Trailery filmowe.
Kompletnie zapomniałem, że ten film powstaje. Zwiastun średni, ale widzę, że udało im się zebrać całkiem ciekawą obsadę - Sylvia Hoeks, Cameron Britton, Lakeith Stanfield, Stephen Merchant, Vicky Krieps. Tylko ta Foy w roli głównej średnio mi podchodzi. Alvaraz to też wielka niewiadoma - Evil Dead było kiepskie (choć miało parę fajnych momentów), Don't Breathe całkiem niezłe, więc niby tendencja zwyżkowa, ale Finchera raczej nie przeskoczy, mimo, że jakimś wielkim fanem GWTDT nie jestem. Z drugiej strony, naprawdę musiałby się postarać (razem z producentami), żeby wyszło tak nieoglądalne gówno jak Snowman.

Odpowiedz
Zwiastun średni. Gdyby Fincher nie żył, to pewnie teraz przewracałby się w grobie, a tak to tylko pozostaje mu zgrzytać zębami z gniewu, na debilne pomysły SONY. -.-

A ta cała Foy to dla mnie totalnie nieporozumienie. W ogóle nie czuje od niego tego magnetyzmu, którym emanowała Rooney.

@Rooney&Craig_Forever
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Lisabeth wygląda tym razem jak stara ćpunka, chyba Bond by się nie zainteresował. Do tego sposób mówienia Foy w tej roli jest tak irytujący, że scena dłużyła mi się w nieskończoność. Efekciarski, ale wizualnie płaski sequel prosto na DVD, czyli od razu widać, że Fede Alvarez. Nic ciekawego.

Odpowiedz
Łoo mamo, ale to biednie wygląda. Ja już fanem Rooney Mary nie byłem w tej roli (#teamrapace), ale Foy to już kompletny dramat. Zwiastun mi się dłużył, jakby z 10 minut miał.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nieznane przygody Królowej za czasów jej służby w MI6? 

Bieda, ale nawet od spoko filmu Finchera wolałem szwedzką wersję #TeamNoomi
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Zdjęcia prezentują się bardzo w porządku i widać że starają się utrzymać styl nadany przez Finchera. Resztę trudno mi ocenić, włącznie z grą Foy, ale pod względem urody jest to totalnie chybiony wybór.

Odpowiedz
Nowszy Mafju ;)

Odpowiedz
W związku z dzisiejszą premierą zwiastuna do "The in the Spider's Web", przypomniałem sobie pierwszy teaser do "The Girl With The Dragon Tattoo" Finchera.

To jest arcydzieło w swoim gatunku. Na każdym etapie pomysł był fenomenalny, a następnie świetnie wprowadzono to wszystko w życie. Czysta forma, która poza estetyką samą w sobie, zwiastuje film pełen akcji i emocji.

Genialne. Warte przypomnienia

.

Odpowiedz
Anka wreszcie w dlugich wlosach, taka to by schrupal.
Matju po raz kolejny kradnie kazda scene, uwielbiam jak mowi, jak gra- gosc ma fantastyczna maniere:)
Zwiastun ciekawy i mocno klimatyczny, no i Clarke. Czekam.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ale co Clarke? W sensie że jego obecność to jakiś pozytyw? :)

Odpowiedz
No tak, ja tam go szanuje jako aktora, kazdy jego wystep to maly plusik do oceny:)
Tak, patrze nawet w strone Genisys:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Nie żebym coś konkretnie do niego miał, bo tam gdzie trzeba jest OK (Ewolucja Planety Małp), ale dla mnie to taki typ przezroczustego aktora który po prostu gra swoje i nie wyróżnia się niczym w ani jedną, ani drugą stronę.

Odpowiedz
(07-06-2018, 18:47)Mierzwiak napisał(a): widać że starają się utrzymać styl nadany przez Finchera.

Totalnie nietrafiona taktyka i żaden z tego plus. Rozumiałbym takie posunięcie, gdyby zaangażowano ponownie Craiga i Rooney, a Finchera nie, bo inny reżyser zrobi dla Sony - szybciej i taniej. Na zasadzie: robimy bieda sequel, ale jednak sequel, więc trzeba imitować poprzednika.
A tutaj całkowicie odcinają się od "Dziewczyny z tatuażem", zmieniają całą obsadę i adaptują zupełnie inną książkę. Na cholerę utrzymywać przy tym styl nadany przez Finchera :)? 

#FuckYouSony
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Nie wiem co właśnie obejrzałem ale bardzo mi się to podoba:

Odpowiedz
(07-06-2018, 20:03)mcclane83 napisał(a): Nowszy Mafju ;)

Całkiem intrygujący zwiastun. Mefju, długowłosa Anka i Knight czyli prawdopodobnie będę zadowolony :D

Odpowiedz
Trailer "Bad Times at the El Royale" zapowiada kawał fajnego filmu. Goddard raczej nie kojarzył mi się dotąd z takim kinem, ale wierzę w niego. Do tego ta obsada - Hamm, Bridges, Hemsworth w jednym filmie? I'm in.

Odpowiedz
Plus traileR:

(07-06-2018, 21:33)zombie001 napisał(a):
(07-06-2018, 18:47)Mierzwiak napisał(a): widać że starają się utrzymać styl nadany przez Finchera.
A tutaj całkowicie odcinają się od "Dziewczyny z tatuażem", zmieniają całą obsadę i adaptują zupełnie inną książkę. Na cholerę utrzymywać przy tym styl nadany przez Finchera :)? 

#FuckYouSony
A co to Fincher ma monopol na świetne zdjęcia i taką kolorystykę? Nie ma, a że luźna kontynuacja będzie utrzymana w podobnym stylu to nic dziwnego ani tym bardziej oburzającego. Jak inaczej miałoby to być nakręcone?

Obejrzałem jeszcze raz, tym razem na TV i podoba mi się to, nawet jeśli będzie to generyczny thriller do obejrzenia i zapomnienia, jedyne co mi nie pasuje to nowa Lisbeth.

A foy.

Odpowiedz
Trailer do filmu z Mefju nazywa sie Serenity... I to nie jest to Serenity... jeżeli to odniesie sukces, na zawsze zjebie mi wszelkie rozmowy na temat Firefly :D
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Przemęczyłem za drugim razem ten nieszczęsny trailer Foy....boże jakie to nudne i brzydkie (nie licząc Skandynawii :P). Bliżej temu do jakiegoś nieco droższego i dojrzalszego spin-offu Arrowa niż porządnego thrillera który powinien na tle poprzedniego filmu jakoś się prezentowac. A nie prezentuje się wcale.

Odpowiedz
Najprawdopodobniej pożegnanie Kevina Spacey'ego z kinem.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon