28-07-2018, 13:28
|
Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) reż. J.J. Abrams
|
|
14 Kwietnia 2017:
Lucasfilm's Kathleen Kennedy says Carrie Fisher will not appear in 'Star Wars' Episode IX 30-07-2018, 22:07
hahaha... Co za burdel.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 30-07-2018, 22:40
Ruszyły prace na planie 9 epizodu. Czekam jak pojebany na pierwszy zwiastun
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 02-08-2018, 16:08
Uważaj Danus, bo prawdziwi fani SW cię zjadą za ten entuzjazm
.BTW - niedawno był u mnie mój przyrodni brat mieszkający w Ameryce. Gdy spytałem jak mu się podobał TLJ powiedział, że bardzo mu się podobał i chwalił SW Disney za przywrócenie mitycznego pierwiastka Mocy i jechał po PT. Aha, brachol jest ogromnym zwolennikiem Trumpa, nienawidzi religii SJW, a Obamę i Clintonów uważa za zło. Szach mat !
02-08-2018, 16:17
A poglądy polityczne mają coś do jakości tego filmu? Np. zmieniają coś w scenach w kasynie?
BTW, generalnie rzadko jarają mnie zwiastuny czegokolwiek, ale myśl o trailerze IX epizodu wzbudza we mnie te same emocje, co chociażby trailer... bo ja wiem? Nowej komedii z Sandlerem?
https://www.filmweb.pl/user/Nawrocki/activity
https://letterboxd.com/nawrocki/list/best-movies-of-2020s/ https://letterboxd.com/nawrocki/list/2024-movies/ 02-08-2018, 16:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2018, 16:24 przez nawrocki.)
Ale co szach mat? Wiesz w ogóle kiedy używa się tych słów?
![]() [odkrycie że różni ludzie mają różne opinie zawsze w cenie!] @Danus Nie musiałeś tego pisać, znamy stan umysłowy ludzi którym podobają się wysrywy Disneya. 02-08-2018, 16:24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-08-2018, 16:25 przez Mierzwiak.)
Jeden denny film, ni czyni filmów Disneya wysrywami
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 02-08-2018, 16:25 (02-08-2018, 16:23)nawrocki napisał(a): A poglądy polityczne mają coś do jakości tego filmu? Np. zmieniają coś w scenach w kasynie?Zwykle przeciwnicy nowych SW są oskarżani o bycie alt-rightami. Inna sprawa, że cześć tychże przeciwników narzeka jak ten Disney wciska poprawność polityczną do SW. 02-08-2018, 16:33 Cytat:Inna sprawa, że cześć tychże przeciwników narzeka jak ten Disney wciska poprawność polityczną do SW. Tak, to ja! Ale to jest tylko jeden z mniejszych zarzutów. TLJ to po prostu irytująca sraka ![]() Ps. Tak, czekam na zwiastun. 02-08-2018, 17:14 (02-08-2018, 21:15)Badus napisał(a):Cytat:Wyciekł tytuł nowego epizodu: Dementi do dementi: A przy okazji to ja tez pozwolę sobie opowiedzieć pewną anegdotkę politycznie-ideologiczną: Mianowicie dobrze znałem takiego pewnego chłopaka, który wychował się w całkowicie kobiecej rodzinie/warunkach. Dwie siostry, dwie kuzynki i od dzieciństwa nauczony był aby szanować kobiety i nie lubił, kiedy np. jego dobry kolega ciągle twierdził, że "kobiety nie potrafią prowadzić samochodów", tylko dlatego że jego dziewczyna 5 razy zdawała na prawo jazdy. W skrócie był on zawsze bardzo pro-kobiecy, dażył je szacunkiem, najmocniej przepraszał i nie można byłoby znaleźć w nim choć namiastkę męskiego szowinizmu. I ten osobnik był też wielkim fanem Gwiezdnych wojen, on te filmy po prostu kochał, niewżne, czy stara, czy nowa trylogia, kochał Sagę pełnym sercem i dażył ją szacunkiem, tak jak szanował kobiety. I wraz z nowymi Star Warsami od Disney'a po prostu niecierpi on z postaci Rey, Holdo i Rose. I kiedy podczas niedawnego spotkania ze swoimi znajomymi w Krakowie powiedział im, jak bardzo nie lubi i irytują go te postacie, został nazwany najgorszym męskim szowinistą, który boi się silnych kobiet i utknął ze swoimi przekonaniami w poprzednim stuleciu. Abrakadabra
03-08-2018, 01:26 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 22 gości |

.

Spoiler