Trailery filmowe.
Wow, jaki świetny koncept na film, jestem bardzo zaintrygowany. Szkoda, że trailer jako taki, jest dosyć przeciętny i pokazuje zbyt wiele z fabuły.

Odpowiedz

Polecam komentarze, ała.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Kolejny z tegorocznych Oscarowych pewniaków.

Odpowiedz
Rozstanie z Oliverem naprawdę go dobiło :)

Odpowiedz
O kurwa, to już nawet na surfingu trzeba nosić kaski? Policja też sprawdza prędkość?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Stranger Things bez potworów

Odpowiedz
Trochę dziwne, spodziewałem się czegoś innego. Aktorki dają radę, pewnie posypią się nominacje.

Odpowiedz
Nie znam twórczości Lanthimosa, ale po zwiastunie zanosi się na świetny film. Nie mogę się doczekać.

Odpowiedz
A Netflix Original Piece Of Shit:

Odpowiedz

Odpowiedz
Wygląda to jak produkcja Hallmarku z lat 90. przemontowana na film kinowy. Nawet Ronan i Robbie jakoś mnie nie przekonują w tym trailerze. "The Favourite" o wiele lepiej i ciekawiej zapowiada się jeśli chodzi o klimaty królewskie.

Odpowiedz
Oj The Favorite zdecydowanie ciekawiej, pod każdym względem. Ludzie już się śmieją, że margot wygląda jak Pennywise :D

Odpowiedz
Robbie wygląda tragicznie, ale efekt był zamierzony :)

Zwiastun jednak strasznie mnie wymęczył. Lepiej wypada z tych kostiumowych zapowiedzi, które pojawiły się w ostatnim czasie trailer do Colette :)

To jakieś moje wyobrażenie czy w ostatinim czasie zdecydowanie więcej Jimmy'ego McNulty'ego w Hollywood? Może menadżera zmienił? :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Zdecydowanie wiecej McNultiego. Jakos tak od czasu jak wzial role w Affair to wydaje mi sie ze jego popularnosc w filmach podskoczyla. Dziwne, nie widze powiazania, ale czasowo pasuje :)

Odpowiedz
(12-07-2018, 17:04)harlequinade napisał(a):

Wygląda zwyczajnie i szablonowo. Ronan spoko, ale nie widzę tu nic na miarę Oscara. Za to akurat charakteryzacja jak i gra Robbie bardzo mi się podobają :)

"The Favourite" wygląda inaczej niż się spodziewałem, ale jednocześnie znacznie lepiej, widać w tym więcej pomysłu.

Odpowiedz
Wczoraj był test screening The Favorite i ludzie są zachwyceni, ponoć zwłaszcza Stone jest rewelacyjna.

To całe Mary Queen of Scots się na nic nie załapie :D

Odpowiedz
Ojć, to tylko podnosi moje oczekiwania co do "The Favourite". Aż se nadrobię dotychczasową filmografię Yorgosa. "Kieł" i "Lobster" to też ponoć kino, które trzeba obejrzeć.

Odpowiedz
Podobno dużo bardziej przyjazne dla widowni niż jego inne filmy co cieszy bo Deer był na prawdę.....wyjątkowo dziwny :)

Odpowiedz
(13-07-2018, 17:11)harlequinade napisał(a): Wczoraj był test screening The Favorite i ludzie są zachwyceni, ponoć zwłaszcza Stone jest rewelacyjna.

To całe Mary Queen of Scots się na nic nie załapie :D

Ja tam kibicuje Margotce, jak zawsze. Wyczuwam tutaj nominacja, ale statuetki to ja bym się spodziewał za rok za wiadomą rolę ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon