Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

The Predator (2018) reż. Shane Black
Plus mamy problem współczesnych akcyjniaków, gdzie podczas walki opononeci się rzucają, zamiast po prostu zabić. To samo był w Terminator Salvation, gdzie T-800, zamiast zabić Johna Reese, rzucał nim o ściany. 
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Czyli ten tytuł nie był tylko tytułem roboczym?
[Obrazek: 320.gif]

Trailer cienki jak siki węża.

Odpowiedz
Dzieciak dostał sprzęcior Predatora od wujka Dutcha, czy jak? Wyjaśnienie tego motywu będzie koszmarnie głupie. A sam zwiastun - meh x1000. Wygląda to jak AvP2 z budzetem 5 milionów dolarów większym (te efekty ze statkiem na początku....)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
WTF?

- gówniak ze sprzętem Preda
- mehowe CGI (ok, to idzie jeszcze dopracować)
- żadnej charakterystycznej sceny

Czekam na pełnoprawny trailer, ale...niepokój jest :(
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Halloween, dzieciak bawiący się bronią Predatora, no i napis "FROM THE DIRECTOR OF IRON MAN 3". Ziewww. Sorry ale choćby skały srały to ten film nawet nie doskoczy do poziomu Predatora 2. Bo zwyczajnie Predator to potwór na lata 80./90 w dzisiejszych realiach zawsze będzie to na pół gwizdka w porównaniu do pierwszej i drugiej części.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Czego wyście się spodziewali? Przecież to nie mogło i nie miało prawa wglądać lepiej od którejkolwiek części AvP. Pokładanie wiary w rebooty/remaki/sequele filmów i konceptów z lat 80 to chyba filmowe naiwniactwo najwyższych lotów.

Odpowiedz
Nuda.

Odpowiedz
(10-05-2018, 16:07)Derelict Machine napisał(a): Czego wyście się spodziewali? Przecież to nie mogło i nie miało prawa wglądać lepiej od którejkolwiek części AvP. Pokładanie wiary w rebooty/remaki/sequele filmów i konceptów z lat 80 to chyba filmowe naiwniactwo najwyższych lotów.

To!

Teaser mehowy. Jak ujrzałem gówniaka z maską Preda, to pomyślałem, że zrobią remake ET :).

Bardziej czekam na "Predatora" do Scream Comics. I wam też radzę.

Odpowiedz
Wiadomo, że to jeszcze nie film, ale "ja wiedziałem, że tak będzie" ;)

Odpowiedz
Nie wiem jak opisać ten trailer. Jest taki do bólu bezpłciowy i sztampowy, od razu przypomina się pierdyliard innych, niekoniecznie dobrych filmów. Żenady nie ma, ale i niczego ciekawego też.

Zaskoczony nie jestem, ta marka jest tak samo martwa jak Terminator. Let it go, Hollywood.

Odpowiedz
Hahaha. "AvP 2" a raczej "AvP 3". Znów małe miasteczko - tam były nastolatki, tu dzieciak.
Wygląda to absolutnie marnie i plastikowo (nawet jeśli będą krwawe sceny).

Ta seria skończyła się na "P2" i wszystko, co zrobili później tylko bezsensownie odziera z tajemniczości łowców.

(10-05-2018, 15:47)Juby napisał(a): Czyli ten tytuł nie był tylko tytułem roboczym?

Już pół roku temu ludzi pisali, że nie nie był. Wystarczy czytać.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(10-05-2018, 16:33)shamar napisał(a): Ta seria skończyła się na "P2" i wszystko, co zrobili później tylko bezsensownie odziera z tajemniczości łowców.

"Predators" jest bardzo spoko. Jak na mój gust, oczywiście.
Ale tutaj może być bida nawet na mój gust :)

Odpowiedz
Mówiłem wam że motyw Dzieciaka będzie walić kałem najbardziej, ale nie Black SRAK :P

Odpowiedz
(10-05-2018, 16:43)Predator895 napisał(a): Mówiłem wam że motyw Dzieciaka będzie walić kałem najbardziej, ale nie Black SRAK :P

ja mam taką hipotezę, że zniszczenie tego filmu przez Blacka to zemsta za to, że w oryginale jego postać zginęła jako pierwsza :D

Odpowiedz
Meh, już nawet Venom miał lepszy trailer. Dzisiaj test screeening, ciekawe jak źle będzie

Odpowiedz
Tak w ogóle to WTF? Gdzie lala co wszystkich napierdala? Ewidentnie brak w tym filmie silnej postaci kobiecej. Seksizm.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Niestety, jak dla mnie niczym to nie różni się od wersji Nimroda Antala. Nadzieja w nieudolności marketingowców i tym, że film stoi jednak blackowymi dialogami (a i tak nie uważam żeby Shane był ostatnio w jakiejś wielkiej formie).

Odpowiedz
(10-05-2018, 16:58)SonnyCrockett napisał(a): Tak w ogóle to WTF? Gdzie lala co wszystkich napierdala? Ewidentnie brak w tym filmie silnej postaci kobiecej. Seksizm.

biorąc pod uwagę, że gra tu Oliva to już bym wolała żeby w ogóle żadnej postaci kobiecej nie było 

Odpowiedz
W sumie dobrze mówicie z tym tytułem. W czasach gdy zwykłe dostawianie dwójki i trójki przegrywa z pompatycznym Rise of coś tam, coś tam, albo War Of All Fucking Galaxies, takie wymarłe serie jak Predator dostają po prostu napis Predator na plakacie. Tak jakby od razu wywieszali białą flagę.

Odpowiedz
Zawsze bronię gówniaków w filmach Blacka, ale motyw z fantami Preda jest nie do obronienia :P
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon