Trailery filmowe.
(17-07-2018, 19:56)shamar napisał(a): Wyczuwam srake na poziomie tych ostatnich muszkieterów./

Ktoś zgrał wyrzucone z ostatniego Króla Artura sceny i se zmontował film. Jezus, jakby zrobienie dobrego, klimatycznego filmu o tych postaciach było czymś aż tak trudnym (a to przecież chodzące samograje).

Odpowiedz
I jeszcze te stroje, co to, kurva, jest?

Zakalec Ridleya w porównaniu wypadnie jak arcydzieło.

Odpowiedz
Czy po klubie azjatyckich gangsterów i wojowników kung-fu w jednym w realiach wczesnego średniowiecza którzy walczyli z Mumakilami i innymi, cytując, "latającymi jebadłami" dziwią cie takie stroje w jakimś filmie o Robinie ? :P

Odpowiedz
Jesli mówisz o ostatnim podejściu do Króla Artura to zdążyłem to coś wymazać z pamięci po obejrzeniu zwiastuna.

Twórcom tej i kolejnych tego rodzaju abominacji mam do powiedzenia TYLKO TYLE

Odpowiedz
Zieeeew... tak, to ten film z Felicity Jones o pierwszej Żydówce w Sądzie Najwyższym. Nawet na zwiastunie "Mary, Queen of Scots" się tak nie wynudziłem.

Odpowiedz
(17-07-2018, 17:31)Pelivaron napisał(a):

O paaanie :D

Czekam na polską odpowiedź, z 10.04, działoby się :D

Odpowiedz
W polskiej wersji byłaby masturbacja a la Egzorcysta, pytanie "Gdzie jest krzyż?" nabrałoby nowego znaczenia :)

Odpowiedz
(17-07-2018, 23:01)Mierzwiak napisał(a): W polskiej wersji byłaby masturbacja a la Egzorcysta, pytanie "Gdzie jest krzyż?" nabrałoby nowego znaczenia :)

[Obrazek: you-sir-just-made-my-day.jpg]

Odpowiedz

Nawet pocieszne.

Odpowiedz
Taki RTCW, ale bez okultyzmu. Moze byc.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Pojebane ale zainteresowałem się.

Odpowiedz
Nowy zwiastun do "Welcome to Marwen"

Gorszy od pierwszego, ale ten film zapowiada się mega spoko. Tu już zwiastuny sugerują, że magia kina może walić z ekranu na maksa. Zemeckis autentycznie nie mógł lepiej wykorzystać tej swojej ulubionej technologii.
.

Odpowiedz
Jestem cała we łzach po dwóch minutach. Znowu. Mam nadzieje, że nie spieprzą tych odczuć.

Odpowiedz
(20-07-2018, 02:32)srebrnik napisał(a): Nowy zwiastun do "Welcome to Marwen"

Gorszy od pierwszego, ale ten film zapowiada się mega spoko. Tu już zwiastuny sugerują, że magia kina może walić z ekranu na maksa. Zemeckis autentycznie nie mógł lepiej wykorzystać tej swojej ulubionej technologii.

O jezus jakie to piękne..

Odpowiedz
Debiut reżyserski Jonaha Hilla prezentuje się naprawdę obiecująco.

Odpowiedz
No, to lecimy z modą na nostalgię lat '90 ;]

Fajnie, okres czasowy zdecydowanie mi bliższy, chociaż zajawki na skate'owanie nigdy nie miałem. Film zapowiada się na przyjemną obyczajówkę.
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Ciekawe jak szybko przyjdzie moda na nostalgię 2000s ;) obstawiam, że jeszcze trochę, bo sam traktuję lata 90. jako coś co było dekadę temu, a lata 2000. jak coś co przecież jeszcze właściwie trwa i ciężko to wspominać z jakimś rozrzewnieniem :P

Odpowiedz
Cytat:Ciekawe jak szybko przyjdzie moda na nostalgię 2000s ;)

Jak tylko dzieciaki z tego rocznika zaczną zarabiać większe szekle, żeby było komu opychać nostalgia-stuff. Przecież to nie przypadek ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Duet Dinklage - Elle Fanning to może być petarda. Oby sam film to nie było jakieś smętne indie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon