swojemu dziecku zabawkę na baterie która wydaje odgłosy?! Co sobie myślał scenarzysta robiąc z bohaterów skończonych idiotów?

Ja mam odwrotnie. Wygląda to rewelacyjnie, klimatycznie i bardzo przypomina zeszloroczny To Przychodzi Po Zmroku.
Jestem kupiony, a pierwsze sceny sugeruja jakas inwazje, byc moze z kosmosu:)
A co do zarzutu, to juz ktos wyjasnil, dzieciak ukryl i wyszla imba:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(13-02-2018, 14:45)Danus napisał(a): bardzo przypomina zeszloroczny To Przychodzi Po Zmroku.
Czyli tak jak napisałem: cienizna.

Odpowiedz

Nowy film scenarzysty Sierocińca. W obsadzie między innymi Anya Taylor-Joy i Charlie Heaton (znany ze Stranger Things).

Odpowiedz
Było? CHoć to ponoć jakiś telewizyjniak więc....

Cytat:Ile filmów o polskich lotnikach będziemy w stanie wytrzymać?
http://wyborcza.pl/7,101707,22994621,kinowa-bitwa-o-bitwe-o-anglie-widzielismy-zwiastun-brytyjskiego.html
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon