Trailery filmowe.
What. The. Actual. Fuck.

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Wygląda jak godny następca "Rocky i Łoś Superktoś" i "Garfielda". Szkoda Carreya na coś takiego, ale pewnie w Holly nie mają dla niego ciekawszych propozycji.

I jeszcze to "Gangsta's Paradise" w tle, ki chuj?

Odpowiedz
Tylko na Carreya z tym komicznym wąsikiem miło się patrzy (jak to u niego), ale reszta... szczególnie to żenujące CGI tytułowego jeża, które aż rzuca skojarzeniem z "Garfieldem" z 2004?

EDIT: Kurw... Nawrocki wyprzedziłeś mnie z tym "Garfieldem"... ale i tak byłem pierwszy na swoim blogu xD

Odpowiedz
Hmmm.. Cóż..

Jeszcze nie jest za późno, żeby przechrzcić to na "Dr Ivo Robotnik - Origin" i przemontować bardziej pod Carrey'a.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Mnie nawet Carrey jako Robotnik nie przekonuje. Wygląda tragicznie!
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Tragedia, jakby ktoś wyciagnął zaginiony szrot z okolic 1998 roku. Animacja Sonica niegodna nawet produkcji straight to streaming.

Odpowiedz
Pierwsza minuta zwiastuna wyszła ok, do momentu zestawienia okropnego Sonica z ludźmi. Tragedii nie wróżę, ale box office’ową porażkę jak najbardziej. Face it, o Sonicu się nie pamięta, tak jak o Pikachu, mimo że Jeżyk bije na głowę wszystko od Nintendo pod kątem fajności
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
What the Fuckity-Fuck? Kto wpadł na pomysł z tym Coolio? Przecież to zwiastun pod jakąś wesołą i skoczną muzyczkę. Wygląda jak ten Woody Woodpecker prosto na video, jeszcze będą na kolanach błagać Netflixa o kupno...

Odpowiedz
Czy tylko ja mam wrażenie, że po jakiś pierwszych testowych opiniach, Sonic przeszedł bardzo szybki redesing?
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Ależ to wygląda mega słabo. Jedyne co wyszło sensownie to Carrey, ale co z tego jak projekt głównego bohatera to jakaś pomyłka. Za grosz nie czuć do niego jakiejś sympatii, nie mówiąc już o jakimś "pazurze".

Btw jeśli ktoś byłby zainteresowany historią Segi i jej przepychanek z Nintendo, to polecam lekturę "Wojen konsolowych".
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Daisy Ridley ma się tutaj okazję wykazać, mnie się nawet podoba:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
@zwiastun Sonica

[Obrazek: comment_c6rNpctwR8GTM4H44QsCSz3ymrUf0n2t.jpg]
;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Internety już zauważyły, że Sonic ma ludzkie zęby.

[Obrazek: giphy.gif]

Odpowiedz
Powódź, Kaya Scodelario, Barry Pepper i wielki je...y krokodyl - na dodatek głodny ;) Reżyseruje Alejandro Aja, produkuje Sam Raimi.

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Mocno pachnie VOD-em, ale nie wygląda jakoś tragicznie i może będzie zdatne do oglądania.

Odpowiedz
Fajne to, chociaż za dużo pokazali krokodyla w zwiastunie według mnie :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Blinded By The Light, przebój tegorocznego Sundance

Odpowiedz
Crawl: Czy oni tam pokazali finał (ręka z bronią w pysku)? Bo tak zwykle giną krokodyle/aligatory w tych filmach. Ale może będzie subversion of expectations.
Wygląda fajnie, poza tym lubię Aja, choć w dorobku zaliczył niemal całe spektrum jakościowe.

Odpowiedz
Cytat: i wielki je...y krokodyl

Wiem, pewnie upierdliwy będę, ale ja tam żadnego krokodyla nie widziałem. Aligatory - i owszem;)

Paszczak - finału nie pokazali raczej, tam cała stada tych aligatorów mają być to baba pewnie ubiła jakiegoś mniejszego w tej konkretnej scence. Inna sprawa, że przy takim ataku to raczej strzelić by nie zdążyła, prędzej rękę by straciła;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Polski tytuł tego filmu to:

lol
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon