Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
It makes Attack of the Clones look like Citizen Kane
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) reż. J.J. Abrams
No to naprawdę współczuje jeśli czujesz sie zaskoczony. Powrot w formie ducha był pewien.

Odpowiedz
Ciekawe, czy Mark zazdrości Harrisonowi świętego spokoju.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
(28-07-2018, 12:21)OGPUEE napisał(a): Oraz obejrzeć film, żeby potem narzekać jak Kennedy i Lucasfilm gwałcą okrutnie ich dzieciństwo Uśmiech.
Dokładnie taki jest plan!
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
14 Kwietnia 2017:

Lucasfilm's Kathleen Kennedy says Carrie Fisher will not appear in 'Star Wars' Episode IX
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
hahaha... Co za burdel.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Pieprzyć ich wszystkich tam, włącznie z nadchodzącym filmem Oczko
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Pamiętajcie że ona to mówila a) przed zmianą reżysera EIX b) przed hejtem na TLJ c) przed klapą Solo.

Odpowiedz
d) Przed tumiwisizmem ortodoksów SW na EIX Oczko
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ruszyły prace na planie 9 epizodu. Czekam jak pojebany na pierwszy zwiastunJęzyk
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Uważaj Danus, bo prawdziwi fani SW cię zjadą za ten entuzjazm Oczko.

BTW - niedawno był u mnie mój przyrodni brat mieszkający w Ameryce. Gdy spytałem jak mu się podobał TLJ powiedział, że bardzo mu się podobał i chwalił SW Disney za przywrócenie mitycznego pierwiastka Mocy i jechał po PT. Aha, brachol jest ogromnym zwolennikiem Trumpa, nienawidzi religii SJW, a Obamę i Clintonów uważa za zło. Szach mat Uśmiech!

Odpowiedz
A poglądy polityczne mają coś do jakości tego filmu? Np. zmieniają coś w scenach w kasynie?

BTW, generalnie rzadko jarają mnie zwiastuny czegokolwiek, ale myśl o trailerze IX epizodu wzbudza we mnie te same emocje, co chociażby trailer... bo ja wiem? Nowej komedii z Sandlerem?

Odpowiedz
Ale co szach mat? Wiesz w ogóle kiedy używa się tych słów? Uśmiech

[odkrycie że różni ludzie mają różne opinie zawsze w cenie!]

@Danus
Nie musiałeś tego pisać, znamy stan umysłowy ludzi którym podobają się wysrywy Disneya.

Odpowiedz
Jeden denny film, ni czyni filmów Disneya wysrywamiUśmiech

Odpowiedz
(02-08-2018, 16:23)nawrocki napisał(a): A poglądy polityczne mają coś do jakości tego filmu? Np. zmieniają coś w scenach w kasynie?
Zwykle przeciwnicy nowych SW są oskarżani o bycie alt-rightami. Inna sprawa, że cześć tychże przeciwników narzeka jak ten Disney wciska poprawność polityczną do SW. 

Odpowiedz
Cytat:Inna sprawa, że cześć tychże przeciwników narzeka jak ten Disney wciska poprawność polityczną do SW. 

Tak, to ja! Ale to jest tylko jeden z mniejszych zarzutów.

TLJ to po prostu irytująca sraka Uśmiech

Ps. Tak, czekam na zwiastun.

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Wyciekł tytuł nowego epizodu:

Odpowiedz
Cytat:Wyciekł tytuł nowego epizodu:

Dementi:

Profil Letterboxd

Odpowiedz
(02-08-2018, 21:15)Badus napisał(a):
Cytat:Wyciekł tytuł nowego epizodu:

Dementi:

Dementi do dementi:

A przy okazji to ja tez pozwolę sobie opowiedzieć pewną anegdotkę politycznie-ideologiczną:
Mianowicie dobrze znałem takiego pewnego chłopaka, który wychował się w całkowicie kobiecej rodzinie/warunkach. Dwie siostry, dwie kuzynki i od dzieciństwa nauczony był aby szanować kobiety i nie lubił, kiedy np. jego dobry kolega ciągle twierdził, że "kobiety nie potrafią prowadzić samochodów", tylko dlatego że jego dziewczyna 5 razy zdawała na prawo jazdy. W skrócie był on zawsze bardzo pro-kobiecy, dażył je szacunkiem, najmocniej przepraszał i nie można byłoby znaleźć w nim choć namiastkę męskiego szowinizmu. I ten osobnik był też wielkim fanem Gwiezdnych wojen, on te filmy po prostu kochał, niewżne, czy stara, czy nowa trylogia, kochał Sagę pełnym sercem i dażył ją szacunkiem, tak jak szanował kobiety. I wraz z nowymi Star Warsami od Disney'a po prostu niecierpi on z postaci Rey, Holdo i Rose. I kiedy podczas niedawnego spotkania ze swoimi znajomymi w Krakowie powiedział im, jak bardzo nie lubi i irytują go te postacie, został nazwany najgorszym męskim szowinistą, który boi się silnych kobiet i utknął ze swoimi przekonaniami w poprzednim stuleciu.

Abrakadabra Oczko 
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Miałem dzisiaj sen.

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
To tylko sen. 9 epizod zarobi albo tyle samo co 8 albo wiecej. Wspomnicie moje slowa.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon