Trailery filmowe.
Raczej The CW.

Odpowiedz
To wygląda jak film, który powstał tylko po to, aby producenci mogli sobie wliczyć te koszty w zwrot podatku.

Co za gówno! Po Robin Hoodzie Ridleya niczego się nie nauczyli. Te historie potrzebują dobrych 2 dekad, aby ich odświeżenie miało sens.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Albo pomysłu ich powrót uzasadniającego. Próba zagrania na sukcesie innego filmu (Scott + Crowe), nasranie CGI (Ritchie) albo... cokolwiek się dzieje tutaj trudno nazwać odświeżeniem.

Odpowiedz
Akurat Robin Hoodowi to by się przydał... film o Robin Hoodzie. Taki klasyczny, bez udziwnień. Trochę na serio, trochę z przymrużeniem oka. Coś w klimatach "Maski Zorro".

No bo co to w ostatnich 30 latach powstało? Film z Costnerem kompletnie się nie trzyma (warto jedynie do tego wracać dla Rickmana), "Faceci w Rajtuzach" to parodia, bardzo zabawna, ale dalej parodia, a film Scotta, nawet zyskał w moich oczach po ostatniej powtórce (a przynajmniej ta część filmu przed bzdurami o ojcu głównego bohatera i pompatycznych przemowach o demokracji), tyle że jest to o wszystkim, tylko nie o Robin-Hoodowaniu.

A teraz to efekciarskie, tanie, plastikowe gówno.

Odpowiedz
(03-05-2018, 18:17)Grievous napisał(a): Film z Costnerem kompletnie się nie trzyma (warto jedynie do tego wracać dla Rickmana)

O, a ja właśnie ostatnio myślałem, żeby do tego wrócić. Naszła mnie jakas ochota na blockbusterowe kino kostiumowe z lat 90. Robin Hood, Trzej Muszkieterowie itp. Może źle zapamiętałem, ale te filmy w dzieciństwie pozostawiły na mnie wrażenie, Hollywoodzko kiczowatych, ale na swój sposób uroczych.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Na mnie też, ale zaliczyłem ostatnio powtórkę. To był błąd.

Odpowiedz
Robin Hood jak Robin Hood, ale króla Artura w szanującej się wersji to bym obejrzał. Mitologia i legendy celtyckie to szalenie ciekawy temat. Gdyby ktoś podszedł do tematu na poważnie, z zacięciem i postawił na klimat, historie a nie CGI napierdalanke to da się z tego wycisnąć nawet zajebistą sagę, dla mnie w kinie jeszcze godnej adaptacji historii Artura nie było.

Jackson, może jednak odłożysz Tintina? :P
A w Robin Hoodzie naprawdę ciężko będzie pokazac coś więcej. Muszkieterów w jakieś nowej wersji bym już prędzej obejrzał.

Odpowiedz
Hej, jest i plus - w samym zwiastunie Robin wincyj szczela z łuku niż w całym filmie Scotta. No i to tyle z zalet.

(03-05-2018, 18:08)Mierzwiak napisał(a): Albo pomysłu ich powrót uzasadniającego. Próba zagrania na sukcesie innego filmu (Scott + Crowe), nasranie CGI (Ritchie) albo... cokolwiek się dzieje tutaj trudno nazwać odświeżeniem.

To "Robin Hood" Scotta odniósł sukces? To co się stało z tymi kontynuacjami jakimiś, które Ridley wtedy zapowiadał, jeśli film się dobrze sprzeda?

Odpowiedz
Co? Gladiator odniósł sukces. Czytaj uważnie :P

Odpowiedz
A, okej, rzeczywiście mi się pokręciło :)
Jeszcze jedno mnie mocno gryzie w tym zwiastunie - chłopaczek z "Kingsmana" za cholerę nie wygląda na Robin Hooda.

Odpowiedz
Mnie bawi jak trailer próbuje ileś razy sprzedać te jego cool wystrzały w slo mo podczas wyskoku w powietrze. Ziew.

Odpowiedz
Ten zwiastun wygląda jakby ktoś pomyślał, że Król Artur Ritchiego to dobry film.
TO chyba samo nie wie czym chce być, a ujęć w slomo było pierdyliard.

Odpowiedz
Zapewne kolejny film o nastoletnich dziewczynach wkraczających w dorosłość. Ogólnie lubię te niezależne produkcje spod znaku A24, choć ten trailer jakoś mi nie za specjalnie podchodzi.

Odpowiedz

Wydaje się, że Narcos pokazało już wszystko w tej kwestii, ale sam zwiastun niezły. Rzucę okiem na film :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Narcos wyczerpało ten temat i nie sądzę, aby ten film miał do zaoferowania coś więcej niż fajną rolę Bardema.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie wiem czy ktoś wrzucał, ale nie wiem czy wiecie - w tym roku Jackie Chan zagra ze Schwarzeneggerem:

Odpowiedz
Tak, jest bardziej irytująca konwencja niż found footage:

Odpowiedz
Zaskakująco spoko. Opis filmu ogólnie brzmi jak jakaś ostra komedia, ciekawe, że oparta na faktach :P Wygląda przyjemnie plus ma Drivera za którego karierę ostro trzymam kciuki.

Odpowiedz
Szkoda tylko, że Lee na 99,9% zrobi z tego światopoglądową pokazówkę.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon